zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Cam slabut ! As vrea sa vad la mine -5500 la reputatie pana maine la pranz. ;) La varsta ta venerabile ma asteptam la o alta aroganta, nu d`astea de pusti rebel.PS: Poate iti ocupi timpul mai benefic si inveti sa faci poze 2 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 minus Bag pula in minusul tau, retardat ai ramas. Madi, parca n-ai mai fost la fel de cand te-a lovit izabella cu ''jartea expandata''. E ceva schimbat la tine. Jartea expandata. :)Nu s-a prins proasta de compliment! :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Amada, am niste palinca trasa de doo ori 1 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Amada, am niste palinca trasa de doo ori Si? Nu-mi place.Azi sunt nervoasa, nu beata. Am numai apa si cafea la bord. ;) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Roz e acum cu 100 de clase peste Amada, a ajuns saraca Amada un fel de Lastun cu parti componente de Trabant ! :laugh2 :laugh2Roz are gura urata si o tzatza fleshcaita. Prefer qintalul lu’ Amada Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Si? Nu-mi place.Azi sunt nervoasa, nu beata. Am numai apa si cafea la bord. ;)Am remarcat. Si asta doar pt ca nu ai luat-o pe ulei. Inca PS: cred ca tu si iza v-ati fute in draci. Sunteti bi aman2. Mi s-a sculat deja 1 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Am remarcat. Si asta doar pt ca nu ai luat-o pe ulei. Inca PS: cred ca tu si iza v-ati fute in draci. Sunteti bi aman2. Mi s-a sculat dejaȘi mieȘi mieȘi mieȘi mie.... Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Cred ca si lu amada i s-a sculat Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Roz are gura urata si o tzatza fleshcaita. Prefer qintalul lu’ AmadaS-ar putea sa nu ! ;) Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Am remarcat. Si asta doar pt ca nu ai luat-o pe ulei. Inca PS: cred ca tu si iza v-ati fute in draci. Sunteti bi aman2. Mi s-a sculat deja Daca iti plac femeile, ai fute oricare? Nu cred.Sa mai schimbam subiectul ca e ba Pisi, Iza, Filofteia... Mi s-a scarbit. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Acum are si poze cu fatza in partea ailalta? Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Roz are gura urata si o tzatza fleshcaita. Prefer qintalul lu’ Amada si ocarina Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Daca iti plac femeile, ai fute oricare? Nu cred.Sa mai schimbam subiectul ca e ba Pisi, Iza, Filofteia... Mi s-a scarbit.Stii ce misto sa te futi in ura? Fuck of the century, cum spunea o clasica in viata. Nebuna mica care erai Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Mc Hammer si Loving boy. Minus la amandoi.Na. Uite asa. Prea perversi domn'le, ganduri prea necurate ! Ntz ntz ntz :))) Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Pe filofteia o s-o astepti tu cu un buchet de garoafe la otopeni, Madi. Imbracata in tricou, sosetele flausate si chilotei. Pe urma o s-o plimbi in autobuz, ca sa-si aduca aminte de cand era studenta. Ca sa stii cum o sa facem asta. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Mc Hammer si Loving boy. Minus la amandoi.Na. Uite asa. Prea perversi domn'le, ganduri prea necurate ! Ntz ntz ntz :)))Deci ti s-a sculat si tzie. Hahaha Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Mc Hammer si Loving boy. Minus la amandoi.Na. Uite asa. Prea perversi domn'le, ganduri prea necurate ! Ntz ntz ntz :)))minus în sus nue? :))) Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Deci ti s-a sculat si tzie. HahahaMie mi se scoala la Eliza. Matura blonda de la testate!Yami yami....o admir maxim ! 3 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Un forum intreg, scriu pe un singur topic... Ia-l si pe asta, sa-ti stea in gat! :pope 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Mie mi se scoala la Eliza. Matura blonda de la testate!Yami yami....o admir maxim !Deci iti plac blondele inalte si curvy. Hmmm, ring a bell Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 minus în sus nue? :)))Avand gusturi comune, poate impusti 2 iepuri dintr-o lovitura. Sti ce zic :))) Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Deci iti plac blondele inalte si curvy. Hmmm, ring a bellNu am un tipar. Trebuie sa reprezinte un "tot", nu doar "ceva". Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Nu am un tipar. Trebuie sa reprezinte un "tot", nu doar "ceva".Si dc e putin submissive, totul e complet Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 18, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 18, 2019 Nu am un tipar. Trebuie sa reprezinte un "tot", nu doar "ceva".dc nu ma primesti la tine ? Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 dc nu ma primesti la tine ?Are balta peste, ai de unde alege. Nu-i asa , Mr T ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum