Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Siano, dai o bere belgiana daca te las sa molfai ciuperca piciorului meu stang?

Fuga mars, sa imi cumperi inghetata cu ciocolata, cu capsuni si cu frisca, sclavoi libidinos, pula fripta, cu coaie incinse, ca azi am intalnire cu doi dintre amantii mei si vreau sa le fac body masaj si sa topesc inghetata cu trupul meu, pe trupul lor, ca sa ii racoresc ! Poate se indura unul sa te lase sa ii lingi inghetata de pe pula si dupa ce iti ingheata gatul, sa ti-l dezghete cu un jet de sperma fierbinte...

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

De ce?

Din mai multe privinte nu stiu cu care sa incep  :laugh2

• Oras:FALASTOACA
Postat

Si eu am creieru muci de la ideea ca nu suport sa fiu prostit in fata mai ales cand e vorba sa dau bani din buzunaru meu 

In rest din partea mea nici o problema 

Omu si le mai face si cu mana lui mai greu e cand incep sa apara consecintele 

Prietene,prostituția funcționează pe același principiu ca orice business,CERERE SI OFERTA,Azi generația Cernobil,Facebook si limburicii anali modificați genetic reprezinta majoritatea clienților. Flaușați care bat la ușa prostituatelor stand in genunchi,cu buchetul de flori intr-o mana si cadouri scumpe in cealaltă.Pamperdusi care nu merg sa futa ci sa-si planga amarul in poala prostituatelor.Bogdanei si Mikydusi care isi cauta nevasta printre prostituate. Distrusi psihic care merg la otrepe pentru anilingus,uro,scato si tot ce înseamnă BDSM,crezand ca asta inseamna sa fii COOL.

De ce sa ofere prostituatele respect si servicii de calitate dacă clienții cer umilință si uro?

De ce sa se chinuiască cu tine sugând pula juma' de ora cu DEEP si CIM,când poate sa-si faca manichiura urmărind telenovele in timp ce flausatul ii face un anilingus?

• Like 3
  • Minus 9
  • Oras:București
Postat

Din mai multe privinte nu stiu cu care sa incep  :laugh2

In 89' am fost la Universitate și numai a minune a făcut să nu mă reprezinte și pe mine una din crucile alea... De aia întreb!

• Like 3
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

a facut-o destul... este indecis daca sa-mi declare dragoste eterna sau nu ... i=am promis ca il astept , am toata viata inainte .... el o are doar cat ii misca zgarciul ;) (stii ce spun)

Joaca-te tu mult cu d-astea, sa vina sandilaul cu DIICOT, ANAF, Politia Vamala, Virgil Vochina si Garda Felina la tine la usa. ...Sa te caute de bonuri si facturi.

• Like 1
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Fuga mars, sa imi cumperi inghetata cu ciocolata, cu capsuni si cu frisca, sclavoi libidinos, pula fripta, cu coaie incinse, ca azi am intalnire cu doi dintre amantii mei si vreau sa le fac body masaj si sa topesc inghetata cu trupul meu, pe trupul lor, ca sa ii racoresc ! Poate se indura unul sa te lase sa ii lingi inghetata de pe pula si dupa ce iti ingheata gatul, sa ti-l dezghete cu un jet de sperma fierbinte...

Doi clienti? Ce atitudine corporatista! Bravo, iar ti-ai depasit target-ul.

Nu uita insa de trucul Cicciolinei: cand simti ca te strange, ii gadili firav cu lindicul in spatele genunchiului si ei vor scoate imediat talpa din tine. Lasi uterul sa respire.

Reputație: 1930
Postat

Joaca-te tu mult cu d-astea, sa vina sandilaul cu DIICOT, ANAF, Politia Vamala, Virgil Vochina si Garda Felina la tine la usa. ...Sa te caute de bonuri si facturi.

;) si aia sunt tot barbati ... cred ca daca ar fi femei le-as corupe si pe ele :P

Postat

Prietene,prostituția funcționează pe același principiu ca orice business,CERERE SI OFERTA,Azi generația Cernobil,Facebook si limburicii anali modificați genetic reprezinta majoritatea clienților. Flaușați care bat la ușa prostituatelor stand in genunchi,cu buchetul de flori intr-o mana si cadouri scumpe in cealaltă.Pamperdusi care nu merg sa futa ci sa-si planga amarul in poala prostituatelor.Bogdanei si Mikydusi care isi cauta nevasta printre prostituate. Distrusi psihic care merg la otrepe pentru anilingus,uro,scato si tot ce înseamnă BDSM,crezand ca asta inseamna sa fii COOL.

De ce sa ofere prostituatele respect si servicii de calitate dacă clienții cer umilință si uro?

De ce sa se chinuiască cu tine sugând pula juma' de ora cu DEEP si CIM,când poate sa-si faca manichiura urmărind telenovele in timp ce flausatul ii face un anilingus?

Aici e vina celor care le au invatat asa nu a noastra sau a lor ..daca tine tine prost nu e ala care cere e ala care da ;) 

Postat

In 89' am fost la Universitate și numai a minune a făcut să nu mă reprezinte și pe mine una din crucile alea... De aia întreb!

Si uite ca a venit ziua in care ai aflat si din cauza cui a venit potera peste voi la universitate :) 

• Like 1
Postat

incepe cu partea care ti se pare demna de inceput... si eu sunt curioasa

Incep cu inceputul sau cu finalul?

Postat

Incep cu inceputul sau cu finalul?

Acum 10-15 ani baragladineca Anonna,Siana,Vis............nu erau futute nici dacă plăteau 

Cum dracu sa futi una ca Anonna,ca eu as vomita si matele din mine.

• Like 1
  • Minus 9
Postat

Acum 10-15 ani baragladineca Anonna,Siana,Vis............nu erau futute nici dacă plăteau 

Cum dracu sa futi una ca Anonna,ca eu as vomita si matele din mine.

Da cine a pus problema de asa ceva?

Eu mereu am cautat ce a fost mai bun la capitolul asta din cauza asta uneori am avut lungi perioade de abstinenta si multa alergatura prefer sa stau sa rabd decat sa ma patez cu anumite femei in palmares 

Postat

de analfabeti functionali e tara plina... pisalaului mereu ii place sa dea cu nasu in pisat... curand va ajunge sa manance si cacat, acum doar il linge

Nu il jigni pe sfintia sa te rog eu important  :girly

Postat

ahhh am uitat ... esti fanul pisalaului =))) 

Sunt fanul decalogului lui nu al lui ca sa ma exprim mai clar 

Dar na adevarul doare si multe femei care se ocupa cu prostitutia nu suporta sa li se spuna verde in fata niste lucruri :) 

Postat

Sunt fanul decalogului lui nu al lui ca sa ma exprim mai clar 

Dar na adevarul doare si multe femei care se ocupa cu prostitutia nu suporta sa li se spuna verde in fata niste lucruri :)

Nu sunt genul sa nu accept critici dar sunt adepta faptelor reale... realitatea il bate la cur de mult pe pisalau care traieste intr-o lume paralela asa ca ... sunt indulgenta, il las deocamdata sa linga rahatul pana i-l voi vara pe gat cu forta... unele gusturi se capata cu forta :D

• Like 1
Postat

Nu sunt genul sa nu accept critici dar sunt adepta faptelor reale... realitatea il bate la cur de mult pe pisalau care traieste intr-o lume paralela asa ca ... sunt indulgenta, il las deocamdata sa linga rahatul pana i-l voi vara pe gat cu forta... unele gusturi se capata cu forta :D

Ce sa va fac ma fetelor ma ...asta e cand v-ati apucat de chestia asta trebuia sa stiti ca mai dati si de astfel de oameni de a lungu carierei ..Parintele e dur intradevar dar in cea ce spune are dreptate 

Tu nu ai cum sa mi impartasesti parerea pentru ca esti de partea cealalta a baricadei 

Postat

Daca ai fi pusa sa alegi intre pipilica si marinar pe cine ai alege ? =))

Eu cred ca parintele e de o eleganta iesita din comun in comparatie cu el 

Postat

Si uite ca a venit ziua in care ai aflat si din cauza cui a venit potera peste voi la universitate :)

Știam de mult,de aceia am întrebat "de ce?"!

• Like 2
Postat

Ce sa va fac ma fetelor ma ...asta e cand v-ati apucat de chestia asta trebuia sa stiti ca mai dati si de astfel de oameni de a lungu carierei ..Parintele e dur intradevar dar in cea ce spune are dreptate 

Tu nu ai cum sa mi impartasesti parerea pentru ca esti de partea cealalta a baricadei 

pisalaul vrei sa spui ... iar de facut ceva nu ai cum sa faci nimanui ... am incheiat orice discutie cu tine in privinta saraciei aleia gretoase. 

Atat timp cat vei purta cu mine o discutie in limita bunului simt, voi raspunde amabil si de bun simt ... Sa ai o zi buna!

• Like 1
Postat

pisalaul vrei sa spui ... iar de facut ceva nu ai cum sa faci nimanui ... am incheiat orice discutie cu tine in privinta saraciei aleia gretoase. 

Atat timp cat vei purta cu mine o discutie in limita bunului simt, voi raspunde amabil si de bun simt ... Sa ai o zi buna!

Si deci parintele sau marinaru ca nu mi ai raspuns :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...