Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

OZN-ul e pe drum, vine

Na, ca o data sper si eu sa ai dreptate. :D

Desi realismul imi spune ca ar fi prea simplu sa scapi asa usor... :)

• Oras:-----------
Postat

e suficient sa doresti, sa ceri si vei primi, numa sa bați moderat clienții, să nu le rupi oasele ;) (suntem prinsi in laț)

Will come a time when everyone who kills you will think that will bring a service to God! John 16:2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

..........

post-3169-0-56100500-1414615363_thumb.jpeg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:priza
Postat

Ademeneste-l poate ne scapi pe noi....esti ultima noastra speranta.

:hug1

P.S. Sper sa fiu inca la ignore.

Postat

Este mămica lui....:)) a stors.o de vlagă nebunu'....:)))

Postat

Ademeneste-l poate ne scapi pe noi....esti ultima noastra speranta.

P.S. Sper sa fiu inca la ignore.

țap ispășitor  :laugh2

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Ieri, dupa ce am parcat masina m-a batut cineva pe spate. Ma intorc si ce sa vezi, un omulet verde, ochi mari, slabut, 2 coaie mari . Intr-o romana perfecta ma intreaba : Aici Pamant? Nu stiam ce ganduri are, asa ca am ezitat sa- i raspund. Plm, in situatii de genul asta e greu sa tragi de timp. Dupa vreo 20 de secunde care au parut o vesnicie m-a intrebat din nou. Ii explic eu : la primul semafor faci stanga, apoi stanga, iar stanga. Imi  multumeste si pleaca pe drumul lui. Spre nava. Io stau pe loc sa vad cum arata dracia. Dupa cateva secunde il aud cum urla : hotii, hotii. Mi-au furat nava! Ajutorrrrrrrrrrrrrrrr!  In momentul ala mi-am dat seama ca totul e pierdut si am plecat spre casa, nu inante de a-mi scapa ceva printre dinti : Coaie, bine ai venit in Romania!

Amada, cauta-l, dar vezi ca nu mai are nava. Daca aveti noroc o gasiti la fiare vechi. Transata.

• Like 4
Postat

Ieri, dupa ce am parcat masina m-a batut cineva pe spate. Ma intorc si ce sa vezi, un omulet verde, ochi mari, slabut, 2 coaie mari . Intr-o romana perfecta ma intreaba : Aici Pamant? Nu stiam ce ganduri are, asa ca am ezitat sa- i raspund. Plm, in situatii de genul asta e greu sa tragi de timp. Dupa vreo 20 de secunde care au parut o vesnicie m-a intrebat din nou. Ii explic eu : la primul semafor faci stanga, apoi stanga, iar stanga. Imi  multumeste si pleaca pe drumul lui. Spre nava. Io stau pe loc sa vad cum arata dracia. Dupa cateva secunde il aud cum urla : hotii, hotii. Mi-au furat nava! Ajutorrrrrrrrrrrrrrrr!  In momentul ala mi-am dat seama ca totul e pierdut si am plecat spre casa, nu inante de a-mi scapa ceva printre dinti : Coaie, bine ai venit in Romania!

Amada, cauta-l, dar vezi ca nu mai are nava. Daca aveti noroc o gasiti la fiare vechi. Transata.

am ajuns la o concluzie nasoală, omul simplu nu e prost, in majoritatea cazurilor, doar face pe prostu, intrebarea e de ce? simplu, pizda, stomacu, ghiulu si mărgelele, si Bugatti, in cazul nostru, catedrala neamului o sa fie Bugatti-ul tuturor  :laugh2

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/s960x960/10271342_786003681464603_6087638143747373311_o.jpg

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Trist!Tare trist!Am gasit un articol interesant despre comportament si simturi!                                                                                                                                                                    Viaţa tuturor schizofrenilor pare controlată de boală. Speranţele şi visele se pierd, iar viitorul devine incert. Toate aceste stări vin imediat după ce se pune durerosul diagnostic. Schizofrenia nu se vindecă, sau cel puţin încă nu există în lume tratamente miraculoase care să-i facă pe cei bolnavi să fie perfect sănătoşi. Dar nici pentru virusul HIV/SIDA nu există vindecare, iar asta nu înseamnă că purtătorii au renunţat să mai trăiască. Recăpătarea controlului asupra vieţii este posibilă doar dacă bolnavul îşi înţelege boala, o acceptă, nu se împotriveşte şi o supraveghează permanent. Simptomele pot fi ţinute sub control doar cu medicamentele specifice, iar atunci viaţa poate fi una împlinită. Soluţia nu este să-i închidem pe bolnavi, să-i izolăm de lume, ci să-i facem atât pe ei, cât şi pe familiile lor, să înţeleagă boala. Să simţi un gust care de fapt nu există în realitate, să auzi sau să vezi lucruri inexistente nu sunt chestiuni despre care ne dorim să facă parte din existenţa noastră. Schizofrenia nu poate fi vindecată în totalitate, dar poate fi tratată şi ţinută sub control. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, apare importanţa tratamentului antipsihotic, combinat cu ale terapii nemedicamentoase. Astfel, un schizofren poate urma studii superioare, îşi poate întemeia o familie căreia să-i asigure traiul şi poate avea un serviciu stabil sau chiar o funcţie importantă. Bolnavii mintal trăiesc asemeni celor sănătoşi, pot face faţă greutăţilor şi pot avea responsabilităţi, atât timp cât iau tratamentul prescris.

Vizitator
Postat

azi sunt foarte odihnit...se pare ca un somn bun din cand in cand prinde bine

• Like 5
  • Minus 4
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Buna asta! :laugh2

Daca avea doar 2 coaie umflate inseamna ca era unu' de pe forum care baga (i)legale... :laugh2 :laugh2 :laugh2

On topic:

Ma simt bine, sunt curioasa ce alte surprize o sa mai am azi... :D

Postat

sunt curioasa ce alte surprize o sa mai am azi... :D

http://rlv.zcache.com/ufo_alien_surprise_birthday_card-r19eb6f0d7b404266aa0cf215f298b434_xvuat_8byvr_512.jpg
  • Like 1
Postat

Daca puneau botul la dulciuri eram plecata demult! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator FLQ
Postat

Daca puneau botul la dulciuri eram plecata demult! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Hai ca esti culmea! Cu ce sa plece inapoi "acasă"? Nu intelegi ca meseriasii nostri le-au furat nava?

Extraterestii sunt printre noi!!!

:))

Postat

Scarbita.

Daca stii ce nume am in buletin... UHUUUU, daca stii si unde am lucrat... UHUHUUUU....

Mars in plm, atata va duce mintea?!

De parca eu pana acum cand trageam o basina nu stiam ca cineva o miroase! :laugh2

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Uhuuuu, Amandino,nici sclavii nu mai sunt ce-au fost...si-au luat-o-n cap ! ( sau in cur, dupa caz)

• Like 1
Postat

Uhuuuu, Amandino,nici sclavii nu mai sunt ce-au fost...si-au luat-o-n cap ! ( sau in cur, dupa caz)

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Mai apar si unii ok, mai rar ce-i drept... :)

Dar faza de aseara chiar m-a scos din sarite... :256

Ca stie el si aia, si aia, si aia, UUUUUHUUUU, spala-te pe cap cu ele! :laugh2

Vizitator
Postat

aiurea,azi am facut o greseala de incepator :slap2

Dezvolta...

Repede

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

o pula ba,nu dezvolt nimic

Ho ma ca nu dadeam cu parul, camerele de luat vederi si microfoanele! 

Pffffffffffffff....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...