Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Nu accept barbati sub papuc, am papucii mei... :rax2 să ai grijă să nu fie de la Vaslui :DDragoste cu năbăTăi :))))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2019 să ai grijă să nu fie de la Vaslui :DDragoste cu năbăTăi :)))) Need to have a brain... :)Inteligenta m-ar face soft, cea rationala, infipta in realitate, cand stiu ca face tot pentru un scop si eu fac parte din el...Te anut daca ajung sa constat ca nu toti au bale la gura si uita de la mana la gura ca au femeie acasa.Am fost chiar dezamagita ieri. ;)40 ani, N kile in plus, ma duc sa cuceresc un job, primesc sa ne vedem discret... Zau, de nu gandesc cu pula majoritatea!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 15, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 15, 2019 Nu accept barbati sub papuc, am papucii mei... :rax2 Ti-am spus ca las semne...Vezi partea buna, nu mai posed decat ce ar avea oricare om. Bine, nu sunt oricare, sunt deschisa, ma aprind rapid, dar in 2 minute rad cu altcineva, da energia prin pori... se simte. ;)Daca tot vrei sa vorbim de menstruatie, femeile se purifica asa mult mai bine decat barbatii, iar pe unde ne iese sangele - voi tot vreti sa intrati! :laugh2In anumite momente barbatii sunt in plus. ;) Abia m-am trezit nu citesc atat
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2019 Abia m-am trezit nu citesc atat Sunt treaza de la 4. Cred ca ma bag in pat, aseara in somn faceam dragoste cu unul... poate terminam azi. :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 15, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 15, 2019 Sunt treaza de la 4. Cred ca ma bag in pat, aseara in somn faceam dragoste cu unul... poate terminam azi. :laugh2 =))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Need to have a brain... :)Inteligenta m-ar face soft, cea rationala, infipta in realitate, cand stiu ca face tot pentru un scop si eu fac parte din el...Te anut daca ajung sa constat ca nu toti au bale la gura si uita de la mana la gura ca au femeie acasa.Am fost chiar dezamagita ieri. ;)40 ani, N kile in plus, ma duc sa cuceresc un job, primesc sa ne vedem discret... Zau, de nu gandesc cu pula majoritatea!Știi că eu îți urez succes. :) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2019 Știi că eu îți urez succes. :) Hmm, simpatic, dar de ce ai face asta?Acum ceva timp am crezut ca putem fi amici, bazat pe alergatul tau dupa fuste, am cunoscut destui barbati care mi-au fost prieteni, stiam ca sunt atrasi de mine, dar si ca asta era singurul motiv de amicitie. :)Si intre femei se leaga ceva de genul, fara sa fie constiente de motiv, cum crezi ca am ajuns in pat cu unele? :laugh2Deseori cand mi se ureaza ceva de bine... parca face invers. Ma descurc eu si fara. ;)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Hmm, simpatic, dar de ce ai face asta?Acum ceva timp am crezut ca putem fi amici, bazat pe alergatul tau dupa fuste, am cunoscut destui barbati care mi-au fost prieteni, stiam ca sunt atrasi de mine, dar si ca asta era singurul motiv de amicitie. :)Si intre femei se leaga ceva de genul, fara sa fie constiente de motiv, cum crezi ca am ajuns in pat cu unele? :laugh2Deseori cand mi se ureaza ceva de bine... parca face invers. Ma descurc eu si fara. ;)Nu alerg după fuste, nu știu unde/de unde/cum ai... :D Aaaaaa, că mă uit, aia e altceva, nu înseamnă că le și călăresc. O călăresc p-aia, acasă. Really.Putem fi amici, pe forum. Care ar fi problema? Nu ți-am urat "de bine", doar succes. Și de ce să n-o fac? Pot :) Fără vreun background, pur și simplu. :) 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 'mi-as picioru, cand te apuca sculatu de pwla sa te duci sa pozezi cerbi, ciute si caprioare cand afara ploua si in padure e noroiul cat Valul lui Traian, ramai impotmolit in mocirla daca n-ai masina lui Cheloo...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2019 Nu alerg după fuste, nu știu unde/de unde/cum ai... :D Aaaaaa, că mă uit, aia e altceva, nu înseamnă că le și călăresc. O călăresc p-aia, acasă. Really.Putem fi amici, pe forum. Care ar fi problema? Nu ți-am urat "de bine", doar succes. Și de ce să n-o fac? Pot :) Fără vreun background, pur și simplu. :) Am intrat sa te incurajez, stiu ca am tendinta de a demasculiniza...O viata sa fii tratata ca un barbat, well, nu prea mai vorbesti cu "pisi, pisi".Sorry ca te-am facut sa te simti prost, nu asta a fost intentia. Tu ramai la vise, multi trec la fapte...Aveam de reparat termopane, nu discutam de amici pe forum, aici nu am nevoie de amici. Sorry? Plm, grow up!
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Mai 15, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Mai 15, 2019 Need to have a brain... :)Inteligenta m-ar face soft, cea rationala, infipta in realitate, cand stiu ca face tot pentru un scop si eu fac parte din el...Te anut daca ajung sa constat ca nu toti au bale la gura si uita de la mana la gura ca au femeie acasa.Am fost chiar dezamagita ieri. ;)40 ani, N kile in plus, ma duc sa cuceresc un job, primesc sa ne vedem discret... Zau, de nu gandesc cu pula majoritatea! A te futa, sau anut e futa la interviu ptr un job, aceasta este întrebarea. (William Shakethesparrow - Obregia) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2019 A te futa, sau anut e futa la interviu ptr un job, aceasta este întrebarea. (William Shakethesparrow - Obregia) Ti-a fost dor de mine, stiu.Mie nu, nu faci diferenta intre greseala la scris si cand nu apas o tasta suficient de mult.Repet, imi place inteligenta, tu esti un copil. Pup un prost! ;) 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Am intrat sa te incurajez, stiu ca am tendinta de a demasculiniza...O viata sa fii tratata ca un barbat, well, nu prea mai vorbesti cu "pisi, pisi".Sorry ca te-am facut sa te simti prost, nu asta a fost intentia. Tu ramai la vise, multi trec la fapte...Aveam de reparat termopane, nu discutam de amici pe forum, aici nu am nevoie de amici. Sorry? Plm, grow up!Multumesc pentru incurajare, deși nu știu pentru ce :DAi fost tratată ca un bărbat pentru că ai permis asta. ;)Nu, nu m-am simțit prost deloc. Cu "trecutul la fapte" credeam că am lămurit-o de mult. Și anume, ma simt foarte bine, de ce mi-aș complica viața.Aia a fost pe vremea omului din Neanderthal, chiar și subiectul ăsta l-am mai vorbit. Ba ți-a fost rău, ba aveai treabă. Dup-aia n-am mai putut eu. Sorry, dar așa a fost să fie. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2019 Multumesc pentru incurajare, deși nu știu pentru ce :DAi fost tratată ca un bărbat pentru că ai permis asta. ;)Nu, nu m-am simțit prost deloc. Cu "trecutul la fapte" credeam că am lămurit-o de mult. Și anume, ma simt foarte bine, de ce mi-aș complica viața.Aia a fost pe vremea omului din Neanderthal, chiar și subiectul ăsta l-am mai vorbit. Ba ți-a fost rău, ba aveai treabă. Dup-aia n-am mai putut eu. Sorry, dar așa a fost să fie. :) :laugh2 :laugh2 :laugh2Eu am permis... :laugh2 :slap2Care femeie ai sari sa ajuti? Una care plange sau una care da cu pumnul in perete?Nu am vrut sa vii.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2Eu am permis... :laugh2 :slap2Care femeie ai sari sa ajuti? Una care plange sau una care da cu pumnul in perete?Nu am vrut sa vii.Yes, you did. :)În principiu, pe aia care plătește :)))) bani, bineînțeles :D dacă se gândește la natură, da, poate să-mi dea banii în grădină, în parc :)))) Aha! :) n-aveai bani, i get it now :)))) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2019 Yes, you did. :)În principiu, pe aia care plătește :)))) bani, bineînțeles :D dacă se gândește la natură, da, poate să-mi dea banii în grădină, în parc :)))) Aha! :) n-aveai bani, i get it now :)))) Repet, imi place inteligenta. ;)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Repet, imi place inteligenta. ;)aaaaaa, adică io-s prost, așea :D :D 2
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 15, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 15, 2019 Mie num plake ăia inteligenț. Daia shi stau paiki.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 15, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 15, 2019 Ma simt perfect azi mi a mers struna :)
Administrator pisicuts Reputație: 114468 Postat Mai 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 15, 2019 Hmm, simpatic, dar de ce ai face asta?Acum ceva timp am crezut ca putem fi amici, bazat pe alergatul tau dupa fuste, am cunoscut destui barbati care mi-au fost prieteni, stiam ca sunt atrasi de mine, dar si ca asta era singurul motiv de amicitie. :)Si intre femei se leaga ceva de genul, fara sa fie constiente de motiv, cum crezi ca am ajuns in pat cu unele? :laugh2Deseori cand mi se ureaza ceva de bine... parca face invers. Ma descurc eu si fara. ;) amada te-as fute de cateva ori
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 15, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 15, 2019 amada te-as fute de cateva ori Si eu La cap =)) 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Mai 15, 2019 Postat Mai 15, 2019 Bai, gluma gluma, da eu m-am cam saturat de vremea asta de iarna-n' vara... :angry :angry https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/60454896_619501355214898_3495140013484539904_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=c22d32020421c26b516b4acb5db0d822&oe=5D533458
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum