Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0

Ia sa vedem bre

https://i.imgur.com/qD2vWnc.jpg

E mai subțire și mai scurt decât ce am eu în pantaloni! Bine, eu am băut, deci nu se pune. Alții mai treji sigur sunt mai breji decât mine!

Link spre comentariu

Tot nu pot sa pun poze?

La editor complet? Conturile gratuite cica nu mai pot pune poze pe site.

Motanul zice ca ar fi din cauza unora care postau poze cu fete de pe diverse site-uri... Cum sa nu? Nu mai are loc pe server. Link merge sa pui.

Peseu: Nu am platit contul.

Link spre comentariu
Vizitator mc hammer

Motanul zice ca ar fi din cauza unora care postau poze cu fete de pe diverse site-uri... Cum sa nu? Nu mai are loc pe server. Link merge sa pui.

Nu te credem

Link spre comentariu

Atunci imi cer scuze pentru puroiul care a curs din mine ieri.

Tre' s-o iau barbateste. Am mancat cacat si ma simt ca atare pentru asta.

Ca ce-am mancat, mai pe scurt.

M-a suparat ce ai spus, dar nu ti-am raspuns in oricare fel. Ti-am spus ca nu ma cunosti, tu ma tot bagi in gramada...

Fine. 

Scuzele acceptate, do not do it again. ;)

:hug1

Link spre comentariu

Mother-fucking piece of shit! (Because nobody can suck the pain away like she does, it's wrong to be with another after her, does it?)

Apararea ta nu exista. Stiam cu cine vorbesc. De acum cauta sa pupi piatra care ti-a dat viata schizofrenicului, eu nu mai raspund.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Atunci sa nu îl mai numim cont gratuit, ci cont pentru fraere.

PS.Incearca sa te facă moderatoare dar nu va prindeți voi, asa am și eu un grup de oameni cărora le deleg responsabilități fără ca ei sa își dea seama și în acest mod ii țin ocupați, on.

• Minus 1
Link spre comentariu

Atunci sa nu îl mai numim cont gratuit, ci cont pentru fraere.

PS.Incearca sa te facă moderatoare dar nu va prindeți voi, asa am și eu un grup de oameni cărora le deleg responsabilități fără ca ei sa își dea seama și în acest mod ii țin ocupați, on.

La varsta ta, aveai un an puls-minus pe langa mine, arati binisor, eh, nu de mine, dar prosti se gasesc.

Din pacate tot retardata bata ai ramas.

E bine ca la ce faci nu ai nevoie de creier. ;)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

La varsta ta, aveai un an puls-minus pe langa mine, arati binisor, eh, nu de mine, dar prosti se gasesc.

Din pacate tot retardata bata ai ramas.

E bine ca la ce faci nu ai nevoie de creier. ;)

Tu nu ești Amada, are ea niște fake istericale dar...niciodată fără motiv.

PS

De fapt te sperie inteligenta mea, mulți bărbați pățesc asa...dar e și aceasta o stare de excitare, te înțeleg.

Tu crezi ca eu sunt ceilalți sa îmi formez așteptări de la persoana ta? Hmm din prima privire știu tot, găsesc și nu e necesar sa caut la om ceeea ce nu are de dat.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ah, ai afirmat pe forum cândva ca ai mai mulți ani în vârstă decât mine...o spui asa cum te aranjează pe tine, în funcție de context sau cum faci, care-i misterul?! :)

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pe toti ne sperie

"Toți" nu va exista niciodată pentru ca sunteți mulți sau...doar asa încercați sa păreți!

...

Și când ma gândesc ca eu sunt una, singura!

Am mai încercat eu sa iau deastea pă lângă mine dar le-ati masculinizat prea tare cu insistenta, impunerile și cu necioplirile din care sunteti făcuți.

• Minus 1
Link spre comentariu

Tu nu ești Amada, are ea niște fake istericale dar...niciodată fără motiv.

PS

De fapt te sperie inteligenta mea, mulți bărbați pățesc asa...dar e și aceasta o stare de excitare, te înțeleg.

Tu crezi ca eu sunt ceilalți sa îmi formez așteptări de la persoana ta? Hmm din prima privire știu tot, găsesc și nu e necesar sa caut la om ceeea ce nu are de dat.

Inteligenta ta este nivelul mirosului de transpiratie din pantoful meu, inexistenta.

Amada sunt. Nu am asteptari de la tine, ti-am spus doar despre postarea pozelor, asta intindem acum ca esti fara bani probabil si beata ca de obicei. ;)

Link spre comentariu

Vizitator mc hammer

Inteligenta ta este nivelul mirosului de transpiratie din pantoful meu, inexistenta.

Amada sunt. Nu am asteptari de la tine, ti-am spus doar despre postarea pozelor, asta intindem acum ca esti fara bani probabil si beata ca de obicei. ;)

Le dai si tu, plm. Nu vezi cum e? Mai stergi si u cu ea pe jos? Cata amareala vrei sa inghita de aici?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...