Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 amada cum o fost la munca azi ?? Piei Satana :laugh2 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Piei Satana :laugh2Hai, hai!:))) Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Cred ca ti-am adus cearta acasa, nu mai sunt prea sigura in puterile mele, gandul meu este cam imprastiat...Esti varza total daca si acum crezi ca ti-as face capcane. Cere-mi sa te ajut, nu as refuza daca esti sincer.Eu? Bine, brici, extraordinar! ;) Cand ma odihnesc si eu...n-ai adus, fată, nicio ceartă. :)Cred ca știi și tu, aici să n-ai încredere în nimeni ;)Sincer sunt, n-ai cu ce să mă ajuți pe mine.In rest, ma bucur ca ești bine. :) Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Mahmur Link spre comentariu
bucurcristi Reputație: -6 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 ma simt ok , doar ca sunt putin obosit ca aseara am fost la curve in cimitir si am sapat foarte mult pana sa dau de pizda. Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Lol, una a venit la mc și a halit bulane de la mega :))) 1 Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Lol, una a venit la mc și a halit bulane de la mega :)))si-a facut s-un selfie ? :) Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 6, 2019 si-a facut s-un selfie ? :)daaaaaa....Mai invitasem eu pe una lao pizza, să incremenesc, când a scos senvisurile dân geantă să le haleasca... 1 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 daaaaaa....Mai invitasem eu pe una lao pizza, să incremenesc, când a scos senvisurile dân geantă să le haleasca...Si nu avea si un ţoi de 50? 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Te ingropaseram, ma gandeam sa-ti dau ceva viata.... Asta este tot ce vrei?Atunci respira cat mai poti. Scriu tot mai rar si cat se poate de detasat. Tu? :)Amada, daniel vrea sa te cunoasca. Mai de aproape 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Si nu avea si un ţoi de 50?De fapt i-a spus ca si-a uitat portofelul acasa 1 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Si nu avea si un ţoi de 50?naiba știe ce mai avea ân geanta aea. Șocu' deja mă schimbase la moaca. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 naiba știe ce mai avea ân geanta aea. Șocu' deja mă schimbase la moaca.Viata bate filmu. Daca nu stiai, asta e noua hipstereala 1 Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Viata bate filmu. Daca nu stiai, asta e noua hipsterealauitasem că-s umblator pân genți, mulțumesc că mi-ai reamintit. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Painea lui Dumnezezu ...Cine vrea sa ma guste ? Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Painea lui Dumnezezu ...Cine vrea sa ma guste ?Câinii maidanezi Link spre comentariu
dirtyalx Reputație: 12 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Scriu tot mai rar si cat se poate de detasat. Tu? :) Tot criminala ai ramas... Link spre comentariu
gnalsbarkley Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Painea lui Dumnezezu ...Cine vrea sa ma guste ?Voiam sa incerc dar cand am vazut ce poze postezi mi-a trecut si foamea =)) Link spre comentariu
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Septembrie 6, 2019 ma simt ok , doar ca sunt putin obosit ca aseara am fost la curve in cimitir si am sapat foarte mult pana sa dau de pizda. Lepră mică, dacă ajungi să ai pm (ceea ce nu cred), o să-ți trimit o poză cu mine. Vei fi eu, în avatarul tău ! â¤ðŸ’•ðŸ˜˜ðŸ¤© Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Septembrie 6, 2019 3 Link spre comentariu
bucurcristi Reputație: -6 Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Lepră mică, dacă ajungi să ai pm (ceea ce nu cred), o să-ți trimit o poză cu mine. Vei fi eu, în avatarul tău ! ❤nu's lepra ..cacat cu ochi ce esti Link spre comentariu
slc2000 Reputație: 494 Postat Septembrie 7, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2019 bine... ca e weekend Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Ma incearca depresia. Am invitat-o politicos pe o gratie la film si m-a refuzat. "Nu pot." Zic, "Imi permiti sa intreb si de ce, fara par deranjant?" Dansa mi-o tranteste: "Filofteu, eu nu pot sa ies cu tine pentru ca te tradeaza fatza uneori, ca esti peste ceea ce cere, apoi ca esti bun de exploatat". Ei poftim. O sa incep sa cred in lucrurile astea. Link spre comentariu
theadversary Reputație: 59 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:The Empty Oras:The Empty Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Aia e, dacă ziceți de filme, cafele, cine... Ziceți direct, vreau sa te fwt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum