pidsadera Reputație: 41577 Postat August 30, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 30, 2019 Grasule, nu nega ceea ce esti, un umflat, nu este un handicap faptul ca esti obez, nu trebuie sa iti versi furia pe altii, poti depasii situatia! :laugh2M-ai vazut vreodata sa iti dai cu parerea ? :D Te-am intrebat prieteneste daca imi poti recomanda vreo tipa misto la care ai fost. M-ai convins ca nu ai nici o treaba cu futul, e ok, ramai la bulani . Acum regret ca ti-am cerut parerea, este clar ca nu am ce cere de la unul ca tine. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 30, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 30, 2019 vezi.? ....tocmai ce spuneam ii tragi o muie , ca asta ii pace cel mai mult , si il lasi in voia sorti , ca de revenit cu picioarele pe pamant nu-si mai revine vreodata 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 M-ai vazut vreodata sa iti dai cu parerea ? :D Te-am intrebat prieteneste daca imi poti recomanda vreo tipa misto la care ai fost. M-ai convins ca nu ai nici o treaba cu futul, e ok, ramai la bulani . Acum regret ca ti-am cerut parerea, este clar ca nu am ce cere de la unul ca tine.Tu m-ai vazut vreodata de ti-ai dat cu parerea saracule? Eu iti spun prieteneste sa iti vezi de pesteala ta salaule! Esti un amarat, bulangiu si nemernic! Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 vezi.? ....tocmai ce spuneam ii tragi o muie , ca asta ii pace cel mai mult , si il lasi in voia sorti , ca de revenit cu picioarele pe pamant nu-si mai revine vreodata Muie, ai nevoie de ajutor SOBOLANE, singur nu faci fata? :laugh2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 30, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 30, 2019 Tu m-ai vazut vreodata de ti-ai dat cu parerea saracule? Eu iti spun prieteneste sa iti vezi de pesteala ta salaule! Esti un amarat, bulangiu si nemernic!Nu trebuie sa te vad sa imi dau seama ca esti un cretin, lipsa de inteligenta spune totul. Ce naiba ma jignesti si ma faci peste ? crezi ca eu trebuie sa mananc din pizda femeilor ca altii ? Mergi la balamuc copilule, te-am vazut cum arati, vrei program de nutritie ? mergi in viata copile, eu nu sunt psihiatru ! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 Nu trebuie sa te vad sa imi dau seama ca esti un cretin, lipsa de inteligenta spune totul. Ce naiba ma jignesti si ma faci peste ? crezi ca eu trebuie sa mananc din pizda femeilor ca altii ? Mergi la balamuc copilule, te-am vazut cum arati, vrei program de nutritie ? mergi in viata copile, eu nu sunt psihiatru !Respira grasule, ai grija de tine, esti un umflat obez, esti singuurul vinovat frustratule! :laugh2 Esti sandilau, dovedste asta repetitivitatea cuvintelor pe care le folosesti .... copile obez! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 30, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 30, 2019 Respira grasule, ai grija de tine, esti un umflat obez, esti singuurul vinovat frustratule! :laugh2vorbeste in lumea ta realizatule , este ultima oara cand te bag in seama. Miky are dreptate in tot ce zice despre tine, punct ! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 vorbeste in lumea ta realizatule , este ultima oara cand te bag in seama. Miky are dreptate in tot ce zice despre tine, punct !Stiu ca suferi OBEZULE! Asta esti tu, un FRUSTRAT! :laugh2 :iagree Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 30, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 30, 2019 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 https://cronicaromana.net/wp-content/uploads/2014/11/obezi.jpg Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat August 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 Ce-ti mai place muia pizdadera~! :laugh2 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 30, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat August 30, 2019 1 Link spre comentariu
picassobaby Reputație: 17 Postat August 30, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat August 30, 2019 Sunt bineeeeessss Link spre comentariu
picassobaby Reputație: 17 Postat August 31, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat August 31, 2019 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat August 31, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat August 31, 2019 Tot ăla. Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Link spre comentariu
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 A mai trecut o vara (degeaba) .... :wave :wave :bye 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Fortza, rup fiarele Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 31, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 31, 2019 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69409361_2504496429587833_4007086345502588928_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQlQUAjzZgappN8TpwcJU0wvzNVjNkq7SZSRs_u6Z8myA_C84nj78JbGdRbtqhpIS98&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=02f3756fffbeb1cf222647793a88de17&oe=5DCB9AD1 1 Link spre comentariu
picassobaby Reputație: 17 Postat August 31, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat August 31, 2019 @Cristescule ce meme-uri postezi. N-au haz. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 31, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 31, 2019 ma simt oarecum ciudat De ceva timp cand citesc cate un topic, dau numai de **spam editat**, noroc ca mintea mea perversa intuieste cuvantul editat dar stau sa ma intreb, oare nu cumva am gresit forumul?! :bad Eu credeam ca intru pe un forum pentru adulti, nu pe un forum de matrimoniale.... Vreau sa ma desfasor, sa ma balacesc in cuvinte murdare, sa-l citesc pe V_Ships, injurand de mama focului. Sa-i citesc pe toti retardatii forumului balacarindu-se ca la usa cortului, Sa aflu ca unuia ii plac pustoaicele desi e un bosorog libidionos si sa-i spun in fata ca este pe...dofil, fara sa mi se editeze cuvantul. Sa spun ca-mi place sa sug pula fara sa ma gandesc ca "pula" este un cuvant care irita ochiul sensibil al cine stie carui sclifosit futut in cur :illMotane, cred ca te-ai bolanzit Gata baieti, de azi fac dragoste, nu sex, nu futai... dragoste pe bani :ylsuper 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat August 31, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat August 31, 2019 Gata baieti, de azi fac dragoste, nu sex, nu futai... dragoste pe bani :ylsuperCat oferi mamaie pt. o partida de sex? :)PS:E unul care doarme in canalele din fata blocului meu si vroiam sa-l trimit la tine :) 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 31, 2019 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 31, 2019 Cat oferi mamaie pt. o partida de sex? :)PS:E unul care doarme in canalele din fata blocului meu si vroiam sa-l trimit la tine :) straponul ... e pregatit pentru tine Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat August 31, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 31, 2019 ma simt oarecum ciudat De ceva timp cand citesc cate un topic, dau numai de **spam editat**, noroc ca mintea mea perversa intuieste cuvantul editat dar stau sa ma intreb, oare nu cumva am gresit forumul?! :bad Eu credeam ca intru pe un forum pentru adulti, nu pe un forum de matrimoniale.... Vreau sa ma desfasor, sa ma balacesc in cuvinte murdare, sa-l citesc pe V_Ships, injurand de mama focului. Sa-i citesc pe toti retardatii forumului balacarindu-se ca la usa cortului, Sa aflu ca unuia ii plac pustoaicele desi e un bosorog libidionos si sa-i spun in fata ca este pe...dofil, fara sa mi se editeze cuvantul. Sa spun ca-mi place sa sug pula fara sa ma gandesc ca "pula" este un cuvant care irita ochiul sensibil al cine stie carui sclifosit futut in cur :illMotane, cred ca te-ai bolanzit Gata baieti, de azi fac dragoste, nu sex, nu futai... dragoste pe bani :ylsuper anonna v-ships o fost banat intr-adevar dar are deja cont nou si urmeaza sa revina in forta la fel de inversunat. cat despre restul de retardati de care tu ai pomenit ei inca sunt deja activi vezi miskin, panoramic si restul pe care ii cunosti deja.Despre pula anonna care spui ca iti place eu nu am sa te opresc de la ea poti face ce vrei tu cu ea. poti sa si filmezi actiunea si sa o impartasesti cu noi ca sa fii un exemplu bun pentru amada care este rusinoasa inca 4 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 31, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 31, 2019 =))) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum