zelea69 Reputație: 95 Postat Iunie 8, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Iunie 8, 2019 media aritmetica, geometrica, aritmetica, ponderata, patratica sau armonica ?am luat un reper sigur, dopul de la sticla de vermut si din pacate, dopul e mai mare, ma duc maine sa-mi cumpar o nivela laser si daca nu iese cum vreau eu, ma sinucid
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 Ma simt full 🦀🦑ðŸ™ðŸ¦‘🦀ðŸ¦ðŸ¦ Arata al naibii de bine 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 8, 2019 Ma simt ca la 4 dimineatza :slap2
inesuka Reputație: 1792 Postat Iunie 8, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 8, 2019 Arata al naibii de bine da . In Herastrau . Și delicioase rău
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 da . In Herastrau . Și delicioase răuUnde mai exact?
inesuka Reputație: 1792 Postat Iunie 8, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Iunie 8, 2019 Unde mai exact? taverna Racilor Herastrau . 2
aloe3005 Reputație: 9 Postat Iunie 9, 2019 Oras:xxx Oras:xxx Postat Iunie 9, 2019 Vreme frumoasa. Bere si vin
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 9, 2019 Trist ce vad aici https://nimfomane.com/forum/topic/86517-0762038619-antonia-vogue/?p=5668870 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2019 Trist ce vad aici https://nimfomane.com/forum/topic/86517-0762038619-antonia-vogue/?p=5668870 Pai cum crezi tu ca reusesc ele sa supravietuiasca in jungla asta ? Daca printre noi nu ar fi si fraierici dastia indragostiti pana peste cap de ele mai mai sa le puna si verigheta Nu e trist ce ai vazut acolo daca te referi la povestea baiatului ala e pura realitate in care traim si pe care multi o refuza de la prea multa vrajeala in loc de sex la care au stat cand au trecut pe la ele Daca printre noi nu ar exista si genul asta de oameni putin mai sufletisti decat este permis chiar ca ar cadea pe strada feteleNu condamn o astfel de atitudine in privinta lor a se intelege a fi amabil si de bun simt ba chiar si un tips daca te lasa buzunaru aici fiecare decide cat si daca da sau nu Condamn cand relatiile de genul asta devin altceva decat ar trebui sa fie de fapt Dar e o lectie de viata pe care e bine sa o invete fiecare daca nu e in stare sa se invarta pe langa o femeie ...hai sa zicem cu preocupari normale pe care le avem toti si cauta apa din desert in bratele femeilor platite 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 9, 2019 Pai cum crezi tu ca reusesc ele sa supravietuiasca in jungla asta ? Daca printre noi nu ar fi si fraierici dastia indragostiti pana peste cap de ele mai mai sa le puna si verigheta Nu e trist ce ai vazut acolo daca te referi la povestea baiatului ala e pura realitate in care traim si pe care multi o refuza de la prea multa vrajeala in loc de sex la care au stat cand au trecut pe la ele Daca printre noi nu ar exista si genul asta de oameni putin mai sufletisti decat este permis chiar ca ar cadea pe strada feteleNu condamn o astfel de atitudine in privinta lor a se intelege a fi amabil si de bun simt ba chiar si un tips daca te lasa buzunaru aici fiecare decide cat si daca da sau nu Condamn cand relatiile de genul asta devin altceva decat ar trebui sa fie de fapt Dar e o lectie de viata pe care e bine sa o invete fiecare daca nu e in stare sa se invarta pe langa o femeie ...hai sa zicem cu preocupari normale pe care le avem toti si cauta apa din desert in bratele femeilor platite da, e o lectie de viata. Sa stie si altii de ce nu e bine sa ai legaturi cu aceste femei parsive. E un bun exemplu 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2019 Trist ce vad aici https://nimfomane.com/forum/topic/86517-0762038619-antonia-vogue/?p=5668870 Trist. ;)Prea des se uita scopul vizitei... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2019 da, e o lectie de viata. Sa stie si altii de ce nu e bine sa ai legaturi cu aceste femei parsive. E un bun exemplu Sa ai legaturi care sa nu depaseasca limita sexului platit chit ca mai era si vb aia ca la ele mergi o data si daca ti a placut mai mergi si a2a oara si din momentul ala a incetat sa existe pentru tine sub orice forma ...Nu nene daca ti place mergi si de 100 de ori daca esti om cu capu pe umeri si sti sa ti niste limite ..Dar ele nu indraznesc sa faca niste treburi gen cum a patit baiatu ala daca nu primesc apa la moara Trec si peste asta bun ii spui ok daca te a castigat ca si client o ajuti daca vrei cu atat cat poti ca in final tot despre bani e vb la ele pe oriunde ai merge Dar de la a fi dispus sa arunci niste bani pe fereastra si pana la ce a facut individu din pagina cealalta e cale lunga..Si a facut.o cu mana lui cat de bolnav sa fi sa te indragostesti de o astfel de femeie Sti uneori stau si ma intreb lasand la o parte proxenetii ca aia din asta castiga si nici ei la randul lor nu prea dau valoare pe ele Cum suporti frate tu ca barbat sa sti ca ai o astfel de femeie langa tine care noaptea iti pupa copii de culcare dupa ce toata ziua a bagat cine stie cati caltabosi in bot iar apoi vine langa tine in pat si incepe sa ti spuna vai draga ce mult te iubescCum ziceam ele castiga mult din prostia unor barbati..Daca am gandi toti cu capu ala de sus ar fi bine
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 9, 2019 Sa ai legaturi care sa nu depaseasca limita sexului platit chit ca mai era si vb aia ca la ele mergi o data si daca ti a placut mai mergi si a2a oara si din momentul ala a incetat sa existe pentru tine sub orice forma ...Nu nene daca ti place mergi si de 100 de ori daca esti om cu capu pe umeri si sti sa ti niste limite ..Dar ele nu indraznesc sa faca niste treburi gen cum a patit baiatu ala daca nu primesc apa la moara Trec si peste asta bun ii spui ok daca te a castigat ca si client o ajuti daca vrei cu atat cat poti ca in final tot despre bani e vb la ele pe oriunde ai merge Dar de la a fi dispus sa arunci niste bani pe fereastra si pana la ce a facut individu din pagina cealalta e cale lunga..Si a facut.o cu mana lui cat de bolnav sa fi sa te indragostesti de o astfel de femeie Sti uneori stau si ma intreb lasand la o parte proxenetii ca aia din asta castiga si nici ei la randul lor nu prea dau valoare pe ele Cum suporti frate tu ca barbat sa sti ca ai o astfel de femeie langa tine care noaptea iti pupa copii de culcare dupa ce toata ziua a bagat cine stie cati caltabosi in bot iar apoi vine langa tine in pat si incepe sa ti spuna vai draga ce mult te iubescCum ziceam ele castiga mult din prostia unor barbati..Daca am gandi toti cu capu ala de sus ar fi bine da si da, sa nu privim intr-o singura directie
beelzeebuth Reputație: 18 Postat Iunie 9, 2019 Postat Iunie 9, 2019 Ma simt full mancare de saraci, snobism 2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2019 da si da, sa nu privim intr-o singura directie Omule oricat de curata de educata de frumoasa de scumpa de cum o fi ea prea multe nu ai ce sa ii ceri Pur si simplu societatea le a abrutizat maxim dintotdeauna si nu numai..mediul familiar anturajele lipsurile unele nu mai gandesc normal si cauta razbunare pentru ce au patimit candva culmea tot din cauza greselilor facute de ele Dar sa ti spun o treaba?Sa nu crezi ca noi barbatii suntem mai breji multi au patit si mai rau de atat si culmea ca nu si schimba deloc felu de a fi basca la femei iti iei o teapa de cateva mii de euro sa mai zic de aia care si au pierdut case masini famili etc din cauza unora ca ele dar cu o alta catalogare ..Alea morale sunt de 100000 de ori mai periculoase
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2019 Posibil din cauza mea sa se fereasca asa.... nu cred...Probabil i-a mai tepuit si pe altii Eu o stiu de anul trecut din martie. M-am mai vazut cu ea prin vara anul trecut si i-am zis ca m-am indragostit de ea.Mi-a zis ca nu se poate... am inteles si am hotarat sa nu ne mai vedem Pai ba prietene scuza.ma ca te intreb dar...Dupa ce i.ai zis ca te ai indragostit de ea si ti a dat cu praf de mers cand ti a venit la usa de ce te ai aratat bucuros de colinda ? Ati hotarat sa nu va mai vedeti dar a2a zi dupa asta surpriza a venit pe la tine pe acasa sa te intrebe de sanatate nu i se facuse dor de tine ..cine stie ai parfum smecher si nu a putut sa adoarma cu o seara inainte il lasasei in perna ei nu ? :( (saraca cred ca a si lacrimat pe perna ) :(:( =)))))))Hai ca mi dau lacrimile..nu vreau sa te cataloghez intr.un mod jignitor totusi iti dau un sfat ca ai zis aici pe forum hai treaca nu te stie nici mutu nici pamantu DAR NU MAI SPUNE SI ALTORA ( O SA FIE CU HOHOTE DE RAS MAI CEVA CA LA RIDICULOUSNESS )Tu oricum faci cum vrei Concluzia e simpla PENIBIL 1
beelzeebuth Reputație: 18 Postat Iunie 9, 2019 Postat Iunie 9, 2019 Binecunoscuta morala : nu face vantul din pom ce face pizda din om 2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2019 Aoleu ce mi plac ironiile astea morbide la necazu altuia =))))))Ala si plange n pumni de ciuda sau a intrat in depresie amoroasa si noi bascalim pe aici de el ?Mai e si vb aia cu facerea de bine ....
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 9, 2019 Aoleu ce mi plac ironiile astea morbide la necazu altuia =))))))Ala si plange n pumni de ciuda sau a intrat in depresie amoroasa si noi bascalim pe aici de el ?Mai e si vb aia cu facerea de bine ....Mai este si Evanghelia dupa Pipilica,pentru curvarii naivi si lipsiti de experienta 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2019 Mai este si Evanghelia dupa Pipilica,pentru curvarii naivi si lipsiti de experienta Bai parinte sa mi fie cu pacat daca gresesc dar...Cata calificare sau ce studii iti sunt necesare ca sa intelegi un lucru elementarCu femeile astea nu ai treaba in afara de sex plata si larevedere ???Ca ma iau cu mainile de cap cand vad ce fac unii de pe aici nu alta ..Si noi acum ca un colectiv unit ce suntem hai sa facem o cheta sa i dam baiatului inapoi 28 sau aprope 50 de milioane cat zicea ca ia bagat la chiloti ...Nu are rost sa discutam subiectul prea mult oricum daca e om matur si a procedat asa e din start o cauza pierduta Dar totusi...ce implicare avem noi in toata povestea asta ? Ca vad ca de cateva ore e febra pe aici cu subiectu asta ? Sau e vreo gogoasa aruncata de vreun garoi pus de gagica sa faca atmosfera ca probabil duce lipsa de clienti e posibil si asa ceva...Oricum chestiile astea parerea mea e ca nu si aveau locul aici e strict problema lui ce relatii a avut cu dameza in ce intimitati au ajuns unul fata de celalalt samd Din pacate noi nu prea putem face nimic decat sa ne urmam in continuare cariera de curvari cu bune si cu rele :) 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 9, 2019 Bai parinte sa mi fie cu pacat daca gresesc dar...Cata calificare sau ce studii iti sunt necesare ca sa intelegi un lucru elementarCu femeile astea nu ai treaba in afara de sex plata si larevedere ???Ca ma iau cu mainile de cap cand vad ce fac unii de pe aici nu alta ..Si noi acum ca un colectiv unit ce suntem hai sa facem o cheta sa i dam baiatului inapoi 28 sau aprope 50 de milioane cat zicea ca ia bagat la chiloti ...Nu are rost sa discutam subiectul prea mult oricum daca e om matur si a procedat asa e din start o cauza pierduta Dar totusi...ce implicare avem noi in toata povestea asta ? Ca vad ca de cateva ore e febra pe aici cu subiectu asta ? Sau e vreo gogoasa aruncata de vreun garoi pus de gagica sa faca atmosfera ca probabil duce lipsa de clienti e posibil si asa ceva...Oricum chestiile astea parerea mea e ca nu si aveau locul aici e strict problema lui ce relatii a avut cu dameza in ce intimitati au ajuns unul fata de celalalt samd Din pacate noi nu prea putem face nimic decat sa ne urmam in continuare cariera de curvari cu bune si cu rele :)Omul a scăpat ieftin,știu altii care au ajuns boschetari din cauza prostiei si a curvelor. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2019 Omul a scăpat ieftin,știu altii care au ajuns boschetari din cauza prostiei si a curvelor. Si pana la urma care i faza? El si a facut.o ca singur spune ca sa oferit sa o ajute ...Pai cand ajuti astfel de femei o faci ca vrei tu nu ca ai fi in vreun fel constrans de lacrimogenele care le baga ea in telefon sau mai stiu euSi din momentul in care i.ai pus in mana ajutorul care ti la cerut sa ti iei gandul ca vreodata acel ceva va mai fi sub o forma sau alta inapoi in posesia ta poti chiar sa te gandesti de la ce magazin iti vei lua unul nou...na zic si eu
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Iunie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 9, 2019 Si pana la urma care i faza? El si a facut.o ca singur spune ca sa oferit sa o ajute ...Pai cand ajuti astfel de femei o faci ca vrei tu nu ca ai fi in vreun fel constrans de lacrimogenele care le baga ea in telefon sau mai stiu euSi din momentul in care i.ai pus in mana ajutorul care ti la cerut sa ti iei gandul ca vreodata acel ceva va mai fi sub o forma sau alta inapoi in posesia ta poti chiar sa te gandesti de la ce magazin iti vei lua unul nou...na zic si eu Omul a vrut sa transmita doar un mesaj,"Nu faceți ca mine,luați aminte de învățăturile Sfântului părinte" 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum