gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Amada nu mai e in topul postarilor. A fost cu filofteu la Costinesti si facura nudizm Vorbea de postarile lui, dementule!Nu mai apar cele fara reputatie. Pe Madi o s-o invit sa ma viziteze, ca sa adunam flori. Doar nu le-am udat degeaba si in fata biroului, din toate locurile posibile. Promit ca am grija de ea. O s-o tin de tzatze ca sa nu dea in branci. Drum bun tie si Madi, poate nu mai veniti inapoi. ;) 1
filofteu Reputație: 663 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Ce-i Madi? Ti-ar fi rusine sa apari cu mine pe undeva? Miau miau.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Cu cine vorbesti, bolnavule? Nu e vreo Madi pe aici. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Cu cine vorbesti, bolnavule? Nu e vreo Madi pe aici.Amada, te-ai supara daca vine unul cand faci nudism, se aseaza la cativa metri de voi si isi cere voie sa faca laba ?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Pe Madi o s-o invit sa ma viziteze, ca sa adunam flori. Doar nu le-am udat degeaba si in fata biroului, din toate locurile posibile. Promit ca am grija de ea. O s-o tin de tzatze ca sa nu dea in branci. https://i.imgur.com/Uwc1Pl7.jpgDu-o in aprilie la Keukenhof, in mod special in pavilionul cu fluturi si se va indragosti de tine
filofteu Reputație: 663 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Vedeti bre cum vorbeste cu mine?
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Amada, te-ai supara daca vine unul cand faci nudism, se aseaza la cativa metri de voi si isi cere voie sa faca laba ? Ce nudism visezi si tu?! :slap2Eu nu stau la bronzat, sunt prea alba, fac arsuri imediat. Nici nu-mi place. Vedeti bre cum vorbeste cu mine? N-ai vrea, tampitule, sa-mi schimbi si culoarea parului? Numele ti-ai ales, ma trimiti sa slabesc... Alte doleante mai ai de o femeie care nu da o flegma pe tine?Insistenta ta este enervanta. Iar faptul ca o tii langa imi da inteles cat de slab stai la IQ. 1
labagiu Reputație: -1 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Ma simt minunat. Am frecat dragonul.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Ce nudism visezi si tu?! :slap2Eu nu stau la bronzat, sunt prea alba, fac arsuri imediat. Nici nu-mi place. N-ai vrea, tampitule, sa-mi schimbi si culoarea parului? Numele ti-ai ales, ma trimiti sa slabesc... Alte doleante mai ai de o femeie care nu da o flegma pe tine?Insistenta ta este enervanta. Iar faptul ca o tii langa imi da inteles cat de slab stai la IQ.Amada, ti s-a mai spus, feromonii tai virtuali atrag barbatii in numar mare
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat August 17, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 17, 2019 Amada, ti s-a mai spus, feromonii tai virtuali atrag barbatii in numar mare si creste inima-n amada :))
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 si creste inima-n amada :))I se umfla gogoshica
filofteu Reputație: 663 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Alte doleante mai ai de o femeie care nu da o flegma pe tine? Mai am, Madi. Tre' sa fiu sincer.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 si creste inima-n amada :)) Una de 20 imi creste! :laugh2Nu am nevoie de nebuni, am avut, merci! :no2Repet: Mitropolitul de ce s-a intins ca o balega peste tot si nu faci nimic? 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Mai am, Madi. Tre' sa fiu sincer. Bag pula in doleantele tale!Cine ma place, nu duc lipsa, ma place cum sunt.
filofteu Reputație: 663 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Pai de ce ti-o bagi? Madi, tu m-ai zis sa depun mici sau mari eforturi de a nu mai fi dobitoc iar eu te-am rugat sa nu mai arati ca morticia addams dupa cinci ani de fasole cu carnati la micul dejun. Nu vezi naibii ca te latra pisicile? Stravezie de boemia ce esti.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 S-a facut frig, brrrr. Ma duc sa fac focul
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Pai de ce ti-o bagi? Madi, tu m-ai zis sa depun mici sau mari eforturi de a nu mai fi dobitoc iar eu te-am rugat sa nu mai arati ca morticia addams dupa cinci ani de fasole cu carnati la micul dejun. Nu vezi naibii ca te latra pisicile? Stravezie de boemia ce esti. Arat cum vreau eu.Slaba aveam numarul doi la sani, acum sutienul cu nr 5 abia ma cuprinde.Cauta schiloade si nu ma mai freca la cap ca trebuie sa fiu anemica!
filofteu Reputație: 663 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Slaba aveam numarul doi la sani, acum sutienul cu nr 5 abia ma cuprinde. Ia da sa vedem, te rog frumos. Sunt oarecum intrigat.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Ia da sa vedem, te rog frumos. Sunt oarecum intrigat. Iti trece, nu sunt agatat aici.
filofteu Reputație: 663 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Imi trece daca o sa ma rogi frumos sa-mi treaca. Nu intelegi. Sa zici ca-s sanii atat e ca si cum cineva ar zice ca si-a calculat ROI-ul fara sa se raporteze la drawdown. Conteaza contextul. Adica poate mai sunt si sunci p-acolo si toate chestiile alea de nedorit. Nu vrem sa speriem floricelele.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 si creste inima-n amada :)) Tu chiar ai problema.Iti spun de 2 ori sa banezi un cont, tu ma minusezi si inchizi topicurile, alungand si cei cativa useri care erau... :slap2Nu se poate sa fii atat de handicapat! :pope Imi trece daca o sa ma rogi frumos sa-mi treaca. Nu intelegi. Sa zici ca-s sanii atat e ca si cum cineva ar zice ca si-a calculat ROI-ul fara sa se raporteze la drawdown. Conteaza contextul. Adica poate mai sunt si sunci p-acolo si toate chestiile alea de nedorit. Nu vrem sa speriem floricelele. Du-te tare si tu! Esti liber sa aberezi fara mine.
leroy9 Reputație: 143 Postat August 17, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 17, 2019 vreau sa ating nirvana
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 17, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 17, 2019 Puneti ba mana si betzi cat putetzi :D Mai ales noaptea
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat August 18, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 18, 2019 Tu chiar ai problema.Iti spun de 2 ori sa banezi un cont, tu ma minusezi si inchizi topicurile, alungand si cei cativa useri care erau... :slap2Nu se poate sa fii atat de handicapat! :pope vrei sa iti zic eu cine este handicapat amada ?ce ai facut amada tu atat de special incat sa meriti plusuri ? 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 18, 2019 Postat August 18, 2019 vrei sa iti zic eu cine este handicapat amada ?ce ai facut amada tu atat de special incat sa meriti plusuri ? Asta e tot ce ai inteles? Majoritatea topicurilor sunt inchise, de ce nu le ascunzi atunci?Era sa spun ce fac eu pe plusurile tale!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum