xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 Asta e nebuna , ce mai ...Lol O sa ramai singur bre ? =)) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Asta e nebuna , ce mai ...Lol Am zis eu ca se aseaza ca lipitoarea de tine ...de parca nu stiam :) Imi usurezi lucrurile cu mult cand crezi asta.Esti prima persoana care ramane fara energie din cauza mea, dar nu pentru mine, am destula.Ceva simti tu, dar inca nu stii ce. O sa ramai singur bre ? =)) La el problema e alta, iar tu numai la pizda te gandesti! :laugh2 :slap2Asta era problema, ai la alegere...
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 7, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 7, 2019 O sa ramai singur bre ? =)) Asa-si doreste asta cu toata lumea Daca ea e nefericita , sa fie cat mai multi ca ea , ca sa simta si ei durerea Are ea grija sa ti-i boteze cu cate un bibelou , un cutit , un picior de scaun ....ce prinde la indemana =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 :) Imi usurezi lucrurile cu mult cand crezi asta.Esti prima persoana care ramane fara energie din cauza mea, dar nu pentru mine, am destula.Ceva simti tu, dar inca nu stii ce. La el problema e alta, iar tu numai la pizda te gandesti! :laugh2 :slap2Asta era problema, ai la alegere... Singur nu voi fi niciodata pentru ca ma am inainte de toate pe mine ;) Cat despre ganduri la zone intime feminine nu neg dar nici nu fac abuz de asa ceva
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Nu mai abera ca nu stii despre ce vorbesti, dar e tot ce poti face, sa vorbesti...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 Asa-si doreste asta cu toata lumea Daca ea e nefericita , sa fie cat mai multi ca ea , ca sa simta si ei durerea Are ea grija sa ti-i boteze cu cate un bibelou , un cutit , un picior de scaun ....ce prinde la indemana =)) Traiasca k1 si toate sporturile de contact in cazul asta :bow
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 Nu mai abera ca nu stii despre ce vorbesti, dar e tot ce poti face, sa vorbesti... iar o dam la caterinca? treaba ta iar te superi si o sa faci galagie =))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Singur nu voi fi niciodata pentru ca ma am inainte de toate pe mine ;)Cat despre ganduri la zone intime feminine nu neg dar nici nu fac abuz de asa ceva Tu ai nevoie de o ancora, cineva sa te pamanteze... dar e alegerea ta.Ma mai gandesc si eu, nu vad ce-i rau in asta. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 iar o dam la caterinca? treaba ta iar te superi si o sa faci galagie =)) Spanac, vorbeam cu el, s-a nimerit sa postezi inaintea mea.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 7, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 7, 2019 Am uitat sa zic ....n-ai haz deloc Dar nici nu binevoiesti sa copiezi ceva , sa ne expui aici , ca sa binedispui oamenii , poate se gaseste vreun amarastean sa te bage in seama pe termen lung . Umblii cu vrajitorii d'astea care le-ai vazut inscriptionate pe peretii de la Balaceanca ....hahaha Inspiri doar mila...gata , am zis ....nu ma mai cita
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 Tu ai nevoie de o ancora, cineva sa te pamanteze... dar e alegerea ta.Ma mai gandesc si eu, nu vad ce-i rau in asta. :) Eu vreau sudura nu impamantare ;) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Eu vreau sudura nu impamantare ;) :laugh2 Nu te las eu? Vezi cum faci... ;) Am uitat sa zic ....n-ai haz deloc Dar nici nu binevoiesti sa copiezi ceva , sa ne expui aici , ca sa binedispui oamenii , poate se gaseste vreun amarastean sa te bage in seama pe termen lung . Umblii cu vrajitorii d'astea care le-ai vazut inscriptionate pe peretii de la balaceanca ....hahaha M-ai plictisit. Trancanesti mai ceva ca o muiere. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 :laugh2 Nu te las eu? Vezi cum faci... ;) M-ai plictisit. Trancanesti mai ceva ca o muiere. Pai singur n-are nici un farmec..ma gandeam sa te folosesc drept cobai si daca are rezultatul scontat ma bag si eu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Pai singur n-are nici un farmec..ma gandeam sa te folosesc drept cobai si daca are rezultatul scontat ma bag si eu Eu nu ma bag.Te-ai gandit sa ma folosesti... s-au gandit multi, degeaba. :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 Eu nu ma bag.Te-ai gandit sa ma folosesti... s-au gandit multi, degeaba. :laugh2 Te lasi greu aa?? :blushing2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Te lasi greu aa?? :blushing2 :laugh2Stiam eu ca am avut un moment de prostie aseara...Sunt batrana, dar m-as lasa de cateva ori... :laugh2Mi-e ca-mi place si nu mai las pe nimeni dupa, nu impart.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 :laugh2Stiam eu ca am avut un moment de prostie aseara...Sunt batrana, dar m-as lasa de cateva ori... :laugh2Mi-e ca-mi place si nu mai las pe nimeni dupa, nu impart. Nu ai avut un moment de prostie Eu stiu ca femeia merge in viata pe intuitie barbatul pe logica si de aia ies contradictii =)) 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 7, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 7, 2019 Mai stau putin pe dreapta pana ma reincarc complet. Aici nu mai e demult de vorbit, e de facut, daca nu merge cu binisorul... Aberatii nu mai citesc. Te-ai trezit fă stăpâno din beția cruntă de ieri? Că de la prânz erai deja muci. Se vede de la o poştă când eşti pe ulei, ptr că scrii atât de alambicat şi codificat de nici dreaq nu înțelege ce vrei să spui, mai și sari de la o stare emoțională la alta ca acul de pick-up. Ție când îți spun băjeții că eşti o japiță alcoolistă deranjată rău de tot la mansardă, iei asta ca pe un compliment. Nu? Ai obrazul gros şi ai decăzut în asemenea hal, de nu mai realizezi cât de penibilă eşti. Ai apucături de alpha cow, ameninți peste tot pe toată lumea şi eşti sub orice critică de trivială când se umflă vodca în tine. Mai mare ruşinea, zău aşa. Apropo, Buză Rece ăsta limbist din avatarul tău este un cățel Xtreme de mic. Mic, mic, dar foarte pofticios...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Nu citesc prostii cu care incerci sa ma insulti. Ma reincarc repede daca erai nedumerit.Pot sa te ajut cu ceva sau pur si simplu nu aveai la cine sa tipi?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Nu ai avut un moment de prostie Eu stiu ca femeia merge in viata pe intuitie barbatul pe logica si de aia ies contradictii =)) O realista cu intuitie, iti dai seama ce contradictii erau acolo si lupte crancene... :laugh2Am ales intutitia pentru ca nu inseala, ce planifici logic poate fi daramat oricand. ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 O realista cu intuitie, iti dai seama ce contradictii erau acolo si lupte crancene... :laugh2Am ales intutitia pentru ca nu inseala, ce planifici logic poate fi daramat oricand. ;) Ai ales intuitia pentru ca esti femeie si nu multe au capacitatea de a folosi logica de aia ne e rezervata noua barbatilor
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2019 Ai ales intuitia pentru ca esti femeie si nu multe au capacitatea de a folosi logica de aia ne e rezervata noua barbatilor Asa vezi tu femeile, prea sentimentale? :)Nu am fost crescuta ca o fata, foarte rar plang, sunt prea dura pentru multi barbati, nu mai vorbim de femei...Nu mai generaliza. Doar pentru ca am pasarica, nu inseamna nu am logica.Unele femei sunt mult mai puternice decat o multime de barbati la un loc, altele cauta protectia unui singur barbat pentru ca sunt prea slabe... Unii barbati adora femeile puternice, le ofera linistea... altii le despretuiesc.Nimic nu este egal pentru toti. Peseu: Nu as fi putut controla intuitia fara logica.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 7, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 7, 2019 Asa vezi tu femeile, prea sentimentale? :)Nu am fost crescuta ca o fata, foarte rar plang, sunt prea dura pentru multi barbati, nu mai vorbim de femei...Nu mai generaliza. Doar pentru ca am pasarica, nu inseamna nu am logica.Unele femei sunt mult mai puternice decat o multime de barbati la un loc, altele cauta protectia unui singur barbat pentru ca sunt prea slabe... Unii barbati adora femeile puternice, le ofera linistea... altii le despretuiesc.Nimic nu este egal pentru toti. Peseu: Nu as fi putut controla intuitia fara logica. Femeia ramane un taram necunoscut si greu de inteles pentru multi
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 7, 2019 Postat Mai 7, 2019 Hai la plaja (Mamaia acum: 14 grade Celsius, apa marii: 8 grade Celsius).... "Suntem la mare ! Am schiuri in picioare, Am venit cu trenul, L-am luat dintr-o parcare ! Soarele-i fierbinte, Zapada de un metru !"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum