Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator picard91
Reputație: 0

futui directoru' masii !  :rax2  :rax2  :rax2 Na ca m-am enervat !!!  :slap2  :slap2  :slap2 Nu stiam eu ce mama naibii nu leaga nimic index.html, desi toate-s declarate corect. Cu slash-ul ala de dupa ghilimele nici nu prea avea cum sa vada structura lui styles.css, in pwla mea !  :slap2  :slap2  :slap2

<link rel="stylesheet" href="/css/styles.css">

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

futui directoru' masii !  :rax2  :rax2  :rax2 Na ca m-am enervat !!!  :slap2  :slap2  :slap2 Nu stiam eu ce mama naibii nu leaga nimic index.html, desi toate-s declarate corect. Cu slash-ul ala de dupa ghilimele nici nu prea avea cum sa vada structura lui styles.css, in pwla mea !  :slap2  :slap2  :slap2

Intreaba-l pe Xoxo el e it-ist de succes =)) 

• Like 1
Link spre comentariu

Ia-le usor si cu rabdare !

Ontoping, HARNIC

• Like 1
Link spre comentariu

M-am uitat doar fugitiv. Se foloseste si cu slash, dar in alte cazuri.

Vezi daca te ajuta si asta: https://gohugo.io/documentation/

Link spre comentariu

E plect cu User Agent in turcia sa mai aduca magiun de sculat pula

=))))))) si pastile de sculatoare ..pai deh daca merge des la loryts  sa i faca dt cu fin in 3 min e nevoie =)))))))))))))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator picard91

M-am uitat doar fugitiv. Se foloseste si cu slash, dar in alte cazuri.

Vezi daca te ajuta si asta: https://gohugo.io/documentation/

Multumesc Amada, i-am dat de cap, tot ma strofocam de 2 zile sa vad ce nu iesea. :) Slash-urile astea in programare sunt cam cacacioase, daca nu le pui corect sau uiti vre-unul unde nu trebuie ! :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Multumesc Amada, i-am dat de cap, tot ma strofocam de 2 zile sa vad ce nu iesea. :) Slash-urile astea in programare sunt cam cacacioase, daca nu le pui corect sau uiti vre-unul unde nu trebuie ! :)

:hug1

Pana te obisnuiesti. ;)

Poti sa si copiezi din instructiuni la inceput. 

Ma bucur ca esti curios sa inveti si altceva. :)

Mie mi-a trecut de programare dupa ce m-am inscris la un curs cu un profesor care ne spunea comenzile in romana... Mi-a taiat cheful.  :blushing2

Link spre comentariu
Vizitator picard91

Cred ca-l foloseste in primul rand pentru hemoroizi, econom si calculat omul.

Say what !? Nu cred ca ar avea chef sa i se umfle hemoroizii precum pwla, ca dupa aia sta cu perna in chiloti.... Singurele dureri umane insuportabile cu care nu e de glumit (in afara de alea de la metastaze care sunt infioratoare) sunt cele de la hemoroizi. Nu stiu daca ai vrea sa glumesti cu asa ceva, sau cu durerile de varice...  :no2  :no2

Gluma gluma, dar totusi...

Link spre comentariu
Vizitator picard91

:hug1

Pana te obisnuiesti. ;)

Poti sa si copiezi din instructiuni la inceput. 

Ma bucur ca esti curios sa inveti si altceva. :)

Mie mi-a trecut de programare dupa ce m-am inscris la un curs cu un profesor care ne spunea comenzile in romana... Mi-a taiat cheful.  :blushing2

Multumesc frumos !

Da, in romana suna.... mai bine nu, mersi !  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

xoxo24b1tcoini

Musti ?

• m.jpg
  • https://www.nimfomane.com/poze/spp.png Super Premium
  • admin.png
  • 24 Postari:
  • Inscris la:

22 juni 2019

• Reputatie: 64

Postat Astazi, 08:01

Doar lingaul libidinos picon putea sa dea LIKE la o postare demna de toti cretinii acestui forum. Cine se aseamana se aduna !

post-296293-0-71963300-1563598848.jpg

bravo XOXO pentru luarea de pozitie impotriva tuturor dementilor !

• Like 3
Link spre comentariu

Say what !? Nu cred ca ar avea chef sa i se umfle hemoroizii precum pwla, ca dupa aia sta cu perna in chiloti.... Singurele dureri umane insuportabile cu care nu e de glumit (in afara de alea de la metastaze care sunt infioratoare) sunt cele de la hemoroizi. Nu stiu daca ai vrea sa glumesti cu asa ceva, sau cu durerile de varice...  :no2  :no2

Gluma gluma, dar totusi...

Tie-ti intorc si celalalt obraz, dar totusi, glumeam cu xoxo nu cu hemoroizii

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Ușor abandonat

Dar si prost dupa mesajul primit de la Ines.

mi-am facut treaba soft. am fost smechera si am facut banii cu capul mai mult decat cu corpul. imaginea mea si fizicul erau doar simpla momeala. cand ai talent nu depui efort si nu te uzezi , iar asta starneste invidie .dar viata e o jungla, castiga cine poate ;) acum am familie putin imi pasa de ce gandesc altii, oricum majoritatea au demonstrat ca sunt niste frustrati invidiosi plici de idei fixiste si eronate. asa ca va meritati soarta trista.

acum ca m-am plictisit sa joc teatru, chiar pot spune ca am avut un moment de sinceritate si da, mai bine faci pe proasta ca sa-ti mearga bine . dar numai un destept poate face pe prostul, un prost nu poate face pe desteptul ;) multa bafta.

Daca n-ai intele iti traduc eu:

Cica si-a folosit pizda doar ca momeala si v-a facut de bani doar din vrajeala

Link spre comentariu
Vizitator picard91

ce futi tu ? nu ai nici o recenzie pe forumul asta, doar certuri si razboaie cu morile de vant precum  http://www.text2image.com/user_images/text2image_R32621_20190720_154544.jpg

Text2image.com ! Bingo, asta cautam, nu mai retineam linkul exact, era favicon.cc si inca unul ceva cu text, mi se invartea prin cap si nu reuseam sa-mi aduc aminte exact numele ! :)  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...