Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Catania
  • Oras:Catania

Este vorba cumva despre asta? http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3651856

Daca da, felicitari si povesteste-ne cum a fost!

Cam asa se vede de acolo, de sus :P Cursa a fost cat se poate de interesanta! Am fortat putin (mai exact, la primele 10 etaje), pe urma am trecut la pasul lent... balustrada ajutatoare etc :P  6:58 minute!

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/661/5Onjme.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Cam asa se vede de acolo, de sus :P Cursa a fost cat se poate de interesanta! Am fortat putin (mai exact, la primele 10 etaje), pe urma am trecut la pasul lent... balustrada ajutatoare etc :P  6:58 minute!

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/661/5Onjme.jpg

Deci avem sport, disciplina implicit si performanta! Bravo! :clapp  Multumim pentru poza!

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

Nu stiu cum s-o descriu.

Ma simt extraterestra de cand ma stiu, nu stiu cum sa explic senzatia cand eu ii vad pe toti ca in radiografie si vad ca ei traiesc in lumea lor, fara nici o tentativa sa revina la realitate....

Realitatea mea este relativa, dar la marea majoritate este incuiata.

Unde au disparut oamenii inteligenti?! (Nu vorbesc de facultati)

Devenim un popor de idioti, posibil ca unii au ajuns la performanta asta inainte, dar cel putin idiotii au avut conditii de viata.,..

Acum fara dictatura, fara control, o masa de retardati incearca sa-si castige existenta...

As fi vrut intr-o zi sa vina ozn-ul si cineva sa-mi spuna: "Hai acasa, lasa-i sa se omoare!"

:hug1

• Like 3
Link spre comentariu

• Oras:-----------
  • Oras:-----------

Nu stiu cum s-o descriu.

Ma simt extraterestra de cand ma stiu, nu stiu cum sa explic senzatia cand eu ii vad pe toti ca in radiografie si vad ca ei traiesc in lumea lor, fara nici o tentativa sa revina la realitate....

Realitatea mea este relativa, dar la marea majoritate este incuiata.

Unde au disparut oamenii inteligenti?! (Nu vorbesc de facultati)

Devenim un popor de idioti, posibil ca unii au ajuns la performanta asta inainte, dar cel putin idiotii au avut conditii de viata.,..

Acum fara dictatura, fara control, o masa de retardati incearca sa-si castige existenta...

As fi vrut intr-o zi sa vina ozn-ul si cineva sa-mi spuna: "Hai acasa, lasa-i sa se omoare!"

:hug1

vine, tu ești OZN=ul daca ai 1,87, îi bați, de comun acord, înseamncă că ce-ți dorești primești...

pe bune, tu ai scris textu de mai sus?

OZN-ul e pe drum, vine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...