Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

E groaznic dar ...merge cu iarba cand sunt beat 

Esti doi in unu : si drogat, si betivan. Vinzi tot din casa si iti faci datorii, ca sa iti cumperi droguri si bautura. Iti vinzi tot neamul si organele interne. Ce sa mai, esti barbatul ideal, la care toate femeile viseaza.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Cand un barbat se chinuie si trece prin multe pentru a arata ca o adevarata bomba sexuala, inseamna mult mai mult decat tratamente si terapie cu hormoni, remodelare corporala ! Inseamna nu ca se vrea a fi femeie, ci chiar era o femeie captiva intr-un corp de barbat, care acum s-a descatusat si arata cum ar fi aratat de la nastere. Si mai inseamna ceva, legat de energiile sexuale ancestrale, dar nu face obiectul acestui forum ! :)

http://tsazeneth.com/hosted/4k.pink/photos/8.jpg

http://tsazeneth.com/hosted/4i.leggins/photos/1.jpg

http://tsazeneth.com/hosted/2j.shinyblack/photos/12.jpg

Link spre comentariu

Caut un barbat de casa,

sa-mi puna banii pe  masa

si cand eu, plec la plimbare,

el sa-mi faca de mancare,

pentru fericirea mea

si de-a dura sa se dea,

s-alerge prin foc si ploaie

si piscotu-mi sa-mi inmoaie

in ceasca cu lapte dulce,

la picioare-mi sa se culce,

sa fie ultimul sfant

ce-l pot gasi pe pamant,

eu sa fiu pe locu-ntai,

zeita inimii lui

si sa se roage de mine

si-n genunchi, sa-mi fie bine.

0737662980

• 0

pre_1549653473__pre_1449090162__728x90ni

•  
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cand un barbat se chinuie si trece prin multe pentru a arata ca o adevarata bomba sexuala, inseamna mult mai mult decat tratamente si terapie cu hormoni, remodelare corporala ! Inseamna nu ca se vrea a fi femeie, ci chiar era o femeie captiva intr-un corp de barbat, care acum s-a descatusat si arata cum ar fi aratat de la nastere. Si mai inseamna ceva, legat de energiile sexuale ancestrale, dar nu face obiectul acestui forum ! :)

http://tsazeneth.com/hosted/4k.pink/photos/8.jpg

http://tsazeneth.com/hosted/4i.leggins/photos/1.jpg

http://tsazeneth.com/hosted/2j.shinyblack/photos/12.jpg

Majoritatea oamenior nu sunt multumiti de ei insisi sau de realizarile lor, dar daca ne-am multumi toti cu ce suntem, cu ce avem, nu am mai evolua.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Madi, vreau sa te anunt ca nu trebuie sa cumperi prosoape, colacei, cosciug, batiste si haine negre plus batic, pentru ca, evident, inca n-am ars. La propriu.

Ia-ti ceva dragut si mersi ca-ti pasa de mine, lua-te-ar gaia.

Ignoranto.

Stii ca tin la tine, am o afinitate legat de distrusi, incerc sa-i repar. :)

Nu te bosumfla, noi doi stim ca nu mai aduni bucatile la cata departare au cazut dupa niste experiente..

Am vrut de fapt sa-l pun pe Motan pe urechi, dar ma bucur ca am dat de postarea ta, pot face ceva mai placut cu timpul meu. ;)

:hug1

Sunt destul de suparata, nu ma gandesc, dar totusi nu uit cateva specimene pe aici.. Azi nu iert si sugerez o distanta... ;)

Link spre comentariu

De ce sa fii suparata? Toate trece.

Sunt in Romania de peste 20 ani, prea mult peste, nu simt nici acum ca apartin acestei tari...

Fiecare este cu Pizda ma-sii... bun, inteleg asta, mai greu imi este la tentative d manipulare de rahat...

Am tras spre rusi recent... Am ajuns la concluzia ca mai bine imi dadeam pielea jos, strat cu strat...

Cei care ajung aici devin mizerii...

In Germania am cunoscut oameni corecti, nu aici. In Rusia - la fel, Basarabia... Dar nu aici! Pare ca jegul lumii trage aici si daca nu stie cum sa fie jeg - invata intensiv!

Sunt suparata!  :blushing2

Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Sunt in Romania de peste 20 ani, prea mult peste, nu simt nici acum ca apartin acestei tari...

Fiecare este cu Pizda ma-sii... bun, inteleg asta, mai greu imi este la tentative d manipulare de rahat...

Am tras spre rusi recent... Am ajuns la concluzia ca mai bine imi dadeam pielea jos, strat cu strat...

Cei care ajung aici devin mizerii...

In Germania am cunoscut oameni corecti, nu aici. In Rusia - la fel, Basarabia... Dar nu aici! Pare ca jegul lumii trage aici si daca nu stie cum sa fie jeg - invata intensiv!

Sunt suparata!  :blushing2

Nu pot sa nu-ti dau dreptate.

Romanii nu erau asa, sau mai bine zis, dea-l lungul istoriei, nu au fost asa. Dar uite ca in ultimii 15-20 de ani, lucrurile s-au schimbat, si nu in bine. Nu dezvolt, pentru ca este un subiect complicat si destul de trist, din foarte multe puncte de vedere. 

Nu-ti mai bate capul si cu asta, toate se vor schimba, probabil in bine, doar ca nu nu vom mai fi pentru a vedea aceasta schimbare. Poate o vor prinde copiii, nepotii nostri.

Brucan a profetit prost cand a spus ca Romania are nevoie de 20 de ani pentru a scapa de comunism. De fapt, mai e nevoie sa mai treaca 50. De abia dupa aia putem spune Doamne Ajuta !

Pana atunci...

Link spre comentariu

Nu pot sa nu-ti dau dreptate.

Romanii nu erau asa, sau mai bine zis, dea-l lungul istoriei, nu au fost asa. Dar uite ca in ultimii 15-20 de ani, lucrurile s-au schimbat, si nu in bine. Nu dezvolt, pentru ca este un subiect complicat si destul de trist, din foarte multe puncte de vedere. 

Nu-ti mai bate capul si cu asta, toate se vor schimba, probabil in bine, doar ca nu nu vom mai fi pentru a vedea aceasta schimbare. Poate o vor prinde copiii, nepotii nostri.

Brucan a profetit prost cand a spus ca Romania are nevoie de 20 de ani pentru a scapa de comunism. De fapt, mai e nevoie sa mai treaca 50. De abia dupa aia putem spune Doamne Ajuta !

Pana atunci...

Rusia a trait prin comunism mai mult ca Romania, dar este mai modesta...

Sigur ca poti da de unul caruia i-ai scoate dintii pe rand pentru ca se crede superior in ultimul racnet de adidasi... Dar si de oameni calzi! Faci prieteni in cateva minute! Mi-e dor de rusi...  :blushing2

Nu sunt acei rusi care vin aici. :(

Amada, Romania e misto daca ai bani si timp liber.

De la mama, de saptamana trecuta.

Apropo, in zona aia am crescut. Adica acolo am avut satra, draga.

Le tot incurc naibii.

Da, mai, stiu ca nu avem loc de nasul tau... ;)

Poze cu castelul nu ai?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...