gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Aoleo ca altfel ce faci ? Brrr vezi ca ma sperii :( O sa vezi. 1 Link spre comentariu
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Tu nu vezi ca pe site-ul asta cam toti sufera de dublarea personalitatii?Ea ma cunoaste pe mine ? NU nici eu pe ea de unde ma face tigan? Sau care i faza ca tot nu inteleg e rusine sa fi tigan sau cate etnii mai traiesc prin Romania..ea aia exemplara domne...Tu te consideri cel normal, tu o stii pe Amada (ca tot forumul dealtfel) ca-i putin dusa cu capu din postarile de pe aici, ce faci, o provoci si mai mult, de ce ? Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 23, 2019 Tu te consideri cel normal, tu o stii pe Amada (ca tot forumul dealtfel) ca-i putin dusa cu capu din postarile de pe aici, ce faci, o provoci si mai mult, de ce ? Cine spune asta? Culmea tocmai tu care acum cateva minute ai spus ca ai cunoscut.o personal si oarecum real e altfel de persoanaPai ori ori hotareste-te 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 23, 2019 O sa vezi. Stai sa mi pun ochelarii sa vad mai bine .. :laugh2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Tu te consideri cel normal, tu o stii pe Amada (ca tot forumul dealtfel) ca-i putin dusa cu capu din postarile de pe aici, ce faci, o provoci si mai mult, de ce ? Multumesc, dar lasa-l.L-am scos din functiune o perioada destul de buna... Nu mai abera pe aici ca avea alte lucruri in familie...Nu crede, stiu mai multi in situatia lui. De data asta nu ma ating de ce-i in jurul lui. :)Lasa. :kiss3 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 23, 2019 Multumesc, dar lasa-l.L-am scos din functiune o perioada destul de buna... Nu mai abera pe aici ca avea alte lucruri in familie...Nu crede, stiu mai multi in situatia lui. De data asta nu ma ating de ce-i in jurul lui. :)Lasa. :kiss3 Daaa mai scos din functiune =))))Zi sa faci clabuci ca nu ai turbat de cata _)_ ti am tras online asa mai demult =)) 1 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 sa vina picon pe topic cu noi recomandari ca el fute tot de pe nimfomane :)))) 3 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 virtual =)))))))) 3 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Invata sa scrii. 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 23, 2019 sa vina picon pe topic cu noi recomandari ca el fute tot de pe nimfomane :)))) + bonus bomboane si flori la fetele care le viziteaza..hai bine inteleg dar inelul cand? =)) 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 sa vina picon pe topic cu noi recomandari ca el fute tot de pe nimfomane :)))) Ptiu, nu cu tine vorbeam. :)A trecut perioada de glorie, acum doar o suge. ;) 1 1 Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 + bonus bomboane si flori la fetele care le viziteaza..hai bine inteleg dar inelul cand? =)) da da =)))) Ptiu, nu cu tine vorbeam. :)A trecut perioada de glorie, acum doar o suge. ;)da, ii si place sa inghita =)) 2 Link spre comentariu
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Cine spune asta? Culmea tocmai tu care acum cateva minute ai spus ca ai cunoscut.o personal si oarecum real e altfel de persoanaPai ori ori hotareste-te Nimeni nu merita o asa aversiune pentru niste povesti denaturate provenite din viata reala. Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 23, 2019 Nimeni nu merita o asa aversiune pentru niste povesti denaturate provenite din viata reala. Parerea ta Link spre comentariu
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Parerea ta Evident 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 da da =)))) da, ii si place sa inghita =)) Din mai multe parti ca uneori nu-i place gustul. :laugh2 Nimeni nu merita o asa aversiune pentru niste povesti denaturate provenite din viata reala. Vorbesti cu o persoana care vede prin tunel un singur lucru.Chiar si retardatii dau dovada uneori, in scurtele lor momente, de persoane rationale, dar tot retardati raman.Felul meu sigur pe mine mi-a adus destui frustrati care au incercat sa-mi urce in cap sa se simta mai bine...Nu i-am cautat sau provocat, irita retina lor o persoana care nu da doi bani pe bolnavi psihic, dar este de pus la rana pentru cei in suferinta.Asta este maturitatea sentimentala, nu are cum sa ajunga la ea pentru ca tot ce face este ce simte.M-am lungit, vrei o discutie rationala cu ceva condiment, cauta o fata cum era Amada. Imi pare rau ca nu stiu cine esti. Link spre comentariu
piata sud Reputație: 514 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 =))) 1 Link spre comentariu
cardinex Reputație: 90 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Multumesc, dar lasa-l.L-am scos din functiune o perioada destul de buna... Nu mai abera pe aici ca avea alte lucruri in familie...Nu crede, stiu mai multi in situatia lui. De data asta nu ma ating de ce-i in jurul lui. :)Lasa. :kiss3Amada, eu aparam un principiu nicidecum vendetele voastre delirante orchestrate de bagheta magica a maestrului motan Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Amada, eu aparam un principiu nicidecum vendetele voastre delirante orchestrate de bagheta magica a maestrului motan Wow! Ok.Te-ai bagat in discutia mea cu el.Nu stiu cand ai ajuns la concluzia ca as face parte din oricare turma.Acum vad ca sunt o nebuna in delir cu vendete. Yeah! Ai fost la mine, ma cunosti. ;) Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Vine toamna... :( 2 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Ador refrenul....:) Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Tu te consideri cel normal, tu o stii pe Amada (ca tot forumul dealtfel) ca-i putin dusa cu capu din postarile de pe aici, ce faci, o provoci si mai mult, de ce ?asta nu o știam :))) Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 1 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 23, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Iulie 23, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=NYDlPg14dGQ 5 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iulie 23, 2019 https://youtu.be/FeGtpsQDKHY 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum