Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Ca după o operație de 9 ore și 6 zile de stat la terapie intensivă unde nu poți sa dormi deloc,eventual drogata

Pe salon ii lejereanu.

Deci nu faceam crize aiurea atunci ca nu te-am vazut demult pe aici ...  :blushing2

Nu pot fi indiscreta sa intreb public, doar sper ca ai grija de tine!

Multa sanatate, Gabita!

:hug1  

• Like 1
Link spre comentariu

Ma simt singura, poate mai mult decat imi place.

Constat ca lipsa comunicarii cu cineva fascinant imi lipseste, lipsa increderii din partea mea, dar si cand o vad la polul opus, ma izoleaza...

Nu ma plang, asa traiesc demult, poate primii ani din viata nu constientizam asta, acum e mai mult decat evident.

Nu ma victimizez, asta am ales.

Totusi, cugetand la intrebarile unor barbati legat de fantezia mea neimplinita... 

Mi-e dor sa ma intorc cand eram o naiva si traiam, iubeam, ma dedicam complet! Nu mai pot face asta azi.

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila

Ma simt singura, poate mai mult decat imi place.

Constat ca lipsa comunicarii cu cineva fascinant imi lipseste, lipsa increderii din partea mea, dar si cand o vad la polul opus, ma izoleaza...

Nu ma plang, asa traiesc demult, poate primii ani din viata nu constientizam asta, acum e mai mult decat evident.

Nu ma victimizez, asta am ales.

Totusi, cugetand la intrebarile unor barbati legat de fantezia mea neimplinita... 

Mi-e dor sa ma intorc cand eram o naiva si traiam, iubeam, ma dedicam complet! Nu mai pot face asta azi.

Si eu te mai iubesc Iness!!! ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...