siana Reputație: -1368 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Aia cu sute de euro pe cartela de tel... a fost noua! :laugh2 ;)N-ai ce face... Nu stiu care este partea pe care nu ati inteles-o. Poate nu m-am exprimat eu prea clar. Sunt persoane care imi fac incarcari electronice vodafone de cate 20, 50, 100 de euro, ca sa vorbim ... Astia vad ca au maxima putere financiara de 3 euro ...
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Ma refer sa scoata o carte ceva ..ies bani si din drepturi de autor nu numai din consum de carnati si nutellaSunt convins ca, ajuatat putin de cineva care se pricepe, adica de la vreo editura, Siana, la cate experiente a avut, ar putea lejer sa scrie o carte.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Ma refer sa scoata o carte ceva ..ies bani si din drepturi de autor nu numai din consum de carnati si nutella Te pomenesti ca ti-ai pus in minte sa ma impresariezi ... Toti parlitii care nu sunt capabili sa isi ia un covrig din banii lor, invata pe altii cum sa faca bani ... Eu macar fac ceva, ca sa am bani, nu stau sa ard gazul de pomana ca tine, mai, mate fripte . 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Nu stiu care este partea pe care nu ati inteles-o. Poate nu m-am exprimat eu prea clar. Sunt persoane care imi fac incarcari electronice vodafone de cate 20, 50, 100 de euro, ca sa vorbim ... Scuze, Stimata Doamna, peste nas ii dai lui Pisulica, nu mie.Daca cineva cere credit, il schimba in bani, nu-l tine pe tel. Si absolut nimeni nu incarca o cartela cu 100 euro, sau cere asta. Avem destule mjloace pentru transfer de bani...Eu inteleg ca incerci sa te ridici in ochii lor, dar mi-e ca mergi si mai jos cu afirmatii de genul asta.Nu caut cearta, am subliniat evidentul.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Nu stiu care este partea pe care nu ati inteles-o. Poate nu m-am exprimat eu prea clar. Sunt persoane care imi fac incarcari electronice vodafone de cate 20, 50, 100 de euro, ca sa vorbim ... Astia vad ca au maxima putere financiara de 3 euro ... Nu nene aici gresesti :D Nu e nimeni obligat sa ti incarce tie telefoanele in afara celor care doresc prestarea anumitor servicii din partea ta Pe unii dintre noi nu ne interesezi nici ca prezenta virtuala cu atat mai putin fizica sau la telefon ca sa ti dam bani Tu ce zici acum esti smechera manipulezi sau umilesti prin cea ce spui ? =)) Treaba e simpla te platesc cei care vor sa ti devina clienti ori nu toti vrem asta
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Sunt convins ca, ajuatat putin de cineva care se pricepe, adica de la vreo editura, Siana, la cate experiente a avut, ar putea lejer sa scrie o carte. Chiar ar putea daca in continutul cartii ar lasa la o parte ironia si batjocura la adresa anumitor persoane ;)
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Sunt convins ca, ajuatat putin de cineva care se pricepe, adica de la vreo editura, Siana, la cate experiente a avut, ar putea lejer sa scrie o carte. Carti in care sa fac si profilul psihologic al maidanezilor hamaitori de pe forum, turbati din cauza lipsei de sex ...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Te pomenesti ca ti-ai pus in minte sa ma impresariezi ... Toti parlitii care nu sunt capabili sa isi ia un covrig din banii lor, invata pe altii cum sa faca bani ... Eu macar fac ceva, ca sa am bani, nu stau sa ard gazul de pomana ca tine, mai, mate fripte . Din nou aceiasi problema :slap2Mamaie cu tot respectu pentru varsta matale inaintata si km de carnat pe care i.ai bagat in tine dar cred ca nu e de bun augur sa faci astfel de afirmatii cu atat mai mult cu cat esti recunoscuta in bransa femeilor usoare drept cea care pentru bani face orice ...Intradevar ai o calitate esti dispusa pentru o suma modica sa fi umilita in cele mai josnice moduri posibile de catre publicul doritor Totusi nu toate colegele tale accepta cea ce accepti tu Ori aici e o oarecare diferenta care sa zicem ca se datoreaza inca unui strop de moralitate dar pe care si l vor pierde cu timpul daca continua sa practice asa ceva 1
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Avem destule mjloace pentru transfer de bani... Cel mai impresionant transfer de bani l am descoperit la Revolut. Se poate transfera in multe, foarte multe monede, in maxim 5 secunde, fara niciun comision. Un serviciu despre care se poate spune intradevar ca este "waw". Cautati si incercati. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Chiar ar putea daca in continutul cartii ar lasa la o parte ironia si batjocura la adresa anumitor persoane ;) Ti-e teama sa nu te dau in gat ? Ba, chiar as spune cum userul xtreme 89 a facut si a dres ... De ce as menaja unul ca tine ? De ce mi-as ascunde scarba ? As scrie o carte vie ...adevarata ...plina de senzatii ...de suspans si actiune ...de profile psihologice ...
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 Chiar ar putea daca in continutul cartii ar lasa la o parte ironia si batjocura la adresa anumitor persoane ;) Eu cred ca ar prinde chiar mai bine daca ar fi scrisa la modul ironic. Siana chiar se pricepe sa fie ironic. Carti in care sa fac si profilul psihologic al maidanezilor hamaitori de pe forum, turbati din cauza lipsei de sex ...Da. :) 2 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Ti-e teama sa nu te dau in gat ? Ba, chiar as spune cum userul xtreme 89 a facut si a dres ... De ce as menaja unul ca tine ? De ce mi-as ascunde scarba ? As scrie o carte vie ...adevarat ...plina de senzatii ...de suspans si actiune ...de profile psihologice ... E o tara libera iti poti exprima parerea ;) Adica ce am facut ? Am luat in batjocura finta numita femeie ..imi pare rau e din alte cauze pe care nu le comentez de natura spirituala Femeie nu a fost si nu e egala barbatului
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Din nou aceiasi problema :slap2Mamaie cu tot respectu pentru varsta matale inaintata si km de carnat pe care i.ai bagat in tine dar cred ca nu e de bun augur sa faci astfel de afirmatii cu atat mai mult cu cat esti recunoscuta in bransa femeilor usoare drept cea care pentru bani face orice ...Intradevar ai o calitate esti dispusa pentru o suma modica sa fi umilita in cele mai josnice moduri posibile de catre publicul doritor Totusi nu toate colegele tale accepta cea ce accepti tu Ori aici e o oarecare diferenta care sa zicem ca se datoreaza inca unui strop de moralitate dar pe care si l vor pierde cu timpul daca continua sa practice asa ceva Sa mori tu ? Te dai cunoscator cand tu singur ai zis ca futi o data la o mie de ani ? Cand ai stat tu la curul meu sa vezi ce fac eu pentru bani ? Cand sa mai futi cand stai pe marginea santului ca babele nebune, sa toci la rate ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Eu cred ca ar prinde chiar mai bine daca ar fi scrisa la modul ironic. Siana chiar se pricepe sa fie ironic. Da. :) Iti dai seama s-ar vinde mai ceva ca painea calda :laugh2 Pe bune gandeste-te carei clase sociale i s-ar adresa acea carte Nu cred ca un om cu scaun la cap e sau ar fi vreodata intresat de viata unei prostituate
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2019 E o tara libera iti poti exprima parerea ;) Adica ce am facut ? Am luat in batjocura finta numita femeie ..imi pare rau e din alte cauze pe care nu le comentez de natura spirituala Femeie nu a fost si nu e egala barbatului Desigur, este cu o treapta mai sus pe scara evolutiei.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Sa mori tu ? Te dai cunoscator cand tu singur ai zis ca futi o data la o mie de ani ? Cand ai stat tu la curul meu sa vezi ce fac eu pentru bani ? Cand sa mai futi cand stai pe marginea santului ca babele nebune, sa toci la rate ? Fut cand imi si gasesc ceva care merita nu gaini moarte de la Glina cum sunteti marea majoritate Altfel nu dau orzu la gaste ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Desigur, este cu o treapta mai sus pe scara evolutiei. Nu intru in detalii :) Intr.un fel si apararea speciei e un instinct normal
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Cel mai impresionant transfer de bani l am descoperit la Revolut. Se poate transfera in multe, foarte multe monede, in maxim 5 secunde, fara niciun comision. Un serviciu despre care se poate spune intradevar ca este "waw". Cautati si incercati. :clappAm cautat asa ceva la un moment dat. M-am uitat doar fugitiv, are de toate, singura chestie de verificat ar fi daca exista riscul sa-ti pierzi banii... :hug1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2019 Postat Iunie 4, 2019 :clappAm cautat asa ceva la un moment dat. M-am uitat doar fugitiv, are de toate, singura chestie de verificat ar fi daca exista riscul sa-ti pierzi banii... :hug1Nu e nici un risc. Insa atentie la comisioane si la tranzactiile din weekend 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Cum zicea cartea Chemați patru martori dintre voi împotriva acelora dintre femeile voastre care au săvârșit o faptă rușinoasă. Dacă ei depun mărturie, atunci închideți-le în casă până la moarte, dacă nu le va da Allah nicio putință de scăpare.
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 4, 2019 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 4, 2019 ca de obicei, nebunatica! :rax2https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/61885126_664724790666908_8518359567602548736_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.ftsr1-1.fna&oh=a4bbb7df237222ceb844ed86bdf04de5&oe=5D946678 :laugh2 :laugh2 7
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Nu e nici un risc. Insa atentie la comisioane si la tranzactiile din weekend Hmmm, am cumparat o masina cat unul mi-a recomandat-o si altul a verificat-o... O cazatura! :laugh2Am retinut, cand e cazul ii verific. ;) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Hai sa vedem pot schimba ceva pe aici...Ceva mai putina mizerie si mai multa placere! :)Neah, fara mine, revin sa vad daca a mers....
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Hai sa vedem pot schimba ceva pe aici...Ceva mai putina mizerie si mai multa placere! :)Neah, fara mine, revin sa vad daca a mers.... Pai poti incepe prin a ti schimba chilotii eventual inainte de asta sa speli si kizda din moment ce spui ca doresti mai putina mizerie si un plus de placereDaca tu consideri ca pentru cineva e o placere sa fie trasnit in caile respiratorii de un miros asemanator cadavrelor in putrefactie a 10 elefanti morti din cauze suspecte e alta treaba ;)Site-ul asta e mai curat in fondu lui decat esti tu in cavitatile corporale
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum