ursflocos Reputație: 155 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Sa mi bag _)_ n m-sa si n r-sa m-sii lu ala care a inventat sexu pe banii =))Amin
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Am văzut oferta, sex la 15 minute.Nici nu te mai dezbraci, "hai, fă!" :))))Ar trebui sa venim cu căciulile montate direct :))))
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 amuzat ... :laugh2imi tin urma cativa "pacalici" sau poate unul singur ... care se straduiesc cu perseverenta sa ma depuncteze din toate pozitiile Bafta multa baieti ... :hihat 4 4
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Am văzut oferta, sex la 15 minute.Nici nu te mai dezbraci, "hai, fă!" :))))Ar trebui sa venim cu căciulile montate direct :))))La astea cu 15 minute, cheama vidanja la 2 zile sa le spele la pazaroaie 3
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 La astea cu 15 minute, cheama vidanja la 2 zile sa le spele la pazaroaienu știu, vere, da' o aștept p-aia la 5 minute :))))Cu gaură în ușă :))))Te-ai pus?Da, bag-o!Banii pe suPt ușă :)))) 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 amuzat ... :laugh2imi tin urma cativa "pacalici" sau poate unul singur ... care se straduiesc cu perseverenta sa ma depuncteze din toate pozitiile Bafta multa baieti ... :hihatți s-a pus gând rău, fii atent :)) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 amuzat ... :laugh2imi tin urma cativa "pacalici" sau poate unul singur ... care se straduiesc cu perseverenta sa ma depuncteze din toate pozitiile Bafta multa baieti ... :hihat Ceva similar alearga si dupa mine. ;)E haos, prea multe conturi fara strategie... Prostie! 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 6, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 6, 2019 amuzat ... :laugh2imi tin urma cativa "pacalici" sau poate unul singur ... care se straduiesc cu perseverenta sa ma depuncteze din toate pozitiile Bafta multa baieti ... :hihatȘi tu ți le pui înapoi de pe toate clonele, pyzdoyule. 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Era sa uit, La multi ani, prostule!Anii trec, tot prost ramai, macar esti consecvent! :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Un rahat! Nu mai coaceti, e ziua de nastere la cineva... Stie cine.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 nu știu, vere, da' o aștept p-aia la 5 minute :))))Cu gaură în ușă :))))Te-ai pus?Da, bag-o!Banii pe suPt ușă :))))P-aia la 5 minute o spala cu presiune, ca la spalatoriile auto Pizde bleambete largi si rapanoase 3
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 P-aia la 5 minute o spala cu presiune, ca la spalatoriile auto Pizde bleambete largi si rapanoasenu-i departe ziua când o s-o vedem și p-asta :)
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 6, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 6, 2019 Era sa uit, La multi ani, prostule!Anii trec, tot prost ramai, macar esti consecvent! :)Nici de ziua lui,nu-l lasi in pace pe KLM? :D 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 Nici de ziua lui,nu-l lasi in pace pe KLM? :D :laugh2 :laugh2 :laugh2A fost, e berbec, de ce crezi ca era lupta de ambitii... :laugh2Nu, aici am numit "prost" sarbatoritul pentru ca stie bine... felicitarea conta. ;) Ce-o mai face klm? Plateste pentru pacate... :) Vezi serialul ala, e superb, trailer era pentru primul sezon, la al doilea... Hmmm. ;)
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 6, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 6, 2019 Ma simt foarte bine după ce am primit acest cadou 😊 LOVE it â¤ï¸C. DIOR make-up â¤ï¸ 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 ți s-a pus gând rău, fii atent :))... astept sa isi faca damblaua si apoi ... sterg contul :laugh2 4 4
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2A fost, e berbec, de ce crezi ca era lupta de ambitii... :laugh2Nu, aici am numit "prost" sarbatoritul pentru ca stie bine... felicitarea conta. ;) Plateste pentru pacate... :) Vezi serialul ala, e superb, trailer era pentru primul sezon, la al doilea... Hmmm. ;)nu prea am timp, a venit tăvălugu', muncă multă. :)
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 6, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 6, 2019 Ma simt foarte bine după ce am primit acest cadou LOVE it ❤C. DIOR make-up ❤Eram oleacă constipat, da’ acu’ mă cac mult mai cu spor, dacă am aflat. 3 1
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 6, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 6, 2019 Ma simt foarte bine după ce am primit acest cadou LOVE it❤C. DIOR make-up ❤Vezi ca geanta aia din spate e fake :slap2 :slap2 1 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 nu prea am timp, a venit tăvălugu', muncă multă. :) Initial este mica, si cica... ramane intre rai si iad, botezata, dar si cu numele in cartea lui Lucifer...Superb! :)Nu te-am pupat demult. :hug1 Eram oleacă constipat, da’ acu’ mă cac mult mai cu spor, dacă am aflat. Era sa dau la boboci, doar ce am mancat si eu ceva azi, are si ea folosul ei. ;)
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 6, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 6, 2019 Initial este mica, si cica... ramane intre rai si iad, botezata, dar si cu numele in cartea lui Lucifer...Superb! :)Nu te-am pupat demult. :hug1 Era sa dau la boboci, doar ce am mancat si eu ceva azi, are si ea folosul ei. ;)A ieșit fetiță și l-am botezat Inesuka. 2 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2019 A ieșit fetiță și l-am botezat Inesuka. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Ma simt foarte bine după ce am primit acest cadou LOVE it❤C. DIOR make-up ❤Daca tu te simti bine doar dupa ce primesti cadouri.... nu ai inteles nimic din cartile alea de Osho & Ceilalti ! :( :no2 :no2 :no2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Postat Mai 6, 2019 Initial este mica, si cica... ramane intre rai si iad, botezata, dar si cu numele in cartea lui Lucifer...Superb! :)Nu te-am pupat demult. :hug1 Kiss ya, too :DPe obraz, da? :))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum