Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sunt treaza de la 8 dimineata :laugh2

azi sa inteleg ca ai confundat dimineata cu seara :) ...sau ai ratat trezirea :):thinking  :thinking  :berica3  :berica3 

• Oras:B
Postat

azi as da 100 de euro unei fete sa-mi faca un oral ca lumea, din pacate pe o raza de 100 de km nu gasesc nici una valabila

Înseamnă ca astăzi, ca de obicei, ești prost, pardon, te simți prost. In pana mea, in Iași sa ai 100 euro in buzunar si sa nu poti fute ceva bun? De cate ori vin in Iași apelez la câteva fete buneeee in draci. Prețul este exact suma de care dispui tu acum când ai strâns alocația pe un an. Dar deh, la "valoarea" ta, te plătești singur, adică îți dai muie singur sărăcie!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

excelent, weekend pe schiuri

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

E vreme de sanius :D tocmai s-a oprit ninsoarea, avem vreo 10 cm de zapada :)

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Excelenta zi inca de pe akum...la ora asta, cu "doar" 4 pahare de vin fiert la aktiv...ca de, pe partie asa e bineeeee...

Mai iei o cazatura zdravana, mai intra altii in tine, iti rupi fundul sarind din cauciuc...asta e placere, nu?...ce bine o fi la "mare", la plaja...mi-e dor!!!

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

-Plictisit!Trebuie sa iau o hotarare in urmatoarele 15 minute...biliard sau pacanele? :thinking

Postat

in sfarsit ma simt satul. am fost cu unchiul meu Nelson Mondialu' la hram de Sf Andrei, am mancat sarmale, am baut bere Noroc la 3L, am ciocnit oua. am luat si acasa pachet. frumos la oras. am jucat cu popa barbut pe o icoana de haur. am castigat pana la urma, dupa ce am scos zarurile fermecate de maicuta Omida. vroia neaparat unchimeo haur sa isi faca un dinte. am luat si 2 numere de telefon la babe, cica li-s drag.

voi cum ati sarbatorit?

Postat

mai bine ca dusmanii

Postat

Plictisita.. pana si forumul e amortit in zapada asta mare

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Am inteles ca maghiarii din Tinutul Secuiesc au arborat steagul negru de Ziua Nationala... trist.

• Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

Am inteles ca maghiarii din Tinutul Secuiesc au arborat steagul negru de Ziua Nationala... trist.

sunt ca si morti  :laugh2

Postat

nemuritor si rece

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 13 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...