Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Tu nu vezi ca pe site-ul asta cam toti sufera de dublarea personalitatii?

Ea ma cunoaste pe mine ? NU nici eu pe ea de unde ma face tigan? Sau care i faza ca tot nu inteleg e rusine sa fi tigan sau cate etnii mai traiesc prin Romania..ea aia exemplara domne...

Tu te consideri cel normal, tu o stii pe Amada (ca tot forumul dealtfel) ca-i putin dusa cu capu din postarile de pe aici, ce faci, o provoci si mai mult, de ce ?

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Tu te consideri cel normal, tu o stii pe Amada (ca tot forumul dealtfel) ca-i putin dusa cu capu din postarile de pe aici, ce faci, o provoci si mai mult, de ce ?

Cine spune asta? Culmea tocmai tu care acum cateva minute ai spus ca ai cunoscut.o personal si oarecum real e altfel de persoana

Pai ori ori hotareste-te 

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc, dar lasa-l.

L-am scos din functiune o perioada destul de buna... Nu mai abera pe aici ca avea alte lucruri in familie...

Nu crede, stiu mai multi in situatia lui. De data asta nu ma ating de ce-i in jurul lui. :)

Lasa.  :kiss3

• Minus 1
Link spre comentariu

Multumesc, dar lasa-l.

L-am scos din functiune o perioada destul de buna... Nu mai abera pe aici ca avea alte lucruri in familie...

Nu crede, stiu mai multi in situatia lui. De data asta nu ma ating de ce-i in jurul lui. :)

Daaa mai scos din functiune =))))

Zi sa faci clabuci ca nu ai turbat de cata _)_ ti am tras online asa mai demult =))

• Like 1
Link spre comentariu

sa vina picon pe topic cu noi recomandari ca el fute tot de pe nimfomane :))))

+ bonus bomboane si flori la fetele care le viziteaza..hai bine inteleg dar inelul cand? =))

• Like 2
Link spre comentariu

Cine spune asta? Culmea tocmai tu care acum cateva minute ai spus ca ai cunoscut.o personal si oarecum real e altfel de persoana

Pai ori ori hotareste-te

Nimeni nu merita o asa aversiune pentru niste povesti denaturate provenite din viata reala.

Link spre comentariu

da da =))))

da, ii si place sa inghita =))

Din mai multe parti ca uneori nu-i place gustul.  :laugh2

Nimeni nu merita o asa aversiune pentru niste povesti denaturate provenite din viata reala.

Vorbesti cu o persoana care vede prin tunel un singur lucru.

Chiar si retardatii dau dovada uneori, in scurtele lor momente, de persoane rationale, dar tot retardati raman.

Felul meu sigur pe mine mi-a adus destui frustrati care au incercat sa-mi urce in cap sa se simta mai bine...

Nu i-am cautat sau provocat, irita retina lor o persoana care nu da doi bani pe bolnavi psihic, dar este de pus la rana pentru cei in suferinta.

Asta este maturitatea sentimentala, nu are cum sa ajunga la ea pentru ca tot ce face este ce simte.

M-am lungit, vrei o discutie rationala cu ceva condiment, cauta o fata cum era Amada. Imi pare rau ca nu stiu cine esti.

Link spre comentariu

Multumesc, dar lasa-l.

Amada, eu aparam un principiu nicidecum vendetele voastre delirante orchestrate de bagheta magica a maestrului motan

Link spre comentariu

Amada, eu aparam un principiu nicidecum vendetele voastre delirante orchestrate de bagheta magica a maestrului motan

Wow! Ok.

Te-ai bagat in discutia mea cu el.

Nu stiu cand ai ajuns la concluzia ca as face parte din oricare turma.

Acum vad ca sunt o nebuna in delir cu vendete.

Yeah! Ai fost la mine, ma cunosti. ;)

Link spre comentariu
Vizitator loving boy
Reputație: 0

asta nu o știam :)))
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...