danydan46 Reputație: 2524 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Ma simt oarecum nedumerit Doar la mine se misca forumul greu sau mai au si altii problema asta ?Și la mine tot greu se mișcă 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Nu prea merge Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Și la mine tot greu se mișcă Am observat acum la ultima logare un detaliu daca pot sa i spun asa Uitasem ca pana sa mi apara interfata paginii imi aparea chestia cu checking your browser care vad ca mi a aparut acum Probabil si a revenit :) 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2019 atat de penal esti intrucat sa poluezi topicul meu si al lui Betty ?atat poti pipilica? Doamne miluieste,popa pute-a peste.Coaiele i-atarnade vreo saptamana,pula si-a linsat,ca a fost stresat.Tot la locul faptei,la scularea moartei,popa sa intoarcesi laba iar face. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Iti dau mailul lui Dinescu, poate te ia la Cetate si-ti mai cizeleaza stilul. Poate ai o samanta de talent Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Iti dau mailul lui Dinescu, poate te ia la Cetate si-ti mai cizeleaza stilul. Poate ai o samanta de talent Bravo domne =)) Maine poimaine o vedem pe Siana la politica si delicateturi =)))) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Seamana cu doamna aceea de canta muzica lautareasca, cu ochelarii fund de borcan ;))) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 De fapt, Dinescu spune ca sta la Cetate. Localnicii spun Cacata :)))) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Cand eram mic mergeam acolo la plaji la dunare. Mainmerg si scuma da mai rar Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Seamana cu doamna aceea de canta muzica lautareasca, cu ochelarii fund de borcan ;))) Care e aia ca imi scapa ? :slap2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Curva vaduva si dominatoare, caut popa vaduv si submis, in vederea casatoriei. Ii pot face si un copil, daca vrea. O curvistina si un pomanagiu este combinatia letala, fac o echipa de milioane. El traieste din pomeni, iar eu din ofrandele primite de el. Eu ma fut cu cine imi place, el sta si se roaga sa fiu iertata de pacate. Exclus parintelul Pipilica si altii asemeni lui. 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Asta ma intreb eu azi dar despre un alt domn =)) 3 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 1, 2019 2 Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2019 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ai inteles aluzia bine la postarea mea =)) 1 Link spre comentariu
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Asta ma intreb eu azi dar despre un alt domn =)) apare si picon in gasca de bosorogi =))) 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 1, 2019 apare si picon in gasca de bosorogi =))) Pai sa il intampinam cum se cuvine Unde este domnu Picon?Huooooooooooooooo :laugh2 :laugh2 =)) 1 Link spre comentariu
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Pai sa il intampinam cum se cuvine Unde este domnu Picon?Huooooooooooooooo :laugh2 :laugh2 =))De la piata Victoriei, picon, am fani multi ! Rusine doamna Tatoiu ! :laugh2 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 1, 2019 De la piata Victoriei, picon, am fani multi ! Rusine doamna Tatoiu ! :laugh2 Nu asa El e picon dansatoru si are fani multi...domnu pidsadera opriti denigrarea mea pe forum ORICE OM ARE DREPTUL LA OPINIE HUOOOOOOOOO=))))))) 1 Link spre comentariu
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 1, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=Jaa_erZOaRk 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 1, 2019 De la piata Victoriei, picon, am fani multi ! Rusine doamna Tatoiu ! :laugh2 La voi acolo la Craiova domnu DInca face legea =)) 1 Link spre comentariu
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Cățelule, treci mă, pe topicul cu muzici! ce faceti doamna Tatoiu ? :snap 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 1, 2019 ce faceti doamna Tatoiu ? :snap Isi linge ranile de unul singur 1 Link spre comentariu
dediucristi Reputație: 94 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Isi linge ranile de unul singur e doar un mos screlozat care cauta validare pe un forum da curve https://www.youtube.com/watch?v=b9434BoGkNQ 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 1, 2019 e doar un mos screlozat care cauta validare pe un forum da curve https://www.youtube.com/watch?v=b9434BoGkNQ Sa ma ... in batranetea lui =)) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum