Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Cum fu la job azi? Iar ai purtat ceva mulat?nu mae job, a cerut banii pe ieri, nu știu de unde deprinderea asta, că, la firme, există zile de leafă.
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 30, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 30, 2019 excelent voi ce faceti cum va simtiti ??
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 Eu tot mai beau.Cineva mi-a văzut cornițele :D 1
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 30, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 30, 2019 Eu tot mai beau.Cineva mi-a văzut cornițele :Dasa bea smecherii
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2019 Postat Iulie 30, 2019 asa bea smecheriihttps://i.imgur.com/ZAchzX8.gifv
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 nu mae job, a cerut banii pe ieri, nu știu de unde deprinderea asta, că, la firme, există zile de leafă. Daca nu stii, de ce comentezi? Nu am semnat nimic. Am dormit aproape 12 ore. :)
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Buna dimineata.Intrebarea de astazi: Ce-o face Amandina la interviul de astazi?Are rabdare sa-l duca pana la capat, sau cand vede ca se uita seful la curul ei, se enerveza, ii cere banii pe cele 10 minute si pleaca ? :laugh2 :hug1 :hug1 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Daca nu stii, de ce comentezi? Nu am semnat nimic. Am dormit aproape 12 ore. :)Eee, nu stiu eu... Un angajator serios face contractul de muncă înainte sa te apuci. De aceea există perioada de probă, să vadă și unul, și celălalt, dacă e ok. Dar cum sa știu eu, ditai Satana d-astea. Bravo.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Buna dimineata.Intrebarea de astazi: Ce-o face Amandina la interviul de astazi?Are rabdare sa-l duca pana la capat, sau cand vede ca se uita seful la curul ei, se enerveza, ii cere banii pe cele 10 minute si pleaca ? :laugh2 :hug1 :hug1 Hai 15.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 @Oly:Bolnav psihic trebuie sa fii de vorbesti despre mine in fatza mea.Glume de cretin. Eee, nu stiu eu... Un angajator serios face contractul de muncă înainte sa te apuci. De aceea există perioada de probă, să vadă și unul, și celălalt, dacă e ok. Dar cum sa știu eu, ditai Satana d-astea.Bravo. Serios, mda. ;)
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 @Oly:Bolnav psihic trebuie sa fii de vorbesti despre mine in fatza mea.Glume de cretin. Serios, mda. ;)Io ceam zis.
aristidemsc Reputație: -56 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Iulie 31, 2019 Buna dimineata.Intrebarea de astazi: Ce-o face Amandina la interviul de astazi?Are rabdare sa-l duca pana la capat, sau cand vede ca se uita seful la curul ei, se enerveza, ii cere banii pe cele 10 minute si pleaca ? :laugh2 :hug1 :hug1 Amandina o sa muncească când o juca Simona rugby.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Amandina o sa muncească când o juca Simona rugby.Simona are reclamă cu ruibi. Așteptăm să facă și Amandina reclamă cu munca :))) 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Io ceam zis. A facut tiganii si cand trebuia sa plateasca o singura zi... Stiam de ce nu am continuat, voi credeti ca nu vreau sa muncesc.Credeti ce vreti.
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 @Oly:Bolnav psihic trebuie sa fii de vorbesti despre mine in fatza mea.Glume de cretin. Serios, mda. ;) @amandina : esti cam stresata. iti dedic o melodie frumnoasa, mie chiar imi place, este extraordinar daca asculti cu atentie. https://www.youtube.com/watch?v=jK8iyDl4mlY
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 A facut tiganii si cand trebuia sa plateasca o singura zi... Stiam de ce nu am continuat, voi credeti ca nu vreau sa muncesc.Credeti ce vreti.Poate că unii dintre noi au trecut prin asta, și s-au decis s-o ia pe cont propriu.
mangomiskin Reputație: 47 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Succes la interviu. Cat mai multa si lunga complianta la tratament.
gherghita70 Reputație: -30 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Poate că unii dintre noi au trecut prin asta, și s-au decis s-o ia pe cont propriu. La cat timp petreci tu pe forum... vorba unora, nu pari sa fii insurat si nici ca ai munci.Pe cont propriu iti trebuie PFA/firma si bani. Nu am mosteniri ca unii din voi. Succes la interviu. Cat mai multa si lunga complianta la tratament. Nu fi rau si tu.Nu merg nicaieri azi, am mijlocul si picioarele varza, mai stau sa-si revina.
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 La cat timp petreci tu pe forum... vorba unora, nu pari sa fii insurat si nici ca ai munci.Pe cont propriu iti trebuie PFA/firma si bani. Nu am mosteniri ca unii din voi. Nu fi rau si tu.Nu merg nicaieri azi, am mijlocul si picioarele varza, mai stau sa-si revina.M-ai prins!Sunt și io o beizadea de bani gata. 1
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Iulie 31, 2019 Bine dispusă 😘😘😘 4
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 31, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 31, 2019 parca sunt ... robotul care anunta pe vremuri ora exacta la telefon -Cat e ora? - La semnalul urmator va fi ora ....
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 parca sunt ... robotul care anunta pe vremuri ora exacta la telefon -Cat e ora? - La semnalul urmator va fi ora ....Singurul lucru bun, ramas de la un nebun (inventie a lui Lorin Fortuna, Dzeu sa-l ierte). Cine a fost Lorin Fortuna ? :ewpu :ewpu 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2019 Fresh si refresh :D 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum