Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

praf ești tu, muscă :)))) auzi la ea, viespe :))))

Numai conspirații împotriva ta vezi, deși postarile mele n-au nicio legătură cu tine. Dacă eu, sau altul, comentăm (sarcastic în cazul meu) postările altora, nu înseamnă că facem referire la tine, prea-valoroa$$o. Mai subțire cu presupunerile. Numai pe tine te găseam, dintre toate femeile :D

Esti pierdut pentru umanitate ! Esti unul dintr-aia care se baga in vorba de dragul de a vorbi si nu stie ce vorbeste. Vorbeste gura fara tine fiidnca este obisnuita sa rumege tot timpul ceva ... Un bou pe doua picioare. Probabil ai si coarne. Mai faci si pe  sarcasticul si mai vrei sa ai si ultimul cuvant de spus !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator romuzica
Reputație: 0

Esti pierdut pentru umanitate ! Esti unul dintr-aia care se baga in vorba de dragul de a vorbi si nu stie ce vorbeste. Vorbeste gura fara tine fiidnca este obisnuita sa rumege tot timpul ceva ... Un bou pe doua picioare. Probabil ai si coarne. Mai faci si pe  sarcasticul si mai vrei sa ai si ultimul cuvant de spus !

https://www.youtube.com/watch?v=vFfmUi2k-Xo

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator jack k
Reputație: 0

https://i.imgur.com/OieuWiL.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

o cam ia pe arataura tanti asta, mai stiu vro doua p`aici

Eu eram pe tratament pentru depresie, iar tu vorbeai de bautura...

Cand imi dau ochelarii jos, te vad cam prost. Altfel esti doar idiot. :)

să nu se ducă hoții degeaba :)))

Eu eram una din ele in capul lui. ;)

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...