Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 A durut? =)) :rax2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 clar, da nu mai am, trec pa rozeu Baga juma de Martini daca ai vin rosu ;) Te faci racheta 4 Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 sa revenim la recenzii :) :iagree 1 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 A durut? =)) Eu nu vad cine ma puncteaza. Mult imi trebuia sa-mi dau seama cine era, nu? Am cativa ani pe aici... Pidsadera se poate debarasa de un obsedat. Are destui. ;) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Eu nu vad cine ma puncteaza. Mult imi trebuia sa-mi dau seama cine era, nu? Am cativa ani pe aici... Pidsadera se poate debarasa de un obsedat. Are destui. ;)Eu te am intrebat altceva Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Eu nu vad cine ma puncteaza. Mult imi trebuia sa-mi dau seama cine era, nu? Am cativa ani pe aici... Pidsadera se poate debarasa de un obsedat. Are destui. ;) Cine e pidsadera ? pfff 1 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Cine e pidsadera ? :350x Ai vorbit cu el mai devreme...Fute tot ce misca si nu mai are loc nemuscat la fund... :)Motanul (adminul, ca esti cazut din cer fara aripi) a banat conturi la greu pentru ca prea multi au dat in paranoia ca ar fi ale lui...Pana mea, mi s-a parut printre putini rationali pe aici, luand in calcul obsesia cu fututul... care de obicei e o boala. 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 3 Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Ai vorbit cu el mai devreme...Fute tot ce misca si nu mai are loc nemuscat la fund... :)Motanul (adminul, ca esti cazut din cer fara aripi) a banat conturi la greu pentru ca prea multi au dat in paranoia ca ar fi ale lui...Pana mea, mi s-a parut printre putini rationali pe aici, luand in calcul obsesia cu fututul... care de obicei e o boala. aha am inteles...rationali...cine misca nu mai misca...obsesii cu una amada grasa...nu esti ea ;) PS : :) 1 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 aha am inteles, da tu te futi ? :) Nu ai pe cine fute? Serios?Mi s-a pus pata pe un coleg, dar nu stia cum sa faca pasul, desi ochii cam ardeau... :laugh2Nu, eu nu ma fut, astept dragostea. ;) Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Nu ai pe cine fute? Serios?Mi s-a pus pata pe un coleg, dar nu stia cum sa faca pasul, desi ochii cam ardeau... :laugh2Nu, eu nu ma fut, astept dragostea. ;) da de ce imi modifici postarea ? eu nu te-am intrebat daca te futi :no2 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 2 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 da de ce imi modifici postarea ? eu nu te-am intrebat daca te futi :no2 Daca aveam chef de glume proaste, mergeam la circ.Postarea ta este modificata dupa ce ti-am raspuns. 1 Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Daca aveam chef de glume proaste, mergeam la circ.Postarea ta este modificata dupa ce ti-am raspuns. bine, ai un plus de la mine pe chestia asta desi ti-a trebuit ceva tmp sa raspunzi :slap2 . acum fugi la culcare ca ala pe care il venerezi tu e cu ochii geana pe aici ;) ps : mai bine vezi ce faci cu motanu :) nb si vise de dragoste :wave 1 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 2, 2019 2 Link spre comentariu
iliedobre Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 sunt vesel............. Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Eu ca tine dau cu lopata, tu ca mine nu ai vazut, te asigur, cu toata modestia. Madi, eu nu-s babalaul care iti bate la usa zambind, cu o plasa de cartofi in mana si nici fraierul care te duce pe plantatie. Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 bine, ai un plus de la mine pe chestia asta desi ti-a trebuit ceva tmp sa raspunzi :slap2 . acum fugi la culcare ca ala pe care il venerezi tu e cu ochii geana pe aici ;) ps : mai bine vezi ce faci cu motanu :) nb si vise de dragoste :wave Madi, eu nu-s babalaul care iti bate la usa zambind, cu o plasa de cartofi in mana si nici fraierul care te duce pe plantatie. Eu zic sa va luati de mana, dar grija mare sa nu va incurcati pastilele. :) Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2019 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Cum sa nu fie o zi superba cu asa ceva in casti ? 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Eu zic sa va luati de mana, dar grija mare sa nu va incurcati pastilele. :)Tu eshti pazdila lor de dimineata Link spre comentariu
ciucurelmic Reputație: 1 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Amada, nu mai pleaca singur ?Il baneaza motanul ? Ajutor :( Va rog frumos... Link spre comentariu
iliedobre Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 amada esti singura vreau sa ne iubim can Dallas Link spre comentariu
ciucurelmic Reputație: 1 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Te rog nu ma pupa in crestetul capului, daca la asta te referi, sau vrei sa-mi faci freza cu grebla, ca la tara?Asta vrei? Nu inteleg.. Ajuta-ma.. Adica nu mai ma futi sa plec singura, sau ?? Ajuta-ma... Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Eu zic sa va luati de mana, dar grija mare sa nu va incurcati pastilele. :) Madutz, domnii care iti declara ca esti seducatoare la 100 de kile in viu sunt pe compensate, nu eu. Tiganusul e doar pe tratamente naturiste, primite moca de la amicii lui pinoi de care are grija. Si ca sa crape pipota-n tine, e legal. https://i.imgur.com/ebIl0wW.jpg Treci la aragaz, pui mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum