Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator romuzica
Reputație: 0

Futu-i mama lui de Mustela eversmanii (dihor de stepa)....

Am intepenit langa gaura, tot asteptand sa iasa afara, sa-l trag in poza.

Foarte speriosi, la cel mai mic zgomot se baga inapoi in pamant...

Well, asteptam :) La noapte sunt si Liridele !

Viata tata, VIATA !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator romuzica

Bai, niciodata, da' niciodata de cand ma flutur eu prin Dobrogea/Delta, nu am vazut 3 Vulturi Codalbi adunati grup zburand prin stuf dupa prada. Da, am mai vazut unul, doi, razleti, prin plopi sau copaci inalti, caci acolo isi fac cuibul si nu-l mai parasesc pana mor, dar 3 !!!! :no2 :no2 Niciodata. De fotografiat canci, ca au un vaz, pe apropii la mai putin de 300 metri de ei, fiind si la sol, mumu poza, ca ti-a zburat. Cam asa arata (nu e poza mea, dupa cum am zis, nu am reusit sa-i pozez).  Unde i-am gasit, nu dau locatia exacta, ca sa nu-i vina cuiva chef de friptura sau gratar, ca sunt si alte pasari protejate, dar ar fi de la Jurilovca spre balti. Asta ieri, astazi pun pariu ca nu mai sunt acolo unde i-am vazut ieri. :)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5a/White_tailed_eagle_raftsund_square_crop.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Cred ca nu intelegi ce se intampla in jurul tau. Faptul ca Biserica nu mai tine slujba specifica de Sf. Gheorghe, fiindca este postul Pastelui, asta nu inseamna ca cine nu este habotnic isi taie pula si o arunca la cos azi sau ca nu isi mai serbeaza ziua onomastica. Daca faci atat pe sfantul, nu stiu ce mai cauti pe acest forum. Cati lupi moralisti tin predica pe aici, trag de maneca sau arata cu degetul spre altii !

Link spre comentariu

Ghita, de ziua ta...

te astept sexy la portita,
ca sa-ti dansez lap dance in poala !
Vino, dar numai nu veni cum vii tu,
de obicei, cu mana goala !

Poate vii si tu, cu o floare,

sampanie si un tort mare,

sa faci din mine lumanare,

si cand imi sufli-n fund, dorinta,

pe loc sa ti se-ndeplinesca ...

Cine te mai asteapta ca si mine,

o zi intreaga, doar pe tine ?
Ghita, arata tu o fata care
iti face maciuca asa de tare!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus

Bai, niciodata, da' niciodata de cand ma flutur eu prin Dobrogea/Delta, nu am vazut 3 Vulturi Codalbi adunati grup zburand prin stuf dupa prada. Da, am mai vazut unul, doi, razleti, prin plopi sau copaci inalti, caci acolo isi fac cuibul si nu-l mai parasesc pana mor, dar 3 !!!! :no2 :no2 Niciodata. De fotografiat canci, ca au un vaz, pe apropii la mai putin de 300 metri de ei, fiind si la sol, mumu poza, ca ti-a zburat. Cam asa arata (nu e poza mea, dupa cum am zis, nu am reusit sa-i pozez).  Unde i-am gasit, nu dau locatia exacta, ca sa nu-i vina cuiva chef de friptura sau gratar, ca sunt si alte pasari protejate, dar ar fi de la Jurilovca spre balti. Asta ieri, astazi pun pariu ca nu mai sunt acolo unde i-am vazut ieri. :)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5a/White_tailed_eagle_raftsund_square_crop.jpg

Domnule, ai atins sublimul 

Felicitări! 

:hihat

Link spre comentariu
Vizitator aiudeanu

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57462776_2278081572254708_224036545110212608_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=50cee7aa123c5e01a6fc4da6502bc5d3&oe=5D315E0A

Azi greu sa mai faci un preot sa lesine, poate vice-versa, ar lesina multi enoriasi de varsta a 3-a daca ar afla ce fac unii popi. Ca sa nu mai vorbim despre dosarul Catedrala.... :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...