Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento

Grasule, nu nega ceea ce esti, un  umflat, nu este un handicap faptul ca esti obez, nu trebuie sa iti versi furia pe altii, poti depasii situatia! :laugh2

M-ai vazut vreodata sa iti dai cu parerea ? :D 

Te-am intrebat prieteneste daca imi poti recomanda vreo tipa misto la care ai fost. M-ai convins ca nu ai nici o treaba cu futul, e ok, ramai la bulani . Acum regret ca ti-am cerut parerea, este clar ca nu am ce cere de la unul ca tine.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

vezi.? ....tocmai ce spuneam 

ii tragi o muie , ca asta ii pace cel mai mult  , si il lasi in voia sorti , ca de revenit cu picioarele pe pamant nu-si mai revine vreodata 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

M-ai vazut vreodata sa iti dai cu parerea ? :D

Te-am intrebat prieteneste daca imi poti recomanda vreo tipa misto la care ai fost. M-ai convins ca nu ai nici o treaba cu futul, e ok, ramai la bulani . Acum regret ca ti-am cerut parerea, este clar ca nu am ce cere de la unul ca tine.

Tu m-ai vazut vreodata de ti-ai dat cu parerea saracule? Eu iti spun prieteneste sa iti vezi de pesteala ta salaule! Esti un amarat, bulangiu si nemernic!

Link spre comentariu

vezi.? ....tocmai ce spuneam 

ii tragi o muie , ca asta ii pace cel mai mult  , si il lasi in voia sorti , ca de revenit cu picioarele pe pamant nu-si mai revine vreodata 

Muie, ai nevoie de ajutor SOBOLANE, singur nu faci fata? :laugh2

Link spre comentariu

Tu m-ai vazut vreodata de ti-ai dat cu parerea saracule? Eu iti spun prieteneste sa iti vezi de pesteala ta salaule! Esti un amarat, bulangiu si nemernic!

Nu trebuie sa te vad sa imi dau seama ca esti un cretin, lipsa de inteligenta spune totul. Ce naiba ma jignesti si ma faci peste ? crezi ca eu trebuie sa mananc din pizda femeilor ca altii ? Mergi la balamuc copilule, te-am vazut cum arati, vrei program de nutritie ? mergi in viata copile, eu nu sunt psihiatru !

• Like 1
Link spre comentariu

Nu trebuie sa te vad sa imi dau seama ca esti un cretin, lipsa de inteligenta spune totul. Ce naiba ma jignesti si ma faci peste ? crezi ca eu trebuie sa mananc din pizda femeilor ca altii ? Mergi la balamuc copilule, te-am vazut cum arati, vrei program de nutritie ? mergi in viata copile, eu nu sunt psihiatru !

Respira grasule, ai grija de tine, esti un umflat obez, esti singuurul vinovat frustratule! :laugh2 Esti sandilau, dovedste asta repetitivitatea cuvintelor pe care le folosesti .... copile obez! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Respira grasule, ai grija de tine, esti un umflat obez, esti singuurul vinovat frustratule! :laugh2

vorbeste in lumea ta realizatule , este ultima oara cand te bag in seama. Miky are dreptate in tot ce zice despre tine, punct !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

ma simt oarecum ciudat

De ceva timp cand citesc cate un topic, dau numai de **spam editat**, noroc ca mintea mea perversa intuieste cuvantul editat dar stau sa ma intreb, oare nu cumva am gresit forumul?! :bad

Eu credeam ca intru pe un forum pentru adulti, nu pe un forum de matrimoniale.... Vreau sa ma desfasor, sa ma balacesc in cuvinte murdare, sa-l citesc pe V_Ships, injurand de mama focului. Sa-i citesc pe toti retardatii forumului balacarindu-se ca la usa cortului, Sa aflu ca unuia ii plac pustoaicele desi e un bosorog libidionos si sa-i spun in fata ca este pe...dofil, fara sa mi se editeze cuvantul. Sa spun ca-mi place sa sug pula fara sa ma gandesc ca "pula" este un cuvant care irita ochiul sensibil al cine stie carui sclifosit futut in cur :ill

Motane, cred ca te-ai bolanzit

Gata baieti, de azi fac dragoste, nu sex, nu futai... dragoste pe bani :ylsuper

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta

Cat oferi mamaie pt. o partida de sex? :)

PS:E unul care doarme in canalele din fata blocului meu si vroiam sa-l trimit la tine :)

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

ma simt oarecum ciudat

De ceva timp cand citesc cate un topic, dau numai de **spam editat**, noroc ca mintea mea perversa intuieste cuvantul editat dar stau sa ma intreb, oare nu cumva am gresit forumul?! :bad

Eu credeam ca intru pe un forum pentru adulti, nu pe un forum de matrimoniale.... Vreau sa ma desfasor, sa ma balacesc in cuvinte murdare, sa-l citesc pe V_Ships, injurand de mama focului. Sa-i citesc pe toti retardatii forumului balacarindu-se ca la usa cortului, Sa aflu ca unuia ii plac pustoaicele desi e un bosorog libidionos si sa-i spun in fata ca este pe...dofil, fara sa mi se editeze cuvantul. Sa spun ca-mi place sa sug pula fara sa ma gandesc ca "pula" este un cuvant care irita ochiul sensibil al cine stie carui sclifosit futut in cur :ill

Motane, cred ca te-ai bolanzit

anonna v-ships o fost banat intr-adevar dar are deja cont nou si urmeaza sa revina in forta la fel de inversunat. cat despre restul de retardati de care tu ai pomenit ei inca sunt deja activi vezi miskin, panoramic si restul pe care ii cunosti deja.

Despre pula anonna care spui ca iti place eu nu am sa te opresc de la ea poti face ce vrei tu cu ea. poti sa si filmezi actiunea si sa o impartasesti cu noi ca sa fii un exemplu bun pentru amada care este rusinoasa inca

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...