xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 17, 2019 Nu. Nici eu :laugh2Da tot ma duc sa ii dau la rotula de jos lu Zdragnea
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Nici eu :laugh2Da tot ma duc sa ii dau la rotula de jos lu Zdragnea Cineva trebuie sa participe la sarada de la TV, ba si pe youtube am dat peste anti-reclama...Cum ar fi sa nu depinzi de cine e la putere? Greu de crezut, nu?Tarile care adera la UE inca pot beneficia de coruptie, resturile comunismului va ajuta sa platiti un medic deja platit, de exemplu...Vreti schimbari, schimbati-va, nu conteaza cine sta cu nasul in hartii...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 17, 2019 Cineva trebuie sa participe la sarada de la TV, ba si pe youtube am dat peste anti-reclama...Cum ar fi sa nu depinzi de cine e la putere? Greu de crezut, nu?Tarile care adera la UE inca pot beneficia de coruptie, resturile comunismului va ajuta sa platiti un medic deja platit, de exemplu...Vreti schimbari, schimbati-va, nu conteaza cine sta cu nasul in hartii... Am auzit eu ceva cum ca UE in urm 20 de ani se destrama =)) Ahh ce mi ar merge la suflet
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Am auzit eu ceva cum ca UE in urm 20 de ani se destrama =)) Ahh ce mi ar merge la suflet Orice inceput are un sfarsit.Romanica de una singura e ca o curva neplatita... O sa zambeasca oricui sa o ajute, in momente critice se fute oricum.Vezi istoria, nu e tara celor tari.Avem minereuri, putem dezvolta turismul... lingem pe la UE ca e gratis, vin altii sa plateasca datoria...Wake up!
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Wow! :no2 Ma asteptam la atacuri din prima zi... Handicapatilor, nu mai am antene, dar simt cand sunt scuipata sau am cutia toracica fracturata...Nu va jucati cu ce nu puteti. ;)cin' te scuipă? Că io nu, e urât sa faci asa ceva.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 cin' te scuipă? Că io nu, e urât sa faci asa ceva. Nu m-am gandit la tine, are cine.
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Nu m-am gandit la tine, are cine.tot urât este. 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Încărcat cu energie pozitiva. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 tot urât este. Nimic nou. Pipilica tot facea misto de ce pot... hai sa vedem ce parere are acum... :hug1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 17, 2019 Orice inceput are un sfarsit.Romanica de una singura e ca o curva neplatita... O sa zambeasca oricui sa o ajute, in momente critice se fute oricum.Vezi istoria, nu e tara celor tari.Avem minereuri, putem dezvolta turismul... lingem pe la UE ca e gratis, vin altii sa plateasca datoria...Wake up! Avem tezaurul la rusi pana sa avem minereuri ...industria miniera e aproape distrusa la momentul asta Ultimi 3 mari conducatori ni I-am ucis sau au fost ucisi pentru a satisface interesele marilor puteri de la acea vreme
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 17, 2019 Încărcat cu energie pozitiva. :) Sa mi dai si mie redresoru dom doctor :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Sa mi dai si mie redresoru dom doctor Sa cautam unul (una) in comutație? :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Avem tezaurul la rusi pana sa avem minereuri ...industria miniera e aproape distrusa la momentul asta Ultimi 3 mari conducatori ni I-am ucis sau au fost ucisi pentru a satisface interesele marilor puteri de la acea vreme Stam pe un metal destul de scump...Mina s-a inchis pentru ca nu a vrut sa fie de stat, iar privat le rupea capul la cati bani erau acolo...Terenul asta comntine mai mult decat poate consuma populatia, dar noi importam.Casca mintea aia, citeste, asculta, nu la TV.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 17, 2019 Sa cautam unul (una) in comutație? :) + la -- la + altfel nu merge :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 17, 2019 Stam pe un metal destul de scump...Mina s-a inchis pentru ca nu a vrut sa fie de stat, iar privat le rupea capul la cati bani erau acolo...Terenul asta comntine mai mult decat poate consuma populatia, dar noi importam.Casca mintea aia, citeste, asculta, nu la TV. Tara asta e terminata
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Tara asta e terminata De ce te duci la vot?
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Nimic nu se termina fara noi, adică niciodată. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Nimic nu se termina fara noi, adică niciodată. :) Voi, **spam editat**ii? :)
pulaancoor Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Încărcat cu energie pozitiva. :)Baga urgent recenzie cum ai futut-o pa cristina, ca nu am mai vomitat demult si e mai usor sa citesc despre asta decat sa combin vin cu wisky si bere
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Hai că se poate și mai rău.In Africa, America de Sud. În Venezuela e foamete. 1
pulaancoor Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Voi, **spam editat**ii? :)Ai scapat de trolling, pentru postarea asta pentru toata veatza Bobo fa-o moderator, ati poruncesc!
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Nimic nu se termina fara noi, adică niciodată. :) Mi s-a reprosat ca nu fac bine lumii...Cred ca ai fi primul pas.Lumea nu mai este roz, e gri, asa cum este ea, iar tu esti cine esti.. Punct.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 17, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 17, 2019 Avem tezaurul la rusi pana sa avem minereuri ...industria miniera e aproape distrusa la momentul asta Ultimi 3 mari conducatori ni I-am ucis sau au fost ucisi pentru a satisface interesele marilor puteri de la acea vreme Care sunt ăia 3? Ultimu’ , măcar? 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 17, 2019 Postat Mai 17, 2019 Mi s-a reprosat ca nu fac bine lumii...Cred ca ai fi primul pas.Lumea nu mai este roz, e gri, asa cum este ea, iar tu esti cine esti.. Punct.Aveți afinitate pentru prințese? :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2019 Ai scapat de trolling, pentru postarea asta pentru toata veatza Bobo fa-o moderator, ati poruncesc! Mai scrie o mana de oameni, din dorinta mea, ar trebui sa-l urasc daca e sa fiu sincera... Da, il urasc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum