Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Simplu. Am pe cineva în București la care încerc să ajung de ceva timp. Tu ai putea fi planul de rezervă dar asta ar putea nemulțumi pe cineva mai orgolios... Mai ales că s-ar putea contramanda sau confirma în ultimul moment... Oricum e vorba de o posibilitate la începutul lui septembrie...Nu e vorba de orgoliu. Daca ne organizam si ne gasim fix in aceias zi/ora , nu am nici o problema. 1 Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 20, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 20, 2019 Am promis ca fac o poza cu telefonul pt a dovedi cuiva de pe aici cat de grasa sunt.NU stiu sa retusez poze, nu ma pricep la poze, aici am pozat in asa fel incat nici blur sa nu pun la fatza. A da. Mai e si pozata direct din fata si par mai pitica decat in realitate.femeie frumoasa abia astept sa vin la tine Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 20, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 20, 2019 5 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Am promis ca fac o poza cu telefonul pt a dovedi cuiva de pe aici cat de grasa sunt.NU stiu sa retusez poze, nu ma pricep la poze, aici am pozat in asa fel incat nici blur sa nu pun la fatza. A da. Mai e si pozata direct din fata si par mai pitica decat in realitate.ooooooooolllleeeeeoooooooo, manca-te-ar tata :)))) te învăț io cu fotosop. 1 Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 ooooooooolllleeeeeoooooooo, manca-te-ar tata :)))) te învăț io cu fotosop.Nu are nevoie, sincer ! 1 6 Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Nu are nevoie, sincer !de față, zic. S-o blureze. Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 de față, zic. S-o blureze.Doar asa. De restul nu are ce sa fotoshopeze, totul este asa cum trebuie ! 6 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Eu stiam ca Madi e singura grasa de pe forum Link spre comentariu
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Unde-s gurile rele? Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Eu stiam ca Madi e singura grasa de pe forum A demonstrat exact ce spuneam, pozele erau demult expirate.Face bani si asa, ba si daca era mai rau, dar acum cel putin cu toate cartile pe fatza... ;) Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 20, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 20, 2019 I feel that in the finish everything will be fine ;) God will not let me in this hole ..is just a question of few days Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 A demonstrat exact ce spuneam, pozele erau demult expirate.Face bani si asa, ba si daca era mai rau, dar acum cel putin cu toate cartile pe fatza... ;) Bani fac si prostii ca mine, Madi. Cand ziceai ca ne vedem? Fa ordine in debara. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Bani fac si prostii ca mine, Madi. Cand ziceai ca ne vedem? Fa ordine in debara. Mi-ai spus de 2 ori sa nu cred ce spui... ;)Nu am bani sa te plimb. :laugh2 :rax2 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 as da o muie=))https://www.youtube.com/watch?v=k7chHvkvvnY 2 Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 20, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 20, 2019 izabela a inchis gura multora dupe forum bravo ei femeie buna rau 1 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat August 20, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat August 20, 2019 =))https://www.youtube.com/watch?v=k7chHvkvvnY=)) Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 1 Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 20, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 20, 2019 =))https://www.youtube.com/watch?v=k7chHvkvvnYnu vin cu tine dupe statuie..i-al pe picon.. 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Mi-ai spus de 2 ori sa nu cred ce spui... ;)Nu am bani sa te plimb. :laugh2 :rax2 Nu-ti face tu griji d-astea. Ma tii o juma pe vreun trotuar cu mana intinsa si ne platim si masa. Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 nu vin cu tine dupe statuie..i-al pe picon.. sa-i dau un kil de cuie =)) 2 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Sunt curios. la asta ce injuraturi mai iau ? Tineti cont ca nu este un site LGBTQ oarecare, este Revista Universitatii de Medicina din Williamsburg, Virgina - USA. Uterine transplantation in transgender women 7 Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Nu-ti face tu griji d-astea. Ma tii o juma pe vreun trotuar cu mana intinsa si ne platim si masa. Suna tentant. ;) :laugh2Am cam dat-o in bara azi. S-ar putea sa ma scot daca imi pun karisma, dar nu stiu daca e cazul...Spune tu.As avea o colega cam... nu e proasta, dar gandirea e din prin perioada de piatra... Seful daca are spume nu se abtine sa le descarce pe oricine...Bani as face. Sa ma duc sau sa caut altceva? Nu reusesc sa ma hotarasc. :blushing2 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Nu stiu Madi ce Dumnezeu e cu colega, in ce fel depinzi de ea si ce pandalii are seful. E destul de vag. Dar fara sa-ti cer detalii, ca doar nu te trag de limba, incearca-ti sansa. Adica asa as face eu. Du-te, vezi. Nu e ok? Alt interviu. Link spre comentariu
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Nu stiu Madi ce Dumnezeu e cu colega, in ce fel depinzi de ea si ce pandalii are seful. E destul de vag. Dar fara sa-ti cer detalii, ca doar nu te trag de limba, incearca-ti sansa. Adica asa as face eu. Du-te, vezi. Nu e ok? Alt interviu. Are sens. ;)Danke! :hug1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum