pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Septembrie 26, 2019
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2019 Postat Septembrie 26, 2019 Bravo Danele, o dai pe lirism
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2019 Postat Septembrie 26, 2019 VisCosmar de-a dreptul
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2019 Bea ma și taci ca vad ca ai dat în emoții! :))Buna seara Siana, eu tot încerc sa te agăț! ;} Nu te rușina, sunt open și solo... Esti un vis frumos si o finete de femeie. 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2019 Este fenomenal sa te plimbi cu trenul !!!!!!!!!!!!!! M-am plimbat si eu, de curand, pentru prima data in viata mea cu trenul. Te-am prins pe picior gresit,cand veneai de la cersit,transpirat, cocolosit,cu un tren foarte-mbacsit, de lume multa, ticsitsi-un controlor plictisittocmai te-arunca din trenzicandu-ti ceva obscen, ca, furat de peisajsi visand la un masaj,ai ramas plutind in norisi-ai uitat sa mai cobori si-ai mers vreo trei statii-n plus,ca-n inima te-a impussageata lui Cupidonfacandu-ti pula, baston. Va urma ...
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2019 E un vis si o minune sa te plimbi cu trenul ... ... continuare. Caci in fata ta stateasi-altu-n brate o tinea,chiar Miss Univers, frumoasa,ca ti-ai fi dus-o acasa, dar prietenul n-o lasa.Si ochii ti s-au lipitde chipul ei si, vrajit,de atata frumusete, ii spuneai in gand :- Altete,viata numai precupete,mi-a scos, pan-acum, in calece-si vindeau ca pe sandale farmecele feminine,dar uitandu-ma la tine,toti banii mei ti i-as da,as vinde-o pe maica-mea. Ah ! Mi-as vinde chiar tot neamulca sa imi gasesc aleanulin bratele tale, zana,sa devii a mea stapana ! Va urma ...
dirtyalx Reputație: 12 Postat Septembrie 26, 2019 Postat Septembrie 26, 2019 Ne cunoști? Nu cred, ... ca ai curaj, majoritatea cu gura spurcata de aici sau tlf, nu au. Esti ca igrasia aia de la subsol. N-ai ce face, nu scapi de ea. Ce zici, e mai nasoala Amada ca tine?
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Esti ca igrasia aia de la subsol. N-ai ce face, nu scapi de ea. Ce zici, e mai nasoala Amada ca tine? Amada incearca fara succes sa nu o mai vedeti ca o posibila gaura...Este extrem de nasoala! ;) Mi-am luat 3 tigari pana la urma dupa ce abia am atipit toata noaptea si de cateva zile ma doare capul. :slap2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 27, 2019 Bea ma și taci ca vad ca ai dat în emoții! :))Buna seara Siana, eu tot încerc sa te agăț! ;} Nu te rușina, sunt open și solo...Daaaa....maxim! Sunteti doua orfeline solo pe care nu le mai cauta nimeni asa ca va puteti consola una pe cealalta.
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2019 In we mersai cu trenul iar in fata mea era o tipa. Din pacate era cu iubitul. Tipa era atat de frumoasa ca greu mi-a fost sa nu ma uit la ea mai tot timpul. Gagiul observase si ontot strangea in brate :) ba , la corp era banala insa frumoasa la fata. Frumoasa foc
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2019
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 27, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 27, 2019 Esti ca igrasia aia de la subsol. N-ai ce face, nu scapi de ea. Ce zici, e mai nasoala Amada ca tine?Nu cred ca avem noi doi ceva de împărțit dar poate în imaginația ta stau altfel lucrurile... Pestalaule, ca doar aia comentează pe la fete aiurea aici. 1 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 27, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 27, 2019 Daaaa....maxim! Sunteti doua orfeline solo pe care nu le mai cauta nimeni asa ca va puteti consola una pe cealalta.Asa numești tu femeile libere și mulțumite cu statutul ales de ele în mod conștient. ..orfeline?!Hm,cam ignorant băiatul acesta...pun pariu ca nu ieși prea des în lume! 2 1
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Septembrie 27, 2019
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Ai renuntat la cont sau?... 1
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Septembrie 27, 2019 Ai renuntat la cont sau?... contul initial a fost banat abuziv, am revenit pe asta. 1
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 contul initial a fost banat abuziv, am revenit pe asta. Sorry, si eu am fost in plus, acum mi-a dat cont verde fara notificari la raspunsuri. Ma abtin. ;) :hug1 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2019 Cred ca parintelul a revenit pe forum, ascuns dupa clona Falcosul.
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Ia sa vedem. Am spicuit rapid. Madi a decis sa-mi ignore toate sfaturile de bine si la prima ora mirosea a mahoarca, feminismul si metoo-ul au ajuns la Dragasani si Ines vorbeste despre dansa la foc automat de vreo 10 ore cel putin. Ce am ratat?
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Ia sa vedem. Am spicuit rapid. Madi a decis sa-mi ignore toate sfaturile de bine si la prima ora mirosea a mahoarca, feminismul si metoo-ul au ajuns la Dragasani si Ines vorbeste despre dansa la foc automat de vreo 10 ore cel putin. Ce am ratat? Iti tot scapa ca esti retardat. ;)Nu esti cam inghesuit in globul ala?
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Madi, sunt dincolo de retardat, da' ce facem cu extrasul meu de cont care contrazice tot ce zicem noi p-aici?
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Madi, sunt dincolo de retardat, da' ce facem cu extrasul meu de cont care contrazice tot ce zicem noi p-aici? Inca mai crezi in mintea ta bolnava ca ma atrag banii...Trist. Ultima postare cu dedicatie pentru Pisi: :laugh2
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Nu pui mic. Nu asta a fost intentia. Am vrut doar sa stii cam cat ii doare undeva pe cei care ii au. E cam greu cu oferitul la mine. Cum zicea un clasic "zgarcenia incepe de unde se termina saracia". Da' fac si exceptii, mai ales daca nu-s grase.
amada1 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Nu pui mic. Nu asta a fost intentia. Am vrut doar sa stii cam cat ii doare undeva pe cei care ii au. E cam greu cu oferitul la mine. Cum zicea un clasic "zgarcenia incepe de unde se termina saracia". Da' fac si exceptii, mai ales daca nu-s grase. In regula, iau 2 minute pentru binele handicapatilor. Cand o fi sa ajung regina in iad, sper ca nu observa.Esti retardat. Pe mine nu ma intereseaza banii, bati cu capul in clopot aiurea. Pe Vis nu o intereseaza vrajeala, bati cu capul in usa cu plata.Daca erai bun la vrajeala, mie mi-ar fi dor de o pula inteligenta. Nu esti.Vezi unde te duce apa, poate dai de una cu mila sa pupe pe frunte un hodorog de 72 (parca?)ani, sa o fereasca sa fie grasa! :)Vezi ca in mormant sunt slabute pana la os. ;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum