Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București

Păi nu s-a vrut egalitate? Tratam femeile ca pe bărbați și ele ne tratează ca pe femei :)))

Cam așa este,da! :)))

Femeia a spus: Gogule fii și tu mai cizelat,mai sensibil! Ce a înțeles Gogu: trebuie să mă epilez,să mă parfumez,să iau pe mine colanți și să plâng la filme... Cine-i de vina?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Zilei de azi care e pe cale sa treaca chiar nu am ce sa i reprosez mi a oferit de toate :D 

In schimb o iau in bataie de joc asa ca pentru final cu o sticla de bere =))

Link spre comentariu
Vizitator romuzica
Reputație: 0

'Mi-as picioru ! CUM e posibil sa stea 3 zile coletul la Biroul Sosiri Internationale (BSI) de la Otopeni, Bucuresti ! 'tui birocratia ei de treaba ! :slap2 :slap2

Link spre comentariu
Vizitator jack k

'Mi-as picioru ! CUM e posibil sa stea 3 zile coletul la Biroul Sosiri Internationale (BSI) de la Otopeni, Bucuresti ! 'tui birocratia ei de treaba ! :slap2 :slap2

sta, de regulă, o săptămână. Îți vor trimite o scrisoare, sa completezi și sa semnezi ca să imputernicesti posta pentru vamă.poți refuza, via mail, însă vei păți la fel și la următoarele colete.
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator romuzica

sta, de regulă, o săptămână. Îți vor trimite o scrisoare, sa completezi și sa semnezi ca să imputernicesti posta pentru vamă.poți refuza, via mail, însă vei păți la fel și la următoarele colete.

A plecat, intr-un final, in seara asta spre Oficiul Postal Vama Galati. A stat la BSI Bucuresti 3 zile si 10 ore !!!!!!!!!!!! :rax2 :rax2 :rax2 :slap2

Link spre comentariu
Vizitator jack k

A plecat, intr-un final, in seara asta spre Oficiul Postal Vama Galati. A stat la BSI Bucuresti 3 zile si 10 ore !!!!!!!!!!!! :rax2 :rax2 :rax2 :slap2

când îl vezi gata de predare, te duci și fără aviz.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ntz, ntz, ntz, ce ti-e si cu limitarile astea auto-impuse in ajun de oareshce evenimente…

Nu tu un WhatsApp rupt in doua din juma'-n juma' de ora, nu tu un Facebook cu viata frumoasa din bar, pe Instagram treaba stagneaza, ce mai, un dezastru :laugh2 

Hai, noi sa fim sanatosi, ca la romani tot timpu' a fost la moda asta cu ingrasatu' porcului in ajun :laugh2

Morala: nu ingrasati prea tare porcu' in ajun, pt ca exista pericol de explozie la efectuarea operatiunii de parlire :slap2  :laugh2 Ori il ingrasati consecvent, tot anu', ori il lasati sa moara de foame, si odata cu porcu' o sa crapati si voi, garantat! :laugh2

Epilog: Multi ani traiasca, multi ani traiasaca, laaaaa muuuulti aaani! :laugh2  :laugh2   

• Like 1
Link spre comentariu

Ntz, ntz, ntz, ce ti-e si cu limitarile astea auto-impuse in ajun de oareshce evenimente…

Nu tu un WhatsApp rupt in doua din juma'-n juma' de ora, nu tu un Facebook cu viata frumoasa din bar, pe Instagram treaba stagneaza, ce mai, un dezastru :laugh2

Hai, noi sa fim sanatosi, ca la romani tot timpu' a fost la moda asta cu ingrasatu' porcului in ajun :laugh2

Morala: nu ingrasati prea tare porcu' in ajun, pt ca exista pericol de explozie la efectuarea operatiunii de parlire :slap2  :laugh2 Ori il ingrasati consecvent, tot anu', ori il lasati sa moara de foame, si odata cu porcu' o sa crapati si voi, garantat! :laugh2

Epilog: Multi ani traiasca, multi ani traiasaca, laaaaa muuuulti aaani! :laugh2  :laugh2   

In comparatie cu tine, care ingrasi porcul de cateva ori pe an cand iti convine. :)

A cui e ziua?

Link spre comentariu

In comparatie cu tine, care ingrasi porcul de cateva ori pe an cand iti convine. :)

A cui e ziua?

Amado vezi ca cauta prietena ta aia bolnava cazare pe la Otopeni =)) 

• Like 1
Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2

Deci nu stiu daca sti povestea 

Tipa acu vreo 2 saptamani facea topic ca sariti lume ca mor sunt bolnava ca pana la urma nu a inteles nimeni nimic ce e clar ca cerea bani pt nush ce tratamente 

SI acum vreo 10 min a facut topic in care intreaba daca stie cineva cazare in zona Otopeni =)) Sa vindecat gata vrea sa fie aproape de aeroport sa nu piarda avionu ...in vechile discutii se auzea ca ar vrea sa o taie prin Spania pe undeva 

• Like 1
Link spre comentariu

Te simti ignorat.

Eu doar ti am adus ceva la cunostinta nu are vreo legatura cum ma simt eu =)) 

Da sti ce nu inteleg eu ?

Cum pana mea acum cateva zile cucoana x era pe patul de moarte ii mai trebuia doar toiagu la usa si acum cauta cazare la Otopeni ? Zi-ne si noua tu ca un om mare care le stie pe toate ca eu sa mi storc si ultimu strop de ratiune nu inteleg 

Vine varaa varaa varaaa =)) Deh ma gandeam si eu ca pierde avionu 

Ca sa sti i.am zis ca stiu eu ceva cazare pe acolo dar sper ca face doar escala si in cateva ore ne onoreaza cu absenta ca altfel nu I spun 

• Like 1
Link spre comentariu

Deci nu stiu daca sti povestea 

Tipa acu vreo 2 saptamani facea topic ca sariti lume ca mor sunt bolnava ca pana la urma nu a inteles nimeni nimic ce e clar ca cerea bani pt nush ce tratamente 

SI acum vreo 10 min a facut topic in care intreaba daca stie cineva cazare in zona Otopeni =)) Sa vindecat gata vrea sa fie aproape de aeroport sa nu piarda avionu ...in vechile discutii se auzea ca ar vrea sa o taie prin Spania pe undeva 

Stiu…

Mai "frumos" este ca acum cativa ani o lua pe Cassy la ranga, spunand ca e bolnava inchipuita…

Siktir fah demento, si cu asta am incheiat cu tine.

Uite, astea sunt mizeriile tale, sau numai una din ele, mizerabilo. 

• Like 1
Link spre comentariu

Stiu…

Mai "frumos" este ca acum cativa ani o lua pe Cassy la ranga, spunand ca e bolnava inchipuita…

Siktir fah demento, si cu asta am incheiat cu tine.

Cassy? :( Mda din pacate nu e cazul sa o mai aducem in discutie Dzeu sa o odihneasca acolo unde e 

Acum in voga e moda tepelor inspirate probabil de pe urma chinului ei 

Link spre comentariu

Eu doar ti am adus ceva la cunostinta nu are vreo legatura cum ma simt eu =))

Da sti ce nu inteleg eu ?

Cum pana mea acum cateva zile cucoana x era pe patul de moarte ii mai trebuia doar toiagu la usa si acum cauta cazare la Otopeni ? Zi-ne si noua tu ca un om mare care le stie pe toate ca eu sa mi storc si ultimu strop de ratiune nu inteleg 

Vine varaa varaa varaaa =)) Deh ma gandeam si eu ca pierde avionu 

Ca sa sti i.am zis ca stiu eu ceva cazare pe acolo dar sper ca face doar escala si in cateva ore ne onoreaza cu absenta ca altfel nu I spun 

S-a oferit sa-mi trimita rezultatele analizelor si am refuzat.

Nu stiu ce are.

Poti crede ce vrei, dar ce am observat eu aici - este ca la nevoie lumea-ti sapa groapa, am sustinut-o, i-am spus sa poseteze singura rezultatele... restul depindea de ea.

In Spania are pe cineva.

Vrei sa stii mai mult - o intrebi, pe langa faptul ca nu dezvalui ce mi-a spus, ea stie mai bine cum este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...