pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 https://i.imgur.com/dzCHI94.gif Nu mai merg gif-urile la mine, le-am dezactivat sa nu mai vad reclamele motanului...Imi apare totusi "Adligetur fera!".Free will! Nu uita ca de asta am nevoie, nu sa oblig. ;) :hug1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Nu mai merg gif-urile la mine, le-am dezactivat sa nu mai vad reclamele motanului...Imi apare totusi "Adligetur fera!".Free will! Nu uita ca de asta am nevoie, nu sa oblig. ;) :hug1 adica am muncit degeaba la gifuri :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 muncesc putin si la sticla de vin,abia m-am apucat de polonia,numa' 4.... 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 adica am muncit degeaba la gifuri :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2E recenta chestia. Am bagat 2 Addblock, imi arata acum blocate 36 de la amandoua... Gif-urile cu pizde si semnatura lui mergeau...Nu mai merg. Block la tot! :)Vorbeste, n-ai nevoie de gif. ;)Mai am putin si dau in "love story", drace, dar stii ca-mi place... muncesc putin si la sticla de vin,abia m-am apucat de polonia,numa' 4.... M-am enervat azi si bag bere, altfel faceam ceva mai util... :blushing2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 :laugh2E recenta chestia. Am bagat 2 Addblock, imi arata acum blocate 36 de la amandoua... Gif-urile cu pizde si semnatura lui mergeau...Nu mai merg. Block la tot! :)Vorbeste, n-ai nevoie de gif. ;)Mai am putin si dau in "love story", drace, dar stii ca-mi place... M-am enervat azi si bag bere, altfel faceam ceva mai util... :blushing2 am mai bagat 2.Vreau in Mauritius,ce aripile mele. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 am mai bagat 2.Vreau in Mauritius,ce aripile mele. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2In adolescenta mi-am dorit sa calatoresc, ce repede mi-a trecut coplesita de responsabilitati...Cu ceva timp inainte facuta rezervarea, ai sanse. Toate sunt mai ieftine. ;)
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 :laugh2In adolescenta mi-am dorit sa calatoresc, ce repede mi-a trecut coplesita de responsabilitati...Cu ceva timp inainte facuta rezervarea, ai sanse. Toate sunt mai ieftine. ;) tot afara plec si anul asta.Doar nu m-oi duce in cocalaria de la mamaea 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 tot afara plec si anul asta.Doar nu m-oi duce in cocalaria de la mamaea Am dat 10mil acum niste ani pe 2 zile si m-am ales cu intoxicatie alimentara de la hamsi... :iagree
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Am dat 10mil acum niste ani pe 2 zile si m-am ales cu intoxicatie alimentara de la hamsi... :iagree nu esti singura,un amic si nevasta-sa au ajuns la urgenta dupa ce au mancat fructe de mare. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 nu esti singura,un amic si nevasta-sa au ajuns la urgenta dupa ce au mancat fructe de mare. ;)Ai observat cat de subtil te-am aruncat in bratele sotiei? Nu cred. :)Vacanta placuta! :hug1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 ;)Ai observat cat de subtil te-am aruncat in bratele sotiei? Nu cred. :)Vacanta placuta! :hug1Niciodată n-am plecat de acolo :)Thanks! ;) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Niciodată n-am plecat de acolo :)Thanks! ;) Nu ai de ce, ti-am spus ca nu sunt altruista... :)Te rog ceva, nu te mai gandi la mine cand te gandesti intim la ea... E fucked up!Nu ai cum sa pleci, este singura care iti ofera senzatia de stabilitate, asta daca nu pleaca cu un pularau, iar ca stii ca poate... cu atat mai mult.Eu sunt o amica virtuala, nu ofer garantii, nici daca as vrea. ;)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Urasti barbatzii insuratzi
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Asta ai inteles? :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Ce rapida eshti Depinde. Distrugeam pe cineva acum...Insurat, zici?Nu am de ce sa va urasc, v-as ajuta sa-mi aratati visul de casnicie pana la moarte... Cedati prea repede, nici eu nu va iau. ;)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Pestele de la pescuit sportiv tine si de foame
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Nu are nevoie, nici creierul de prea multa, principiile va lipsesc, deveniti comozi, uitati ca trebuie sa fiti barbatul care invata femeia la prostii prin incredere, cautati femei proaste care fac orice...E alegerea fiecaruia. Unii lupta pentru relatie, femei sau barbati. Eu sunt plictisita sa vad de atata timp ce vad...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Parerea ta.Nu poti alege familia, dar persoana cu care construiesti viata, celor de dupa tine, da.Faci un juramant inainte... Poate tu sau ea jura stramb, dar cei care jura din suflet - depun efort.Uneori nu este destul, nu pentru ca nu sunt seriosi, ci pentru ca se casatoresc cand nu se cunosc, dar ce bine se inteleg in pat! Pare raiul pe pamant fara sfarsit, asta pana incep sa gandeasca...Hai ca nu pun si desen.
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 5, 2019 Mamaaaa,iar s-a activat Amandina :) 2 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 Nu pot descrie cat ma plictisiti.
aloe3005 Reputație: 9 Postat Iunie 5, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Iunie 5, 2019 Am dat 10mil acum niste ani pe 2 zile si m-am ales cu intoxicatie alimentara de la hamsi... :iagreeCe pofta pentru hamsii am... 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2019 OT: Am secat de energii, de cateva ori, o femeie si un copil, de cateva ori pentru ca nervii sug si ultimele resurse din corp...Doar sa demonstrez ceva unui retardat.Nu m-am oprit numai la asta... De copil nu m-am atins, secat poate dormea... Dar...Nu mai fiti nesimtiti cu mine, sau fiti cum vreti, vad ca am tot mai putine limite....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum