filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Madi, e doar imaginatia mea bolnava sau pretinzi ca nu esti rupta-n gura? "sa le elimini" si "pe cele", cand tu scrii impecabil, cam 9.7 plus din 10? Domnisoara, esti bine? Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Madi, e doar imaginatia mea bolnava sau pretinzi ca nu esti rupta-n gura? "sa le elimini" si "pe cele", cand tu scrii impecabil, cam 9.7 plus din 10? Domnisoara, esti bine? Filofteio, nu dau examen. Nu uita ca sunt rusoaica, scriu suficient de bine, mai ales cand am chef. :rax2 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Madi, examenele oricum n-o sa le dai in fata unui prost ca mine, dar luand in calcul stilul, trebuie sa intreb: sigur nu esti rupta-n gura? Stii, clienti ici si colo, vreo doi lei si te-au coplesit tentatiile. Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Ca să fie toată lumea mulțumită, orice comentariu pe acest forum va fi corectat de Academia Română. Pisicuts, dacă ai grijă de noi, implementeaz-o p-asta! Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Madi, examenele oricum n-o sa le dai in fata unui prost ca mine, dar luand in calcul stilul, trebuie sa intreb: sigur nu esti rupta-n gura? Stii, clienti ici si colo, vreo doi lei si te-au coplesit tentatiile. Intre noi 2 fie vorba, shhhhh, prea des scrii din fundul sticlei. ;)Care clienti visezi tu?Mi-am rupt picioarele si mijlocul la cineva pe plantatie pentru cateva sute lei. Ce crezi? Ma intorc in cateva zile! :laugh2Toate bune, mersi pentru bagare in seama! :) 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 ia-o usor nibel, ma doare undeva de corecturi. eu vreau doar adevarul. Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Adevărul e dincolo de noi, ca să o luăm pe stil X-Files! 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Aoleo Madi, ai fost pe plantatie? Vezi ca n-ajungi ca aia care pe vremuri culegeau bumbacul. Se impusca intre ei zilele astea. Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 ia-o usor nibel, ma doare undeva de corecturi. eu vreau doar adevarul. Adevarul? Tu? Mitoman fiind?Lasa baiatul ca ti-o iei de la mine pana la urma, si nu cum iti place. ;) 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 intre 16 si 23 decembrie domnisoara. ia si tatele cu tine. Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Esti confuz, tigane cu scoala. :) 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Nu-s confuz. Sunt ranit, pe acoperisul casei. Pupa-ma ca sa-mi treaca. https://i.imgur.com/o6nrv2t.jpg Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Nu-s confuz. Sunt ranit, pe acoperisul casei. Pupa-ma ca sa-mi treaca. https://i.imgur.com/o6nrv2t.jpg Forma unghiei ca la motan si nici vrajeala nu difera cu mult. 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Si par tigan, rasisto? Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Si par tigan, rasisto? Nu pari, esti.Ai comportamentul tipic unui tigan. Unul zilele trecute mi-a spus ca vine la mine si ma intreba cu ce poate pleca dimineata de la mine...Mi s-a parut curios ca nu ma intreba daca vreau sau daca-l tin pana dimineata.Asta esti tu, la fel e si "veneratul" admin al acestui site.Pleaca singur. 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Madi, eu n-am de gand sa ajung prea curand printre nailoanele tale de pe pereti, cu atat mai putin sa te intreb ceva fata in fata. Aici i-o muiala colegiala, care ma bucura oarecum. Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Madi, eu n-am de gand sa ajung prea curand printre nailoanele tale de pe pereti, cu atat mai putin sa te intreb ceva fata in fata. Aici i-o muiala colegiala, care ma bucura oarecum. Ce ai tu de gand te priveste.Ti-am spus de cateva ori ca sunt Amada. Madi este figment of your imagination. 1 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Ti-am spus de cateva ori ca sunt Amada. Domnisoara, eu stiu ca sunteti Amada, dar si dumnevoastra ma faceti tigan, asa ca poate suntem chit? Deocamdata? Adica egalitatea e mereu buna, atata timp cat e genul meu de egalitate, stii? La fel merge si cu diversitatea. E buna atata timp e de partea mea. Misto, nu? Hai pupi. Pe maine. Si ai face bine sa ma injuri ca lumea data viitoare. Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=tGMq6vlIhI4 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=tGMq6vlIhI4 Tu nu vezi ca aici se pregateste lumea de circ =)) Caini latra ursu merge noi ascultam muzica 1 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Domnisoara, eu stiu ca sunteti Amada, dar si dumnevoastra ma faceti tigan, asa ca poate suntem chit? Deocamdata? Adica egalitatea e mereu buna, atata timp cat e genul meu de egalitate, stii? La fel merge si cu diversitatea. E buna atata timp e de partea mea. Misto, nu? Hai pupi. Pe maine. Si ai face bine sa ma injuri ca lumea data viitoare. Tigane, psihologia inversa nu functioneaza cu mine, am ceva IQ prin inteligenta nativa.Textele astea pastreaza, merg, dar alege unde le bagi.Eu ca tine dau cu lopata, tu ca mine nu ai vazut, te asigur, cu toata modestia. 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Tu nu vezi ca aici se pregateste lumea de circ =))Caini latra ursu merge noi ascultam muzica 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Tigane, psihologia inversa nu functioneaza cu mine, am ceva IQ prin inteligenta nativa.Textele astea pastreaza, merg, dar alege unde le bagi.Eu ca tine dau cu lopata, tu ca mine nu ai vazut, te asigur, cu toata modestia. Amada sau Madi cum te o chema daca esti aia care o stiu eu :)))Nu mai fi xenofoba ca si pe mine m-ai facut tigan cadeati-ar matreatza n gura de vorbe ce dai din tine Tradu-mi si mie refrenu de la mel care am postat-o 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 2 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Amada sau Madi cum te o chema daca esti aia care o stiu eu :)))Nu mai fi xenofoba ca si pe mine m-ai facut tigan cadeati-ar matreatza n gura de vorbe ce dai din tine Tradu-mi si mie refrenu de la mel care am postat-o Frate, ala macar stie sa scrie, in ambitie mi-a spus Madi, tu nici acum nu stii cum ma cheama.Stai bland si mai da-i un pup in cur lui Pidsadera pentru un punct, e baiat de treaba, nu te fute. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum