Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Din aberatiile lu xoxo..a zis si el o chestie buna candva, cand toti o tineau una si buna ca domne trafic si ca traficul genereaza bani.Vb lui. Bai frate, crezi ca vine cineva la usa lu pisicuts si zice ia de aici 200-500 lei pt ca ai avut trafic luna asta? :)))Fai Amado, tu crezi ca ii creste pisicului contul in banca pe masura spumelor tale? Cum faci ti circ, cum ii creste teancul de bani? Pe bune?In schimb, ai dreptate cu ceva. Cand nu esti tu pe aici, e liniste si pace. Doar nistre trolli care se mai cearta sau injura. In rest lumea citeste si posteaza linistiti. Cum apari tu, cum se dezlantuie jihadul si injuraturile, care in mod normal nu existau in lipsa ta. 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Fetele, iesiti la o cafea, ca niste persoane mature si vaccinate. Poate fi interesant :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Reclama se plateste in functie de trafic. De "vad" ai auzit, poate te ajuta.Vrei si lectii de IT acum.Se dezlantuie o prostie, sunt demult aici, unii ma urasc, altii invidiaza, amandoua, sau nu au cu cine vorbi...Nu fac lectii nici la psihologie.Repet, faci cum crezi.Asta nu a fost normal, recunosc, ti-am dat peste nas ca nu stii simple notiuni... ;)
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Iza, pari o femeie rationala, categoric ti-a placut cartea, ce e al tau, al tau ramane.Ai sarit pe mine cand luam apararea Doamnei X, de atunci nu te mai recunosc.Imi reprosezi ca atac eu membrii, ai dreptate, dar pentru asta trebuie sa faca ceva, nu atac pe oricine, iar apararea am luat la destui, desi puteam sa ignor ca majoritatea...Nu tin pica, ura consuma sufletul, iar asta nu este ce-mi doresc.Prietena la mine nu o sa mai vezi, dar nici la certuri fara rost cu tine nu o sa stau.Nervii cu care arunci nu au inceput de la mine, dar faci cum vrei.Asta este ultima data cand vorbesc cu tine normal.Daca ne raportam la ultimele evenimente, hai sa o luam asa.In topicul cu Doamna x, mi-ai sarit la gat, mi-ai vb urat, nu ti-am dat nici o replica, ti-ai dat seama ca ai gresit, apoi ti-ai cerut scuze.Intre timp, ti-am dat 1-2 pm-uri in care iti explicam frumos, prieteneste, atat despre forum cat si despre depresia ta. Raspunsul tau, la bunele mele intentii fiind: nu stau sa citesc. Ce vrei de la mine?Bun. Apoi a urmat topicul in care ziceai tu ca pleci, unde am postat ceva, fara vreo ironie sau jignire, unde de acolo m-ai luat pe sus si atunci eu am reactionat, mai intai doar asa, pe departe, am bagat batul prin gard, apoi ai inceput cu jigniri si injuraturi la adresa mea. De aici, reactie in lant. Cand vedeam inainte cum te injurai cu altii, nu am intervenit si am zis ca poate au ei ceva cu tine. Pana am vazut reactia ta la adresa mea si am realizat ca de fapt, problema e la tine.Si am zis gata. Stop joc. Nu am de ce sa tac si sa iti accept mizeriile gratuite la adresa mea, eu neavand nimic cu tine initial, ci a fost doar efect si cauza. Apoi am vazut cum ii iei la pula pe toti cei care nu te ling in ureche sau nu sunt de partea ta. Ti-am zis clar. Vorbeste frumos, coerent, cum ai facut-o in acest post, lasa aberatiile cu clarviziunile si nu mai injura/jignii pe altii si eu nu iti zic nici da-te mai incolo.Jignesti pe vreunu , sar si eu pe tine . Iti vezi de treaba ta si nu mai instigi, jignesti, spumegi, imi vad si eu de treaba mea.De tine depinde!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Iza, lasa dihania in padure si hai sa ni futim
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Reclama se plateste in functie de trafic. De "vad" ai auzit, poate te ajuta.Vrei si lectii de IT acum.Se dezlantuie o prostie, sunt demult aici, unii ma urasc, altii invidiaza, amandoua, sau nu au cu cine vorbi...Nu fac lectii nici la psihologie.Repet, faci cum crezi.Asta nu a fost normal, recunosc, ti-am dat peste nas ca nu stii simple notiuni... ;)Multa reclama cumparata din exterior, eu nu vad. Nu vad reclama nici la tefal, dormeo, termopane sau alte cele pe acest site :)))Deci, tot curvele cumpara reclama.Traficul e bun pt google ca nr de postari si pozitie, dar atat. Degeaba esti sus, daca nimeni nu cumpara reclama. Deci, tot la curve ne intoarcem si na, la userii care mai platesc si ei pt cont. 2
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 7, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 7, 2019 eu nu aberez
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 7, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 7, 2019 alde catelu abereaza an recenzii 1
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 7, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 7, 2019 vedeti in pula mea ca a aparut black mirror 3 episoade noi
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 7, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 7, 2019 Erau fete k lumea la top, nu aveai loc Oricum pe vremea aia erau useri care se intalneau si urcaubfetele la top eu urcam si coboram femeile dupa cum se schimba euro si dupa cum batea vantu in al doilea weekend din luna, duminica
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Daca ne raportam la ultimele evenimente, hai sa o luam asa.In topicul cu Doamna x, mi-ai sarit la gat, mi-ai vb urat, nu ti-am dat nici o replica, ti-ai dat seama ca ai gresit, apoi ti-ai cerut scuze.Intre timp, ti-am dat 1-2 pm-uri in care iti explicam frumos, prieteneste, atat despre forum cat si despre depresia ta. Raspunsul tau, la bunele mele intentii fiind: nu stau sa citesc. Ce vrei de la mine?Bun. Apoi a urmat topicul in care ziceai tu ca pleci, unde am postat ceva, fara vreo ironie sau jignire, unde de acolo m-ai luat pe sus si atunci eu am reactionat, mai intai doar asa, pe departe, am bagat batul prin gard, apoi ai inceput cu jigniri si injuraturi la adresa mea. De aici, reactie in lant.Cand vedeam inainte cum te injurai cu altii, nu am intervenit si am zis ca poate au ei ceva cu tine. Pana am vazut reactia ta la adresa mea si am realizat ca de fapt, problema e la tine.Si am zis gata. Stop joc. Nu am de ce sa tac si sa iti accept mizeriile gratuite la adresa mea, eu neavand nimic cu tine initial, ci a fost doar efect si cauza. Apoi am vazut cum ii iei la pula pe toti cei care nu te ling in ureche sau nu sunt de partea ta.Ti-am zis clar. Vorbeste frumos, coerent, cum ai facut-o in acest post, lasa aberatiile cu clarviziunile si nu mai injura/jignii pe altii si eu nu iti zic nici da-te mai incolo.Jignesti pe vreunu , sar si eu pe tine . Iti vezi de treaba ta si nu mai instigi, jignesti, spumegi, imi vad si eu de treaba mea.De tine depinde! Am rezistat pana la jumatate... Scurteaza ca rabdarea mea cu tine este epuizata de prea mult timp.Ce te face sa crezi ca-mi pot da sfaturi? De ce periodic trebuia sa apari in privat dand ce crezi...Nici nu m-ai vazut macar, dar le stii pe toate?Asta nu mi-a placut. Sunt berbec, cum esti si tu, ce faceai tu? Serios acum, cum reactionai periodic sa-ti spuna cineva ca nu faci ce trebuie?...Ca ce chestie?! Cu ce esti mai presus ca mine? M-am saturat!Vrei sa tii in baliverne, repet, nu ai decat, pana nu ai fost in papucii mei - nu comentezi ce trebuie sa fac!Tu faci ce vrei, respecta spatiul altcuiva! Nu eu m-am bagat cu bocancile jegoase in viata ta!...Iar de Eva m-am luat pentru ca neintrebata tot facea misto de mine! Tu ce faceai?!Trage o privire in oglinda.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 7, 2019 Din aberatiile lu xoxo..a zis si el o chestie buna candva, cand toti o tineau una si buna ca domne trafic si ca traficul genereaza bani.Vb lui. Bai frate, crezi ca vine cineva la usa lu pisicuts si zice ia de aici 200-500 lei pt ca ai avut trafic luna asta? :)))Fai Amado, tu crezi ca ii creste pisicului contul in banca pe masura spumelor tale? Cum faci ti circ, cum ii creste teancul de bani? Pe bune?In schimb, ai dreptate cu ceva. Cand nu esti tu pe aici, e liniste si pace. Doar nistre trolli care se mai cearta sau injura. In rest lumea citeste si posteaza linistiti. Cum apari tu, cum se dezlantuie jihadul si injuraturile, care in mod normal nu existau in lipsa ta. am boldat un truism Iza
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 7, 2019 tbc-ul poate confirma :laugh2
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Uite daca vrei, poti. Poti purta si tu o discutie daca vrei. Exact ce ai spus tu in ultima postare, fix asta le faci tu altora. Da' fix la fel.Pai vezi, ce tie nu iti place, altuia nu ii face.Tot ce ai scris mai sus, faci fix tu cu altii. Jignesti, esti ironica, injuri, dai sfaturi, intri cu bocancii, invadezi spatiul cu forta si tot asa. Nu zic ca nu pot fi useri care se iau de tine si te injura in mod gratuit, dar in mare parte, multi o fac ca reactie la replicile tale la adresa lor, iar apoi, tot tu te superi si zici ca are lumea ceva cu tine !
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 7, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 7, 2019 ce pula mi s-a sculat.. caut o milf moldoveanca cu copilu semi retardat stie cineva pe cineva ???
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Uite daca vrei, poti. Poti purta si tu o discutie daca vrei.Exact ce ai spus tu in ultima postare, fix asta le faci tu altora. Da' fix la fel.Pai vezi, ce tie nu iti place, altuia nu ii face.Tot ce ai scris mai sus, faci fix tu cu altii. Jignesti, esti ironica, injuri, dai sfaturi, intri cu bocancii, invadezi spatiul cu forta si tot asa.Nu zic ca nu pot fi useri care se iau de tine si te injura in mod gratuit, dar in mare parte, multi o fac ca reactie la replicile tale la adresa lor, iar apoi, tot tu te superi si zici ca are lumea ceva cu tine ! In regula, asteptam sa confirmi.Continua... De la cativa ani rezist, sa vedem cat te tine.Nu, raspuns de la mine nu mai primesti. De orgoliu prostesc am avut parte destul.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 7, 2019 ciotul ala de 10 cm ? :hmmm
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Tu cum ai aparut aici? :))Ai citit in stele ca ti-am scris numele pe acest topic ? :)))Edit. De xoxo zic
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 7, 2019 varu' e forta =)))
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 7, 2019 Tu cum ai aparut aici? :))Ai citit in stele ca ti-am scris numele pe acest topic ? :)))Edit. De xoxo zic e stalker, eu zic sa fii in garda :)))
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 e stalker, eu zic sa fii in garda :)))Nu l-am deranjat, nu vad invers ce ar avea cu mine.
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 7, 2019 Nu l-am deranjat, nu vad invers ce ar avea cu mine. el are cu toata lumea ceva, din cauza pastilelor de sculat pula (nu glumesc) . Lasa-l ca e prea prost pentru nivelul nostru de inteligenta Iza ;)
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 7, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 7, 2019 Tu cum ai aparut aici? :))Ai citit in stele ca ti-am scris numele pe acest topic ? :)))Edit. De xoxo zic primesc notificare cand scrie cineva xoxo 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum