xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Ahh c"mon :slap2Nici duminica seara nu lipseste samanta de scandal pe aci :)) Arunca unu o scanteie si gata Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Mai relaxeaza-te coaie,ca iti plezneste o vena, ce esti asa incordat?E duminica, a fost frumos afara, vreme de plimbare in aer liber, caterinca, relaxare...tu plm, pana si duminica esti calare pe forum cu hate-ul? Tu esti angajat aici 24/24 ? Nu mai mananci, dormi , futi, nimic? Doar forum?Ai si tu putina rabdare. Incepi si tu de maine, de lunea , ca omu. Cu denigrarile, minusurile si mancatul de rahat. Da' stiu ca esti un gurmand mic si pofticios si nu te poti abtine, asa ca, pofta mare in continuare. Baga cu polonicul, ca lingura nu iti mai ajunge. Cam multe intrebari Iza. Esti nevorbita ? :) Auzi tu, da de ce umbla vorba prin targ ca esti cam grasa si nu poti slabi ? O fi glanda aia de vina ;) PS: azi iar m-ai minusat la greu cat eu ma plimbam, ma relaxam, ma futeam, rautate ce esti ! :lol: Plm daca vrei am o reteta ideala de slabit, da trebuie sa iti faci o operatie, nu spun de care ;) Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Cam multe intrebari Iza. Esti nevorbita ? :) Auzi tu, da de ce umbla vorba prin targ ca esti cam grasa si nu poti slabi ? O fi glanda aia de vina ;) PS: azi iar m-ai minusat la greu cat eu ma plimbam, ma relaxam, ma futeam, rautate ce esti ! :lol: Plm daca vrei am o reteta ideala de slabit, da trebuie sa iti faci o operatie, nu spun de care ;)Daca la tine a te relaxa, inseamna a sta pe forum, inseamna ca te-ai relaxat tare mult azi, asa e. Coaie, ai inceput cu minusurile de la ora 11:30 pana acum 2 minute, pot demonstra facand print screen la notificari. Eu te-am minusat inapoi dupa ce TU mi-ai dat minusuri.Eu nu te-am pomenit pe aici degeaba, ci doar ca raspuns la postarile unde m-ai citat sau ai mentionat numele meu. Atat. Iar treaba ca eu as fi grasa sau slaba, lucrul pe care il zici "din auzite", ca nu m-ai cunoscut personal, o zici doar din simplul motiv ca nu ai cu ce sa te iei de mine, ca nu exista alt repros, ca nu am escrocat, buzunarit, batjocorit vreun client, nu am peste ca alte fete si nici nu am facut parte din nici o gasca pe aici si atunci tu ce zici, bai ce pot sa ii reprosez femeii, ca nu am ce? Bat si eu apa in piua si zic ca femeia e grasa, macar atat pot sa zic. Nu te-ai plictisit sa o tii langa cu aceleasi replici? Oricum nu pot pricepe ce naiba crezi ca obtii prin rahatul improscat de tine? Esti doar un peste prost care acum urla de foame. Rahateii ca tine s-au tot plimbat pe aici si cum au venit, asa au plecat, tot cu coada intre picioare, tot cu matele goale. 1 Link spre comentariu
iza_batoza Reputație: -2 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Cadrilater Oras:Cadrilater Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Ce suferă ăștia/astea pentru minusuri :slap2 Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Daca la tine a te relaxa, inseamna a sta pe forum, inseamna ca te-ai relaxat tare mult azi, asa e.Coaie, ai inceput cu minusurile de la ora 11:30 pana acum 2 minute, pot demonstra facand print screen la notificari.Eu te-am minusat inapoi dupa ce TU mi-ai dat minusuri.Eu nu te-am pomenit pe aici degeaba, ci doar ca raspuns la postarile unde m-ai citat sau ai mentionat numele meu. Atat.Iar treaba ca eu as fi grasa sau slaba, lucrul pe care il zici "din auzite", ca nu m-ai cunoscut personal, o zici doar din simplul motiv ca nu ai cu ce sa te iei de mine, ca nu exista alt repros, ca nu am escrocat, buzunarit, batjocorit vreun client, nu am peste ca alte fete si nici nu am facut parte din nici o gasca pe aici si atunci tu ce zici, bai ce pot sa ii reprosez femeii, ca nu am ce? Bat si eu apa in piua si zic ca femeia e grasa, macar atat pot sa zic. Nu te-ai plictisit sa o tii langa cu aceleasi replici?Oricum nu pot pricepe ce naiba crezi ca obtii prin rahatul improscat de tine?Esti doar un peste prost care acum urla de foame. Rahateii ca tine s-au tot plimbat pe aici si cum au venit, asa au plecat, tot cu coada intre picioare, tot cu matele goale. Atitudine si limbaj de matroana. Nu iti sta bine asa :no2 . Sti ce zic :) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Atitudine si limbaj de matroana. Nu iti sta bine asa :no2 . Sti ce zic :)Iza, asta vrea buci peste nas si nu stie cum sa ceara 1 Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Iza, asta vrea buci peste nas si nu stie cum sa ceara Nu, vrea print screen dar daca pun eu o fac de ras cu PM-urile care le trimite. Nu degeaba isi aroga aere de stapana, doar ca incearca si nu-i merge cu pastoritul :) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Nu, vrea print screen dar daca pun eu o fac de ras cu PM-urile care le trimite :)Nu te inveti minte. Iar o arzi la cacialma? Bagi strambe, starnesti discutii, esti talentat Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Nu te inveti minte. Iar o arzi la cacialma? Bagi strambe, starnesti discutii, esti talentat Nu trebuia sa imi ciuntesti postarea si sa tai ce era mai important ;) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Cvasiperversul de pe targu ocna Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 extrem de nebunatica”/pofticioasa :laugh2 :laugh2https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72578361_647362022457028_7160766370076950528_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQldiHwyfyFPW4qJF42BZv3rg-CkJYWXguUXYyvbDB2biirFvaWFaz8klwERjI68KDgueCjLcl7lfrepZH-L3tqE&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=70ceaffe92eabba8d415405b640f3c35&oe=5E232CFBMacar are telecomanda? Cat costa? Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Atitudine si limbaj de matroana. Nu iti sta bine asa :no2 . Sti ce zic :)Daca tot ti-am zis ca m-ai plictisit cu aceleasi replici, ai gasit una noua. Ca as fi matroana, cand eu nici macar colega nu am :)))Da, sunt matroana, iar tu esti curva mea :))) 2 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Ps. Stiu si ce va urma sa mai inventezi. Daca matroana nu sunt, atunci vei zice ca am peste . Hmmm ce mai poti zice? Ca sunt bolnava sau ca fur din buzunare? Ca ma fut neprotejat? Astea nu poti sa le spui, ca te scuip intre ochi, ca eu nu procedez precum curva ta, bai coate goale. Esti prea previzibil, hahalera. 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Ce lake. Bastarca peste bot si-a luat Link spre comentariu
iza_batoza Reputație: -2 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Cadrilater Oras:Cadrilater Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Parcă modera o scorpie aici. Limbajul ăsta mizerabil de mai sus nu-l vede nimeni? Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Azi e zi de plimbat cu scuterul sau trotineta electrica. Cu sau fara motor Bosch de 3kw 1 Link spre comentariu
emilcioran Reputație: 729 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Aicisea Oras:Aicisea Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Ai ramas un fatalau de varsta mijlocie, divortat, si caruia ii este interzis sa se apropie la mai putin de 100m de orice scoala. 4 Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Eu n-am voie să mă apropii la mai puțin de 100m de Madi. Ristreining ordăr d-ăla.Armandina, ți-am zis vreodată că furam găini când eram mic?Am fost ăl mai descurcăreț țigănuş din şatră.Apropo, confesiunea de mai sus n-o să schimbe părerea bună pe care o ai despre mine, nu? Adică o să ma placi în continuare. 1 Link spre comentariu
armandina Reputație: 2 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Eu n-am voie să mă apropii la mai puțin de 100m de Madi. Ristreining ordăr d-ăla. Armandina, ți-am zis vreodată că furam găini când eram mic? Am fost ăl mai descurcăreț țigănuş din şatră. Apropo, confesiunea de mai sus n-o să schimbe părerea bună pe care o ai despre mine, nu? Adică o să ma placi în continuare. Esti irecuperabil! :laugh2Sunt dezamagita de tara asta si gandirea oamenilor care o populeaza.Nu stiu de cat timp esti plecat, dar tot ca un tiganus care fura gaini esti. :laugh2Te-ai obisnuit pana acum cu insultele mele, nu? :)Te plac, da-te naibii, ca-n prima zi! :laugh2 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 14, 2019 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Merge asa de lunea :D 2 Link spre comentariu
sifonaru Reputație: 48 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 14, 2019 obosit dupa weekend Link spre comentariu
Vizitator jimmiys Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Ps. Stiu si ce va urma sa mai inventezi.Daca matroana nu sunt, atunci vei zice ca am peste .Hmmm ce mai poti zice? Ca sunt bolnava sau ca fur din buzunare? Ca ma fut neprotejat? Astea nu poti sa le spui, ca te scuip intre ochi, ca eu nu procedez precum curva ta, bai coate goale.Esti prea previzibil, hahalera. Tu chiar ai probleme fato si crezi ca asa iti faci reclama. Nu imi pune mie cuvinte aici pe care nu le-am spus :bye Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 Tu chiar ai probleme fato si crezi ca asa iti faci reclama. Nu imi pune mie cuvinte aici pe care nu le-am spus :byeNu dragule, eu nu am probleme. Tu ai o problema cu mine. Ai zis ca sunt grasa, vai ce noutate.Ai vazut ca nu tine figura, ai bagat-o ca as fi matroana. Daca nici asta nu a tinut, bagai altceva.Si ti-am anticipat eu urmatoarele inventii.Ti-am zis sa iti vezi de ciorba ta, in schimb tu te tii scai de mine. 4 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Octombrie 14, 2019 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum