Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

ce pula mea cadouri fa ? o pudra da 200 da lei ? hahahah

FA AM DAT O MANA ACUM PA 500 LA 10 BANI SI MI-A DAT 5 PEPENI

IMI CUMPAR FIX 25 DA PUDRE DA LA DIOR DA BANII ASTIA PE CARE I-AM FACUT IN 2 MINUTE =))

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Rene Descartes, in "Discurs asupra metodei".

Ma gandeam eu ca asta inseamna 10 mai. De ce corect doar o perioada si nu corect pentru toata (noua) perioada de existenta ? ;) :hug1

;)

Nu vreau sa-i fac un bine la cum m-a tratat...

Nu mai iert asa de usor.

:hug1

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Encefalopatia spongiformă bovină ce-a infestat rubrica asta de la o vreme încoace... o numesc unii : " boala vacilor nebune la care le-o dat primăvara pe sub rochie".

Cornute care după gabarit şi forme, par mai degrabă pachiderme. Mai puțin Inesugiuka, să fie clar!!

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

confirm, 5 

• Like 1
Vizitator batranul george
Postat

pepeni

Postat

Pe lângă Dior și Chanel eu trăiesc in vila. Dar pe aia nu o pozez ca e privată , evident. Așa ca ciocul mic și joc de glezne .

traiesti in pula

poate in lift

• Minus 1
Postat

AI DAU 400 DA EURO LU PISULICA BAGAMIAS PULA IN FAMILIA LU CATELU CA DUCE GLUMA ASTA MAI DEPARTE SI CAND ZICE 400 DA EURO SE CREDE AMUZANT DAR NU STIE CA DE FAPT TANIA A FOST AIA CARE A FACUT URO PA OCHII LU PISULICA =))

Vizitator jack k
Postat

traiesti in pula

poate in lift

:)))))))))))))))))
Reputație: 14316
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Cum ma simt azi ? 

0.56 mg/l in aerul expirat si inca mai am 

Revin cand termin cu rezultatul

• Oras:nu e treaba ta
  • Oras:nu e treaba ta
Postat

Posteaza-ti podoabele in alta parte, tanti

Nu vreau

=))

pune-ti hoitu ala dezordonat la arhiva

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Pe lângă Dior și Chanel eu trăiesc in vila. Dar pe aia nu o pozez ca e privată , evident. Așa ca ciocul mic și joc de glezne .

Misskin varianta feminina

Ai de PLM!

Mamaie daca iti dau 2 aripioare picante le halești cu tot cu oase.

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu mai scrie la bautura ca te dai de gol, saracie!

Ai vrea ajutor tu, dupa ce trancaneai de scopuri in viata... :pope

Daca nu ai bani sa futi, ce sa faci si tu, te bagi in seama, macar un scuipat, dar nici ala nu l-ai primit! :laugh2

Daca erai putin atenta pe firul dialogului , observai ca am incercat o forma de exprimare  cu @anais astfel incat sa nu o jignesc

Tu ce faci ? Sari mot pe cotet si incepi sa latri , ham-ham !....ham-ham ! ...osu'!!!..osu' !!!....unde imi este osu' ?.....obicei deprins de mica , probabil.

Femeie ,  am mai spus in cateva dati ca incerc sa evit pe cat posibil genul acesta de pers.deranjante, Pur si simplu nu ma bag cu ele in seama  , adica nu incerc sa strivesc oamenii bolnavi , mai ales pe aceia ajunsi cu psihicul la pamant . De ce ? Din mila si fiindca ii percep suficient de bine si relativ repede , din comportamentul lor total haotic  cum sunt . Era vorba aceea : "cu nebunul nu te pui " , ori te domina (ca asa crede el in conceptia lui) , ori te mentine prea mult timp ocupat si nu iti poti vedea de ale tale in continuare . Te distrage , ca acesta le este  rostul si menirea in viata , sa te mentina in conexiune cu el cat mai mult timp.posibil , ca sa le tii de urat , altfel se  sinucid , in cazul tau fiind si oarece antecedente

De ce m-ar cauta acestea sa le fiu companion ? Nu stiu . Cred ca acelasi mecanism de lipitoare il au toti/toate

Nu mai spun ca daca erai si mai atenta , referitor la trecut , adica al meu , observai ca nu poate fi legat nimic de saracie , si mai ales de bautura . Bautura este ptr. d'astia ca tine , cu ficatul marit si care nu o pot refuza cand observa sticla plina pe masa .La mine zace in beci cu lunile , chiar anii . Singura bautura unde mai fac excese este cafeaua . pe care o beau de plictiseala , de rutina si fiindca a ajuns sa-mi placa gustul atat de tare incat  mai rar o refuz.

Da , mai beau si bautura , 1-2 pahare ...de ceva ...sunt cumpatat , dar atat , fara a continua  mai departe .Adica daca te asezi cu mine la masa  si poti sa fii sigura ca fur curent la greu , si te bag sub masa , dar multi captati de licoarea bahica nu mai au timp sa-si dea seama . Ce sa zic mai mult , daca s-ar lua statisticile legate de consumul de bauturi alcoolice si s-ar raporta la pers. mea si dependenta de acesta , ar da  faliment magazinele care vand astfel de produse

Continua-ti delirul , chiar ma amuza uneori .Asa mai reusesc si eu sa citesc ce scrie un om bolnav pe aici  care-si intrerupe de fiecare data tratamentul si-i da cu spirtuasele . Hai , mancatoare de rahatnita , ai voie la cate o traznaie pe zi. Se pare ca si ieri ai facut (deja)  mai mult de doua.  

Apropo . Ce-ai pus  poza aceea de Pomeranian la profil , ca asta (cica)  e socotit  : prieten cu alti caini  (3 stele)  si de paza (5 stele) ...cum naiba au facut calculul astia , ca la 3 kg , ori il iei la subrat si fugi cu el , ori il lasi sa-l manance alti dulai . Hahaha .

Sa ai spor...drojdiero ...si pune la avatar o poza cu un maidanez obez si ratacit pe strazi , ceva de genul

https://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/05/27/51a3a4ddc7b855ff5630a658/978x0.jpg

Sa nu ma mai citezi altadata , daca vezi ca nu te bag in seama .

Parca asa stabilisem  , de comun acord , sa nu ne bagam in seama unul pe celalalt .

• Minus 1
Postat

Mai stau putin pe dreapta pana ma reincarc complet. Aici nu mai e demult de vorbit, e de facut, daca nu merge cu binisorul...

Aberatii nu mai citesc.

Postat

amuzat ...  :laugh2

imi tin urma cativa "pacalici" sau poate unul singur ... care se straduiesc cu perseverenta sa ma depuncteze din toate pozitiile 

Bafta multa baieti ... :hihat

... astept sa isi faca damblaua si apoi ... sterg contul  :laugh2

Mocofane , incepe mai intai cu  @trujillo , @ciurelistu  si @inspector G

si termina cu acesta , ca si asa esti neamuzant si plictisitor 

EDIT (ca uitasem sa-ti zic) ...oricum esti degeaba pe forum cu atatea clone 

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Simt nevoia unui masaj profund, intern, cu scula in pasarika ...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mocofane , incepe mai intai cu  @trujillo , @ciurelistu  si @inspector G

si termina cu acesta , ca si asa esti neamuzant si plictisitor 

EDIT (ca uitasem sa-ti zic) ...oricum esti degeaba pe forum cu atatea clone 

O sa ramai singur, fara sprijin, fara lumina, pana o sa-ti pierzi mintile complet.

Nimeni si nimic nu te mai ajuta acum.

Zvacnirile se vor termina pentru ca nu veneau de la tine, erai un pion, acum ramai slab, asa cum esti tu de fapt.

Sa vedem ce faci in curul gol. :)

Postat

O sa ramai singur, fara sprijin, fara lumina, pana o sa-ti pierzi mintile complet.

Nimeni si nimic nu te mai ajuta acum.

Zvacnirile se vor termina pentru ca nu veneau de la tine, erai un pion, acum ramai slab, asa cum esti tu de fapt.

Sa vedem ce faci in curul gol. :)

O spui cu atata convingere ….ca un om mare  :snap

Emotionant ..scuze trebuie sa plang ...revin

• Like 1
Postat

Baba Dochea in loc sa se urce pe matura si  sa-si ia directia spre Socola , iar a deschis ceaslovul altora , in loc sa-l deschida pe al ei

Opreste-te , ca ai luat-o razna cu inchipuirile

Lol.

Vizitator romuzica
Postat

La Sarata Monteoru se pregateau sa deschida strandurile in aer liber, dar tinand cont ca la ora asta acolo ninge si sunt 3 cm strat de zapada, se amana....

Mai vine primavara/vara anul asta pe undeva prin tara ???? :(

• Like 1
Postat

O spui cu atata convingere ….ca un om mare  :snap

Emotionant ..scuze trebuie sa plang ...revin

:) Pe tine nu te-as lasa sa te chinui. ;)

Baba Dochea in loc sa se urce pe matura si  sa-si ia directia spre Socola , iar a deschis ceaslovul altora , in loc sa-l deschida pe al ei

Opreste-te , ca ai luat-o razna cu inchipuirile

Lol.

O sa vezi.

Pentru inceput, te mai simti la fel de energic? :)

Postat

:) Pe tine nu te-as lasa sa te chinui. ;)

O sa vezi.

Pentru inceput, te mai simti la fel de energic? :)

=))

Postat

Asta e nebuna , ce mai  ...Lol

Am zis eu ca se aseaza ca lipitoarea de tine ...de parca nu stiam 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...