miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 21, 2019 hahaha...am spus eu ca e cel mai prost din curtea scolii Cum sa stai , ma , cu asemenea personaje la masa ? N-am stat si nu voi sta vreodata Sa zicem , daca prin absurd ma intalneam in oras cu un cracanat parsiv ca asta si proceda a doua zi cum a facut-o cu Trolle , Pecoaie , baietasul ala din Dambovita si cati or mai fi fost , mare capac ce-i dadeam a treia zi , ca sa nu se mai aseze la masa cu mine o asemenea obraznicatura de om parsiv Apropo de asta , de turnator ce este , si din gelozie ca nu agata nimic pe acolo , fiindca toate fetele fugeau de mortaciunea asta neamuzanta , le-a stricat si petrecerea joistilor si au renuntat la asemenea evenimente Sa vedeti cand o citi mamelucul , ce greu ii va fi sa digere asemenea adevar . ...hahahah 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Pfuuu ce buna si rece e Timisoreana asta :D 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Unii de pe aici sunt mai sangerosi decat perioada de menstruatie a muierilor :slap2 1 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2019 Partajează Postat Iulie 21, 2019 Bai eu cel putin am draci ca nu gasesc pozitia patratului asa cum vreau eu cu padding 100 pixel sau 200 pixel, sau masa pe gheata, trebuie sa instalez Pesticide pentru Chrome, ca nu-mi dau seama l-am facut din relativ absolut si tot nu sta cum vreau eu, cred ca sigur am uitat ceva la vreo clasa, nu am chef acum sa-l iau la scarmanat, mai bine beau o bere. =)) Da voi ce pusca lui Hector aveti ca o tineti langa-danga de dimineata, mai oameni buni, nu v-ati saturat de la atata balci si injurat ? :( 1 1 Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 21, 2019 hahaha...am spus eu ca e cel mai prost din curtea scolii Cum sa stai , ma , cu asemenea personaje la masa ? N-am stat si nu voi sta vreodata Sa zicem , daca prin absurd ma intalneam in oras cu un cracanat parsiv ca asta si proceda a doua zi cum a facut-o cu Trolle , Pecoaie , baietasul ala din Dambovita si cati or mai fi fost , mare capac ce-i dadeam a treia zi , ca sa nu se mai aseze la masa cu mine o asemenea obraznicatura de om parsiv Apropo de asta , de turnator ce este , si din gelozie ca nu agata nimic pe acolo , fiindca toate fetele fugeau de mortaciunea asta neamuzanta , le-a stricat si petrecerea joistilor si au renuntat la asemenea evenimente Sa vedeti cand o citi mamelucul , ce greu ii va fi sa digere asemenea adevar . ...hahahahAsta a fost dementiala :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ba taranusule ce capace dai tu la 45 kg câte ai cu tot cu izmenele pe tineNu mai pun astia in PLM poze cu tine ca se pare ca ai uitat cum arati. 2 5 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 Asta a fost dementiala :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ba taranusule ce capace dai tu la 45 kg câte ai cu tot cu izmenele pe tineNu mai pun astia in PLM poze cu tine ca se pare ca ai uitat cum arati.Urla disperarea in el nene! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Asta a fost dementiala :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ba taranusule ce capace dai tu la 45 kg câte ai cu tot cu izmenele pe tineNu mai pun astia in PLM poze cu tine ca se pare ca ai uitat cum arati. Parinte de Cristescu ce mai spui ? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 21, 2019 Exact 45 de kg am la inaltimea mea Pe langa boschetarul atarnator , pitic de 120 kg , cu laba de urs , sunt parfum de fericire ia spune , babuinule , mai frecventezi Centrul acela de recuperari locomotorii de la Busteni , unde ti-ai baut Metaxa aceea cu Pepsi ? 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 hahaha...am spus eu ca e cel mai prost din curtea scolii Cum sa stai , ma , cu asemenea personaje la masa ? N-am stat si nu voi sta vreodata Sa zicem , daca prin absurd ma intalneam in oras cu un cracanat parsiv ca asta si proceda a doua zi cum a facut-o cu Trolle , Pecoaie , baietasul ala din Dambovita si cati or mai fi fost , mare capac ce-i dadeam a treia zi , ca sa nu se mai aseze la masa cu mine o asemenea obraznicatura de om parsiv Apropo de asta , de turnator ce este , si din gelozie ca nu agata nimic pe acolo , fiindca toate fetele fugeau de mortaciunea asta neamuzanta , le-a stricat si petrecerea joistilor si au renuntat la asemenea evenimente Sa vedeti cand o citi mamelucul , ce greu ii va fi sa digere asemenea adevar . ...hahahahCui dai tu capace bocciule? Te-n gura de paralitic subnutrit! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 Exact 45 de kg am la inaltimea mea Pe langa boschetarul atarnator , pitic de 120 kg , cu laba de urs , sunt parfum de fericire ia spune , babuinule , mai frecventezi Centrul acela de recuperari locomotorii de la Busteni , unde ti-ai baut Metaxa aceea cu Pepsi ?Labagiule, te ia oricine pe sus si se sterge cu tine la cur sandilaule inconstient! :laugh2 Esti doar parfum de cacat rasule mitoman, bolnavule psihic! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 21, 2019 Mai ales tu .... iti dai seama .. Daca eram in locul alora iti dadeam un capac de-ti adunai imediat placa si fundurile de borcan de pe jos , ca sa nu te mai asezi altadata cu japca la mine la masa si sa strici petrecerea cu fataul ala de dereglat mintal @Popo , ia spune-le la baieti de ce probleme suferi si de ce faci bai tocmai in SPA-ul acela al MAI ?Te-au trecut in rezerva ca pe Dobre ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 Mai ales tu .... iti dai seama .. Daca eram in locul alora iti dadeam un capac de-ti adunai imediat placa si fundurile de borcan de pe jos , ca sa nu te mai asezi altadata cu japca la mine la masa si sa strici petrecerea cu fataul ala de dereglat mintal @Popo , ia spune-le la baieti de ce probleme suferi si de ce faci bai tocmai in SPA-ul acela al MAI ?Te-au trecut in rezerva ca pe Dobre ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Esti constient ca ne vedem curand bula? Sa vedem ce ai tu de adunat aschilopaticule! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 Totusi chiar as vrea sa diclesc si eu secretul clonelor care a cui e samd :slap2clonele sunt ale lui kiki, ai vazut postarile lui 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Esti constient ca ne vedem curand bula? Sa vedem ce ai tu de adunat aschilopaticule! Basca faceti o chestie organizata cu public :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 Basca faceti o chestie organizata cu public :laugh2Tu chiar crezi ca ma ating de basitura asta? Nu nene, vreau sa ii vad doar disperarea pe muie! :laugh2 Imbin utilul cu ... distractia! :laugh2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Tu chiar crezi ca ma ating de basitura asta? Nu nene, vreau sa ii vad doar disperarea pe muie! :laugh2 Imbn utilul cu ... distractia! :laugh2 A sunat un pic a street fight postarea trecuta :)) Link spre comentariu
parintelul Reputație: -377 Postat Iulie 21, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 21, 2019 Parinte de Cristescu ce mai spui ? Nu mai spun nimic,iti dai seama ca omul este distrus de cand a pus lacat Motanul pe fazan si bancuri 3 5 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 A sunat un pic a street fight postarea trecuta :)) Stai linistit, nu imi sta in caracter asa ceva! Im place insa sa ma uit in ochii idiotului, sa il vad cum se caca pe el si .... nu se mai da zmardoi! :laugh2 Iti garantez ca nu mai calca in Bucuresti si pe acasa cateva luni! 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Nu mai spun nimic,iti dai seama ca omul este distrus de cand a pus lacat Motanul pe fazan si bancuri =))))))))))) 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 Nu mai spun nimic,iti dai seama ca omul este distrus de cand a pus lacat Motanul pe fazan si bancuri :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Stai linistit, nu imi sta in caracter asa ceva! Im place insa sa ma uit in ochii idiotului, sa il vad cum se caca pe el si .... nu se mai da zmardoi! :laugh2 Iti garantez ca nu mai calca in Bucuresti si pe acasa cateva luni! Vroiam sa stiu daca pregatesc sapunu lichid chiftelele si prastia =)) Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 21, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 21, 2019 Sa ma suni , ca de cand ma ameninti , sa-ti fac o programare serioasa , ca sa-ti dau si-o muie reala Sa-ti sara pe trotineta aceea cu funduri de borcan Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Jucam darts cu chiftele era misto =)) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 21, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 21, 2019 Vroiam sa stiu daca pregatesc sapunu lichid chiftelele si prastia =))Pentru kiki poti! :laugh2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 21, 2019 Pentru kiki poti! :laugh2 Depinde omule acum serios vb depind multe lucruri de soarta celui care e acolo o tigare te poate scapa de la belele mari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum