pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Eu vorbeam de tara... :) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Am zmuls o multime de inradacinari negative, nu fac fatza sa le scot pe toate, macar o parte...Si am facut lumina lastarilor. :) Stiu cum suna.Am inceput cu site-ul si mi-am dat seama ca nu are legatura cu problema reala... Pana mea, cat de putin, nu fac minuni. ;)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 4, 2019 La varsta mea, matusalemica, am parte de actiuni erotice zilnic, si aici nu ma refer la masturbare ci sex... Sex pe masa, in pat, din picioare, pe la spate, on top, pe podea... as face sex in orice loc de s-ar putea si pudoarea nu m-ar impiedica :DȚi-au murit lăudătorii, mămăițooo :laugh2 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2019 Ți-au murit lăudătorii, mămăițooo :laugh2 Cristescule, am eu un obicei prost ... ucid pe toti aceia ce incearca sa-mi ridice osanale :P Falsitatea imi repugna iar daca ma laud singura, macar stiu ca o fac pe bune, nu am niciun interes
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 4, 2019 Nu nene aici gresesti :D Nu e nimeni obligat sa ti incarce tie telefoanele in afara celor care doresc prestarea anumitor servicii din partea ta Pe unii dintre noi nu ne interesezi nici ca prezenta virtuala cu atat mai putin fizica sau la telefon ca sa ti dam bani Tu ce zici acum esti smechera manipulezi sau umilesti prin cea ce spui ? =)) Treaba e simpla te platesc cei care vor sa ti devina clienti ori nu toti vrem astaNu uita ca Siana are o vârstă la care nu mai poate tine pasul cu tehologia. Mortaciunea a rămas undeva prin anii '90 când prostituatele se futeau pe cartele si credite :laugh2Ce pretenții sa ai de la o baba imbecila care isi prelucrează pozele cu paint-ul in anul 2019? 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Nu uita ca Siana are o vârstă la care nu mai poate tine pasul cu tehologia. Mortaciunea a rămas undeva prin anii '90 când prostituatele se futeau pe cartele si credite :laugh2Ce pretenții sa ai de la o baba imbecila care isi prelucrează pozele cu paint-ul in anul 2019? A nu fi in pas cu tehnologia nu e de condamnat ( din respect pentru persoanele in varsta bunici si alte rude ale noastre langa care am crescut ) :) E de condamnat si de calcat pe cap modul cum pune ea problema ( aici se observa un stadiu putin zis ultim al disperarii si saturatiei de viata ) De cand e lumea obligata sa intretina o prostituata oarecare ? =)) In fine ea a prins alte generatii alta valoare a banului in perioada de care vorbeste sfintia ta fetele care luau 1 milion pentru sex traiau linistite cel putin cateva zile Acum 100 de lei actualul milion nu valoreaza mai mult de strictul necesar pentru 2 zile ale unui om singur..Bun si deci nu sunt de acord de modul cum pune problema total aberant ilogic si demn de scarba Eu ca si client merg si sunt liber sa aleg iar daca nu mi convine nimic nu ma impiedica sa fac cale intoarsa in fond bani si decizia sunt la mine..Cand dai de o asa atitudine cel mai bine dai bir cu fugiti Femeile astea nu le dresezi prin vorba buna si argumente ci lasandu-le sa cunoasca foamea stresul nevoile si alte gropi in care intra cu mana lor pentru modul cum trateaza actuali si viitori clienti ce le calca pragul 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Cristescule, am eu un obicei prost ... ucid pe toti aceia ce incearca sa-mi ridice osanale :P Falsitatea imi repugna iar daca ma laud singura, macar stiu ca o fac pe bune, nu am niciun interes Fi si tu cuvincioasa macar Domnu Cristescule era corect :laugh2 2
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 4, 2019 Hmmm, am cumparat o masina cat unul mi-a recomandat-o si altul a verificat-o... O cazatura! :laugh2 ;) Prin extrapolare, cine mai cumpără rable ca tine, recomandate de mincinoși si verificate de șantieriști ce habar n-au că ești o căzătură?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 4, 2019 Fii si tu cuviincioasa macar Domnu Cristescule era corect :laugh2 extremule, ia de ma scuteste si tine-i tira pisalaului... mai pe scurt, ignora-ma, cu lingai nu discut nu obisnuiesc sa zic "saru'mana'' decat la persoane in etate... aaaaa, am uitat... nu am pretentia sa intelegi ce am scris
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 extremule, ia de ma scuteste si tine-i tira pisalaului... mai pe scurt, ignora-ma, cu lingai nu discut nu obisnuiesc sa zic "saru'mana'' decat la persoane in etate... Ce rea esti :( Sau mai bine Am si eu dreptul la convingerile mele ? Cu ce sunt eu de vina ca sunt in aceasi nuanta cu alte sfintiei sale ? Acum tu ce faci ..Betiva aia schimba lumea si elimina prostia si tu ai luat o gura din vinu parintelui si acum te a luat capu si te legi de toata biserica
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 4, 2019 Adica cine nu fute o baba dementa,scofâlcită,fără tate si incredibil de scârboasă este labagiu? E naiv cine nu remarcă talentul Consugellei şi la pictură, talent la fel de naiv ca şi ceaiul de cucută pe care ni-l administrează sub denumirea: poezie. Pe care-l bea toanta tot ea! Pozele ei flower-power cu muianu-i pictat în cercuri colorate, mi-l aduc asociativ pe Kandinsky în fața ochilor. E bine că măcar are gusturi muzicale. Foarte rafinate, aşa ca și ea, cu valoare fără număăăr :))) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Prin extrapolare, cine mai cumpără rable ca tine, recomandate de mincinoși si verificate de șantieriști ce habar n-au că ești o căzătură? :girlyPoftim?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 =))=))))))))
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 4, 2019 Am zmuls o multime de inradacinari negative, nu fac fatza sa le scot pe toate, macar o parte...Si am facut lumina lastarilor. :) Stiu cum suna.Am inceput cu site-ul si mi-am dat seama ca nu are legatura cu problema reala... Pana mea, cat de putin, nu fac minuni. ;) Hoppaa, s-a întors The Booze Babe cu poftă de gâlșiavă?Here we go again !! :)))) Îmi face impresia că Matrioşka expandată e iar matoală deja de la amiază. Nu se dezminte. În prima fază a beției e plină de stări de exuberanță şi exaltare, se îmbrățişază şi cu copacul. Kisses, Love and Smileys everywhere!! Din păcate... în cea din urmă fază a euforiei...ajunge de se citează şi vorbeşte din nou singură, e incoerentă, arțăgoasă şi fără noimă, iar punctul culminant a devenit plictisitor de predictibil: amenință cu bătaie, cu dezvăluiri incendiare (inclusiv a PM-urilor ei cu diverși lindicuți puțopalmiști gen Limbricuț89 și alți pricurici ), super powers cu spanac şi nandrolon ce le deține, şantaj (emoțional) etc. Deznodământul e la fel de predictibil : pleacă cu Săniuța spre Absolut-ul lui Morpheus, în uralele tuturor participanților ce i-au servit bukakke virtual, din nou. Rutină se cheamă. Ziua următoare reproşează din nou plângăcioasă şefului că ea ține vii conversațiile, că EA duce greul forumului la DG şi că e nerăsplătită cuvenit ptr penibilitatea clanțelor ce şi le ia, de câte ori schimbă din cauza băuturii florile pe junghere. Ne reproşează martira de garsonieră şi nouă ceva, în timp ce lasă cabotina din nou cortina. Ceva. Aplauze ptr Matrioșka, puPăzeaua forumului de EA, ce nu înțelege că nu-i nimic acilea altceva, decât o turmentată Cucuvea... PS. Pricurici = little prick :)))
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Hoppaa, s-a întors The Booze Babe cu poftă de gâlșiavă?Here we go again !! :)))) Îmi face impresia că Matrioşka expandată e iar matoală deja de la amiază. Nu se dezminte. În prima fază a beției e plină de stări de exuberanță şi exaltare, se îmbrățişază şi cu copacul. Kisses, Love and Smileys everywhere!! Din păcate... în cea din urmă fază a euforiei...ajunge de se citează şi vorbeşte din nou singură, e incoerentă, arțăgoasă şi fără noimă, iar punctul culminant a devenit plictisitor de predictibil: amenință cu bătaie, cu dezvăluiri incendiare (inclusiv a PM-urilor ei cu diverși lindicuți puțopalmiști gen Limbricuț89 și alți pricurici ), super powers cu spanac şi nandrolon ce le deține, şantaj (emoțional) etc. Deznodământul e la fel de predictibil : pleacă cu Săniuța spre Absolut-ul lui Morpheus, în uralele tuturor participanților ce i-au servit bukakke virtual, din nou. Rutină se cheamă. Ziua următoare reproşează din nou plângăcioasă şefului că ea ține vii conversațiile, că EA duce greul forumului la DG şi că e nerăsplătită cuvenit ptr penibilitatea clanțelor ce şi le ia, de câte ori schimbă din cauza băuturii florile pe junghere. Ne reproşează martira de garsonieră şi nouă ceva, în timp ce lasă cabotina din nou cortina. Ceva. Aplauze ptr Matrioșka, puPăzeaua forumului de EA, ce nu înțelege că nu-i nimic acilea altceva, decât o turmentată Cucuvea... PS. Pricurici = little prick :))) Nu ma obosesc sa citesc, stiu cine esti si cum actionezi, lamentabil.Eu nu sunt dupa pula aici, poate nu ti-ai dat seama, am timp de pierdut si uneori mai fac si ceva util daca am chef...Tu? Plangi in batista de cand ai aparut ca toate femeile... ca tie si numai tie... ca daca viata era alta... ca tu esti.. dar nimeni nu te intelege si mai femeile sunt si mai proaste...Not my problem!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Hoppaa, s-a întors The Booze Babe cu poftă de gâlșiavă?Here we go again !! :)))) Îmi face impresia că Matrioşka expandată e iar matoală deja de la amiază. Nu se dezminte. În prima fază a beției e plină de stări de exuberanță şi exaltare, se îmbrățişază şi cu copacul. Kisses, Love and Smileys everywhere!! Din păcate... în cea din urmă fază a euforiei...ajunge de se citează şi vorbeşte din nou singură, e incoerentă, arțăgoasă şi fără noimă, iar punctul culminant a devenit plictisitor de predictibil: amenință cu bătaie, cu dezvăluiri incendiare (inclusiv a PM-urilor ei cu diverși lindicuți puțopalmiști gen Limbricuț89 și alți pricurici ), super powers cu spanac şi nandrolon ce le deține, şantaj (emoțional) etc. Deznodământul e la fel de predictibil : pleacă cu Săniuța spre Absolut-ul lui Morpheus, în uralele tuturor participanților ce i-au servit bukakke virtual, din nou. Rutină se cheamă. Ziua următoare reproşează din nou plângăcioasă şefului că ea ține vii conversațiile, că EA duce greul forumului la DG şi că e nerăsplătită cuvenit ptr penibilitatea clanțelor ce şi le ia, de câte ori schimbă din cauza băuturii florile pe junghere. Ne reproşează martira de garsonieră şi nouă ceva, în timp ce lasă cabotina din nou cortina. Ceva. Aplauze ptr Matrioșka, puPăzeaua forumului de EA, ce nu înțelege că nu-i nimic acilea altceva, decât o turmentată Cucuvea... PS. Pricurici = little prick :))) Prietene ce bine ar fi daca m-ai exclude din remarcile tale la adresa alcolistelor scriitoare de romane sf si dragoste pierduta in momentele de ebrietate avansata
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Nu ma obosesc sa citesc, stiu cine esti si cum actionezi, lamentabil.Eu nu sunt dupa pula aici, poate nu ti-ai dat seama, am timp de pierdut si uneori mai fac si ceva util daca am chef...Tu? Plangi in batista de cand ai aparut ca toate femeile... ca tie si numai tie... ca daca viata era alta... ca tu esti.. dar nimeni nu te intelege si mai femeile sunt si mai proaste...Not my problem! Auzi fa miash borshu n moaca ta aia stramba ia fi atenta Pune toate mesajele care le ai cu mine aici daca esti muiere adevarata nu una conceputa la taraba ...( greu greu ca nu prea ai asa ceva ) Caterinca reaqu de femeie ce esti auzi la ea ca mi a adus zero bashitu asta aminte ce mesaje ai tu cu mine ? Luati-as bautura de la gura sa nu mai ai inspiratie cand te apuci sa te intrebi de ce e pamantu rotund si se invarte In rest You have a bubba Suck my phuuuula
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Am dat in cineva, ceva timp in urma azi, care ma lovea in piept in partea dreapta... curios. Am dat fara sa verific cine era.Acum am vazut mai bine cine era prostul care nu stia ca inima este in stanga, dar cine stie unde dadea...Pa! :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Te-ai simtit, tigane, ca nu vorbeam despre tine.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Te-ai simtit, tigane, ca nu vorbeam despre tine. Nu bai colonoscopie umana ce esti Dar nu e vina mea ca nu faci tu megagogalitu bine si clienti tai aia care se tocmesc cu tine la 10 lei finalizarea pleaca cu draci si vin aici sa inventeze ca ai tu mesaje cu mine Daca le ai pune-le eu iti dau voie =)) ( Culmea n-ai )Potoleste.ti frustrati care iti baga flori pe sub usa si tu le arunci in cap de la etaj ca n-am eu treaba cu muiani care te au platit pe tine si au plecat mai statuti decat au venit probabil si putin afumati de la odorizantu din camera ca in loc sa pui levantica ai pus tuica si boabe de piper
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Am dat in cineva, ceva timp in urma azi, care ma lovea in piept in partea dreapta... curios. Am dat fara sa verific cine era.Acum am vazut mai bine cine era prostul care nu stia ca inima este in stanga, dar cine stie unde dadea...Pa! :) Ai dat in santz unde reaqu ai dat =)) Pai daca umbli muci pe drum ce sa ti fac duduie ? De vina si aia de la drumuri ca n-au semnalizat intr.o mica masura oricum vina e a ta ce reacu ai facut ai confundat crateru din sosea cu patu ? =))
gogudelaambasada Reputație: 30 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Ambasada Somaliei Oras:Ambasada Somaliei Postat Iunie 4, 2019 Io am sensatia ca va simțiți cam prostazi
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Hoppaa, s-a întors The Booze Babe cu poftă de gâlșiavă?Here we go again !! :)))) Îmi face impresia că Matrioşka expandată e iar matoală deja de la amiază. Nu se dezminte. În prima fază a beției e plină de stări de exuberanță şi exaltare, se îmbrățişază şi cu copacul. Kisses, Love and Smileys everywhere!! Din păcate... în cea din urmă fază a euforiei...ajunge de se citează şi vorbeşte din nou singură, e incoerentă, arțăgoasă şi fără noimă, iar punctul culminant a devenit plictisitor de predictibil: amenință cu bătaie, cu dezvăluiri incendiare (inclusiv a PM-urilor ei cu diverși lindicuți puțopalmiști gen Limbricuț89 și alți pricurici ), super powers cu spanac şi nandrolon ce le deține, şantaj (emoțional) etc. Deznodământul e la fel de predictibil : pleacă cu Săniuța spre Absolut-ul lui Morpheus, în uralele tuturor participanților ce i-au servit bukakke virtual, din nou. Rutină se cheamă. Ziua următoare reproşează din nou plângăcioasă şefului că ea ține vii conversațiile, că EA duce greul forumului la DG şi că e nerăsplătită cuvenit ptr penibilitatea clanțelor ce şi le ia, de câte ori schimbă din cauza băuturii florile pe junghere. Ne reproşează martira de garsonieră şi nouă ceva, în timp ce lasă cabotina din nou cortina. Ceva. Aplauze ptr Matrioșka, puPăzeaua forumului de EA, ce nu înțelege că nu-i nimic acilea altceva, decât o turmentată Cucuvea... PS. Pricurici = little prick :))) Ba da sa ti moara si tie la intrare cate zile oi mai avea ce ai fratica cu mine =)) ?Ai plecat baut de la ea si nu mai sti daca ai facut ceva sau nu ?Sau era aeru inchis si ai dat in migrene ? Incearca data viitoare sa i duci o sticla de spirt daia mare nu buchete ciordite din parc sau de pe la vreun mort
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2019 Nu bai colonoscopie umana ce esti Dar nu e vina mea ca nu faci tu megagogalitu bine si clienti tai aia care se tocmesc cu tine la 10 lei finalizarea pleaca cu draci si vin aici sa inventeze ca ai tu mesaje cu mine Daca le ai pune-le eu iti dau voie =)) ( Culmea n-ai )Potoleste.ti frustrati care iti baga flori pe sub usa si tu le arunci in cap de la etaj ca n-am eu treaba cu muiani care te au platit pe tine si au plecat mai statuti decat au venit probabil si putin afumati de la odorizantu din camera ca in loc sa pui levantica ai pus tuica si boabe de piper Bine.Ti-am spus ca ce fac eu lasa amprente adanci...Ti-am spus ca o s-o iei razna...Eu atentionez, nu amenint.Ce mesaje visezi tu? Sau clienti?Vezi cine te-a mintit ca nu eram eu. Daca mai vrei raspuns de la mine, vorbeste frumos. Daca vrei sa revii normal, ar trebui sa vad o adevarata parere de rau.E alegerea ta.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 4, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 4, 2019 Bine.Ti-am spus ca ce fac eu lasa amprente adanci...Ti-am spus ca o s-o iei razna...Eu atentionez, nu amenint.Ce mesaje visezi tu? Sau clienti?Vezi cine te-a mintit ca nu eram eu. Daca mai vrei raspuns de la mine, vorbeste frumos. Daca vrei sa revii normal, ar trebui sa vad o adevarata parere de rau.E alegerea ta. Ia fi atenta si baga in procesoru ala de 1 Ghz ca mai mult nu poti o sa dureze ceva pana termini dar na...Ce scrie tanti aici ?Din păcate... în cea din urmă fază a euforiei...ajunge de se citează şi vorbeşte din nou singură, e incoerentă, arțăgoasă şi fără noimă, iar punctul culminant a devenit plictisitor de predictibil: amenință cu bătaie, cu dezvăluiri incendiare (inclusiv a PM-urilor ei cu diverși lindicuți puțopalmiști gen Limbricuț89 și alți pricurici ),
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum