xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Frate, ala macar stie sa scrie, in ambitie mi-a spus Madi, tu nici acum nu stii cum ma cheama.Stai bland si mai da-i un pup in cur lui Pidsadera pentru un punct, e baiat de treaba, nu te fute. Tu vb care ai recunoscut ca nu te ai babardit de un an si ceva nu ? =))))Du-te fa i un handjob lu Picon ca sa va impacati alta data sa nu i mai dai cu statueta n cap Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Tu vb care ai recunoscut ca nu te ai babardit de un an si ceva nu ? =))))Du-te fa i un handjob lu Picon ca sa va impacati alta data sa nu i mai dai cu statueta n cap Cred ca uiti cum te-am bagat in service, nu doar o singura data. :)Nu uita, fraiere cu cine vorbesti, mi-e ca ma supar iar.Pe viitor fii mai atent unde iti bagi bocancile jegoase. ;) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Cred ca uiti cum te-am bagat in service, nu doar o singura data. :)Nu uita, fraiere cu cine vorbesti, mi-e ca ma supar iar.Pe viitor fii mai atent unde iti bagi bocancile jegoase. ;) Vb frumos ca oricum puti a ieftin nu ti mai da aere de diva Fraier e ala care te a adus pe lumea asta ;) Aoleo cu cine vb ?Cu o c.rva cumva?Ma scuzaaati :slap2 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Vb frumos ca oricum puti a ieftin nu ti mai da aere de diva Fraier e ala care te a adus pe lumea asta ;) Aoleo cu cine vb ?Cu o c.rva cumva?Ma scuzaaati :slap2 In regula, ca tot insisti...Nu faci un pas in vreo directie. O sa te tin asa cat traiesti pentru ca rau nu-ti pare legat de insulte.Ti-am spus sa nu uiti cu cine vorbesti. Nu ai ce sa-mi faci, nu fac vraji si cel mai rau e ca stiu cine si ce imi face. Succesuri! Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 In regula, ca tot insisti...Nu faci un pas in vreo directie. O sa te tin asa cat traiesti pentru ca rau nu-ti pare legat de insulte.Ti-am spus sa nu uiti cu cine vorbesti. Nu ai ce sa-mi faci, nu fac vraji si cel mai rau e ca stiu cine si ce imi face. Succesuri! Nu ma intereseaza cu cine vb aici vb multi oameni din pacate =)) Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 sa revenim la recenzii :) 3 Link spre comentariu
edilul Reputație: 310 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 ce-ar trebui sa fac dupa a unșpea bere ? :) 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 sa revenim la recenzii :) Ahahahahaaaa Tare tare pontu 2 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Nu ma intereseaza cu cine vb aici vb multi oameni din pacate =)) Puteam sa te pun in teancul cu prostii care nu stiu ce vorbesc..Ai insistat.Faci cum crezi, nu te cresc eu, dar nsultata de tine nu o sa fiu. Stiu ca fac putin, doar unul/2, tot e ceva, majoritatea dorm. Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Ahahahahaaaa Tare tare pontu am returnat steluta de la profil cuplului: ei si proxenetului ei bipolar 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Puteam sa te pun in teancul cu prostii care nu stiu ce vorbesc..Ai insistat.Faci cum crezi, nu te cresc eu, dar nsultata de tine nu o sa fiu. Stiu ca fac putin, doar unul/2, tot e ceva, majoritatea dorm. Esti cam profunda la ora asta odihneste-te ;) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 am returnat steluta de la profil cuplului , ea si proxenetului ei bipolar Aaaa pai nu sti o pagina care era pe aici de curand inseamna =)) 3 Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 a durut :laugh2 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Aaaa pai nu sti o pagina care era pe aici de curand inseamna =)):))) 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 ce-ar trebui sa fac dupa a unșpea bere ? :) A 12a ;) 4 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 ce-ar trebui sa fac dupa a unșpea bere ? :)sa te pisi pe prosti :) 5 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 :))) Probabil sti inseamna pentru mine nu a fost noutate =)))))))) 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 =)))))) 2 Link spre comentariu
edilul Reputație: 310 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 sa te pisi pe prosti :) e pacat de pisat =)) 4 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 e pacat de pisat =))clar 3 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 :))) 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 e pacat de pisat =)) Bear Grylls a supravietuit cateodata cu ajutorul lui :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Esti cam profunda la ora asta odihneste-te ;) :) :))) Nu-l mai puncta. ;) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 :) Nu-l mai puncta. ;) A durut? =)) 2 Link spre comentariu
edilul Reputație: 310 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 A 12a ;) clar, da nu mai am, trec pa rozeu 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum