Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Nu numai ei Cunosc tigani care isi vad de casele lor si incearca sa duca o viata normala dar se chinuie sa faca fata zilnic discriminarilor si ironiilor de care se lovesc zi de zi Nici noi nu suntem corecti in gandire daca vedem unu mai slab sau mai colorat sarim cu mistou pe el fara sa ne pese ca poate omu ala a realizat ceva in viata si nu e chiar un paduche Suntem un popor de lasi ..daca gasim persoana potrivita de care sa ne batem joc o facem pana la sange dar daca vedem ca am dat de dq ne cotim la 180 de grade mda, din pacate asta este adevarul!
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 In primul rand, care este diferenta intre roman si tigan?Am vazut destui rromi cu ochi albastri si parul blond facand ce stie tiganul mai bine... Negri, care muncesc si 15 ore pe zi...Dar si romani, de orice culoare, facand tiganie mai mare decat cocalarul nascut si trait o viata in sat!Vreti sau nu, v-ati amestecat prea bine, inclusiv la sange, sa se mai vada diferenta...Cine cauta bun simt nu se uita la etnie.Azi ma uitam la un roman cu vrajeala de cacat de-mi era mie rusine de el... Sper sa ramana in tara. nu te supara! de ce spui v-ati? tu nu esti roman? sau esti altceva?
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 nu te supara! de ce spui v-ati? tu nu esti roman? sau esti altceva? Nu prea.Eu sunt amestec de basarabeanca si rus. Dupa mai bine de 20 ani nu reusesc sa accept felul romanului de a fi...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 mare dreptate ai! nu numai psd e de vina... clasa politica toata este cum este… pe cine sa votezi? si eu imi doresc sa plec… bine, oricum plec pe mare, dar imi doresc sa plec cu familia in afara, doar asa se va putea trai decent... Romania, tara in care nu esti respectat, desi platesi ca sa fi respectat! Ba si daca stau eu sa ma uit Nu zic regimurile totalitare care au condus Romania pana in 89 or fi fost criminale or fi fost in toate felurile posibile Si povestea cu Ceausescu a fost dupa 3 sau 4 ani in care omu ca sa plateasca datoriile externe ale tarii a taiat cate putin de pe peste tot Intr.un final a reusit sa achite ce i drept cu pretul revoltei poporului si in final al vietii sale Ba mai mult ne a lasat si cu vreo 2 3 miliarde $ in plus Acum ce facem ? Sti ca tara noastra se imprumuta cu 40.000 de euro pe minut ca sa faca fata cheltuielilor ?40.000/min x 1440 minute cat are ziua 57.600.000 /pe zi banii cu care ne creste datoria externa ...Pai neam de neamu nostru nu o sa mai termine plata Nu"s comunist dar sa dam dreptate unde trebuie ..pe timpul ala terminai scoala aveai loc de munca si locuinta garantata ..Acum termina facultati si dute sa imparti pliante pe strada sau strange vesela la KFC ..Si lumea judeca la prima vedere Ce? Da l dq de chelner misca ba si strange masa ..Pe nimeni nu intereseaza ce ai in spate ca poate ai o scoala o cultura si chestia asta o faci strict din nevoia de a trai si de a ti achita facturile si mancarea
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 In primul rand, care este diferenta intre roman si tigan?Am vazut destui rromi cu ochi albastri si parul blond facand ce stie tiganul mai bine... Negri, care muncesc si 15 ore pe zi...Dar si romani, de orice culoare, facand tiganie mai mare decat cocalarul nascut si trait o viata in sat!Vreti sau nu, v-ati amestecat prea bine, inclusiv la sange, sa se mai vada diferenta...Cine cauta bun simt nu se uita la etnie.Azi ma uitam la un roman cu vrajeala de cacat de-mi era mie rusine de el... Sper sa ramana in tara. am citit de trei ori postarea ta... de ce consideri ca doar la sat pot fi nascuti si crescuti cocalari?la oras nu sunt cocalari? cred ca ai un complex! fara suparare, dar faptul cum ai scris ca "v-ati amestecat" nu este normal, vad ca scrii in romana, deci cred ca esti roman... si indiferent ce esti daca esti nascut aici esti roman, fie ca iti place, fie ca nu...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 In primul rand, care este diferenta intre roman si tigan?Am vazut destui rromi cu ochi albastri si parul blond facand ce stie tiganul mai bine... Negri, care muncesc si 15 ore pe zi...Dar si romani, de orice culoare, facand tiganie mai mare decat cocalarul nascut si trait o viata in sat!Vreti sau nu, v-ati amestecat prea bine, inclusiv la sange, sa se mai vada diferenta...Cine cauta bun simt nu se uita la etnie.Azi ma uitam la un roman cu vrajeala de cacat de-mi era mie rusine de el... Sper sa ramana in tara.Nene tiganii intr.un fel sunt de 1000 de ori mai uniti ca noi Te certi cu unu si iese toata strada La noi te certi trece lumea si ii doare n basca ..Ca atare ne am luat dupa cei care au dat exemplu de unitate mai puternic decat al nostru simplu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Nu prea.Eu sunt amestec de basarabeanca si rus. Dupa mai bine de 20 ani nu reusesc sa accept felul romanului de a fi... esti cetatean roman? sau ai alta cetatenie, sau nationalitate?
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Nene tiganii intr.un fel sunt de 1000 de ori mai uniti ca noi Te certi cu unu si iese toata strada La noi te certi trece lumea si ii doare n basca ..Ca atare ne am luat dupa cei care au dat exemplu de unitate mai puternic decat al nostru simplu Pffff, sunt nevoita sa-ti dau dreptate.Inclusiv romanii care o duceau greu... au invatat de la tigani cum se fac banii usor si fara taxe. ;) am citit de trei ori postarea ta... de ce consideri ca doar la sat pot fi nascuti si crescuti cocalari?la oras nu sunt cocalari? cred ca ai un complex! fara suparare, dar faptul cum ai scris ca "v-ati amestecat" nu este normal, vad ca scrii in romana, deci cred ca esti roman... si indiferent ce esti daca esti nascut aici esti roman, fie ca iti place, fie ca nu... Zace nationalismul in tine? De aia sunt milioane plecati in alte tari?Ai intalnit romani afara? As recomanda sa-i ocolesti.In schimb alte natii se sprijina... esti cetatean roman? sau ai alta cetatenie, sau nationalitate? Dupa peste 20 ani, tu ce crezi?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 In primul rand, care este diferenta intre roman si tigan?Am vazut destui rromi cu ochi albastri si parul blond facand ce stie tiganul mai bine... Negri, care muncesc si 15 ore pe zi...Dar si romani, de orice culoare, facand tiganie mai mare decat cocalarul nascut si trait o viata in sat!Vreti sau nu, v-ati amestecat prea bine, inclusiv la sange, sa se mai vada diferenta...Cine cauta bun simt nu se uita la etnie.Azi ma uitam la un roman cu vrajeala de cacat de-mi era mie rusine de el... Sper sa ramana in tara. Care e diferenta dintre roman si tigan zici ?La o prima vedere nici una toti suntem oameni nu conteaza etnia culoarea rasa etc..Conteaza ce esti ca om si ce ai realizat pe plan personal ca sa ti poti permite sa traiesti decent si daca se poate prin mijloace cinstite nu prin a i lua painea de la gura celuilalt Ori nu mi spune tu mie ca numai tiganu fura si face belele samd ca nu bag mana in foc pentru niciunu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Zace nationalismul in tine? De aia sunt milioane plecati in alte tari?Ai intalnit romani afara? As recomanda sa-i ocolesti.In schimb alte natii se sprijina... Dupa peste 20 ani, tu ce crezi? pot spune ca sunt mandru ca sunt roman, puteam sa ma nasc prin Africa sau printr-o tara mult mai slab dezvoltata decat Romania... nu imi este rusine cu faptul ca sunt roman, mi-e rusine in ce stadiu ne-au adus cei ce ne conduc… de faptul ca esti de 20 de ani aici, te face romanca… nu ar mai trebui sa faci afirmatii la persoana a doua plural. mai cunosc pe cineva care este de etnie ungur si afirma ca, "voi romanii", desi nu cunoaste limba maghiara… nu am nimic nu niciun fel de etnie sau orice alta nationalitate, dar cat timp aceste etnii si nationalitati traiesc pe teritoriul acestui stat, trebuie sa respecte romanii si sa se considere ca, macar o parte din ceea ce reprezinta sunt romani!
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Care e diferenta dintre roman si tigan zici ?La o prima vedere nici una toti suntem oameni nu conteaza etnia culoarea rasa etc..Conteaza ce esti ca om si ce ai realizat pe plan personal ca sa ti poti permite sa traiesti decent si daca se poate prin mijloace cinstite nu prin a i lua painea de la gura celuilalt Ori nu mi spune tu mie ca numai tiganu fura si face belele samd ca nu bag mana in foc pentru niciunu Nu baga ca te arzi.N-are rost sa insiram, doar am vazut toti ce pot unii...Eu nu prea mai vad oameni seriosi si corecti.Barem pe vremuri stiai ca te nasti sclav, acum esti facut de altii ca esti prea naiv sau disperat. pot spune ca sunt mandru ca sunt roman, puteam sa ma nasc prin Africa sau printr-o tara mult mai slab dezvoltata decat Romania... nu imi este rusine cu faptul ca sunt roman, mi-e rusine in ce stadiu ne-au adus cei ce ne conduc… de faptul ca esti de 20 de ani aici, te face romanca… nu ar mai trebui sa faci afirmatii la persoana a doua plural. mai cunosc pe cineva care este de etnie ungur si afirma ca, "voi romanii", desi nu cunoaste limba maghiara… nu am nimic nu niciun fel de etnie sau orice alta nationalitate, dar cat timp aceste etnii si nationalitati traiesc pe teritoriul acestui stat, trebuie sa respecte romanii si sa se considere ca, macar o parte din ceea ce reprezinta sunt romani! Ti-ai luat vreodata un cot in burta prin RATB de la o respectabila romanca in etate ca-si facea loc?Cati ani ai?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 Nu baga ca te arzi.N-are rost sa insiram, doar am vazut toti ce pot unii...Eu nu prea mai vad oameni seriosi si corecti.Barem pe vremuri stiai ca te nasti sclav, acum esti facut de altii ca esti prea naiv sau disperat. Ti-ai luat vreodata un cot in burta prin RATB de la o respectabila romanca in etate ca-si facea loc?Cati ani ai? Pe vremea aia era totalitarismul care facea ordine unul e conducatorul si toti il urmam oriunde si orice ar fi Acum e democratie ...Unu baga in vena altu sta in canale altu i se rupe si tot asa ..Fiecare e liber sa aleaga
filofteu Reputație: 663 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Sal. Eu sunt ţigan. Brunet,cu ochi verzi.Săraca mama, s-o fi iubit cu vreun rumân?
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Nu baga ca te arzi.N-are rost sa insiram, doar am vazut toti ce pot unii...Eu nu prea mai vad oameni seriosi si corecti.Barem pe vremuri stiai ca te nasti sclav, acum esti facut de altii ca esti prea naiv sau disperat. Ti-ai luat vreodata un cot in burta prin RATB de la o respectabila romanca in etate ca-si facea loc?Cati ani ai? nu cred ca are relevanta varsta mea… nu sunt din Bucuresti, am calatorit de vreo 3-4 ori cu RATB-ul, ceea ce spui tu despre romanca in etate, este vorba de mentalitate… nu toti oamenii sunt la fel… in principiu respect oamenii in etate… mai sunt si momente cand acesti oameni in varsta cred cu tarie ca au dreptate si nu asa… dar asta nu este o caracteristica doar a romanilor… intrebarea ar fi, daca nu ti-a convenit Romania si romanii, de ce ai ramas aici? puteai pleca oriunde.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 Sal. Eu sunt ţigan. Brunet,cu ochi verzi.Săraca mama, s-o fi iubit cu vreun rumân? Vezi ca e si muza ta pe pagina ...Ma retrag
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Sal. Eu sunt ţigan. Brunet,cu ochi verzi.Săraca mama, s-o fi iubit cu vreun rumân? fratie, sunt romani jegosi la suflet, sunt tigani cu care te ungi la suflet, nu are importanta ce esti sau ce sunt atata timp cat suntem oameni si avem cei sapte ani de acasa!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 nu cred ca are relevanta varsta mea… nu sunt din Bucuresti, am calatorit de vreo 3-4 ori cu RATB-ul, ceea ce spui tu despre romanca in etate, este vorba de mentalitate… nu toti oamenii sunt la fel… in principiu respect oamenii in etate… mai sunt si momente cand acesti oameni in varsta cred cu tarie ca au dreptate si nu asa… dar asta nu este o caracteristica doar a romanilor… intrebarea ar fi, daca nu ti-a convenit Romania si romanii, de ce ai ramas aici? puteai pleca oriunde. Asta nu mi place Oamenii aia de care vb tu nu accepta ca timpul trece si lumea se schimba Daca pe vremea aia se punea problema intr.un fel acum se pune in altu ..personal prefer sa ii evit nu de alta dar ma scot din sarite si tin cont macar ca au parul alb in cap atat timp cat nu ma deranjeazaCica sa le dai locul in RATB Da pe timpu lor cand plecau la munca cu autobuzele alea articulate ca unii dintre noi le au mai prins putin si mergeau cum spun ei la trotineta cu un picior pe scara autobuzului si cu unul pe asfalt nu mai plangeau dupa scaune in masini ?
filofteu Reputație: 663 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Vezi ca e si muza ta pe pagina ...Ma retrag De ce să te retragi, bre? Te-a luat tare? Aşa fac toate când le apucă.
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Asta nu mi place Oamenii aia de care vb tu nu accepta ca timpul trece si lumea se schimba Daca pe vremea aia se punea problema intr.un fel acum se pune in altu ..personal prefer sa ii evit nu de alta dar ma scot din sarite si tin cont macar ca au parul alb in cap atat timp cat nu ma deranjeazaCica sa le dai locul in RATB Da pe timpu lor cand plecau la munca cu autobuzele alea articulate ca unii dintre noi le au mai prins putin si mergeau cum spun ei la trotineta cu un picior pe scara autobuzului si cu unul pe asfalt nu mai plangeau dupa scaune in masini ? off, tocmai, ziceam ca aici este vorba de mentalitatea multora dintre ei… nu sunt toti la fel… totusi eu le respect varsta… uneori au dreptate, alteori nu... nu pot sa le dau in cap!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 De ce să te retragi, bre? Te-a luat tare? Aşa fac toate când le apucă. Nu vreau sa ajunga subiectul in filosofie inversa in jurul unei axe concentrice :D
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 off, tocmai, ziceam ca aici este vorba de mentalitatea multora dintre ei… nu sunt toti la fel… totusi eu le respect varsta… uneori au dreptate, alteori nu... nu pot sa le dau in cap! Daca ai bun simt castigi de pe peste tot si de la cel mai de jos om oricine ai fi Dar noi am invatat acasa o chestie ..respecta parul alb in cap daca nu omul Pai atunci zic ..Bine bre hai eu tac ca ai par alb ..Da matale iti respecti bre paru ala alb? Ca daca nu ma distreaza cand dau de dastia care se iau cu mosi si babele n clantza ca dupa aia sa urle tot ei ca au par alb ..culmea tot ei si provoaca
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Pe vremea aia era totalitarismul care facea ordine unul e conducatorul si toti il urmam oriunde si orice ar fi Acum e democratie ...Unu baga in vena altu sta in canale altu i se rupe si tot asa ..Fiecare e liber sa aleaga Libertatea, apartinenta, siguranta... Sunt senzatii, nu certitudini, mai ales cand vorbim de relatii intre oameni...Nu esti liber. Fie ca te nasti sarac, bogat, mediocru... ai obligatii si pasii tai sunt limitati ca intr-o haita de lupi unde trebuie sa te integrezi.Traim intr-o jungla pavata, dar omul tot animal cu instincte ramane.Singurul lucru pozitiv este ca razboiul apare mai rar, dar si ala se cumpara. Capitalism, libertatea sa mori de foame sau bolnav! :)Stii cum stam cu medicina... nu cred ca are relevanta varsta mea… nu sunt din Bucuresti, am calatorit de vreo 3-4 ori cu RATB-ul, ceea ce spui tu despre romanca in etate, este vorba de mentalitate… nu toti oamenii sunt la fel… in principiu respect oamenii in etate… mai sunt si momente cand acesti oameni in varsta cred cu tarie ca au dreptate si nu asa… dar asta nu este o caracteristica doar a romanilor… intrebarea ar fi, daca nu ti-a convenit Romania si romanii, de ce ai ramas aici? puteai pleca oriunde. Astazi am avut ocazia sa aud um mos comentand depre unul, evident orb, cum ca ar fi escroc...O sa plec. ;) Sal. Eu sunt ţigan. Brunet,cu ochi verzi.Săraca mama, s-o fi iubit cu vreun rumân? Ti-ai tras si lentile verzi acum, mitomane?! :laugh2 :rax2Muartea mea contrastul... :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 Libertatea, apartinenta, siguranta... Sunt senzatii, nu certitudini, mai ales cand vorbim de relatii intre oameni...Nu esti liber. Fie ca te nasti sarac, bogat, mediocru... ai obligatii si pasii tai sunt limitati ca intr-o haita de lupi unde trebuie sa te integrezi.Traim intr-o jungla pavata, dar omul tot animal cu instincte ramane.Singurul lucru pozitiv este ca razboiul apare mai rar, dar si ala se cumpara. Capitalism, libertatea sa mori de foame sau bolnav! :)Stii cum stam cu medicina... Astazi am avut ocazia sa aud um mos comentand depre unul, evident orb, cum ca ar fi escroc...O sa plec. ;) Ti-ai tras si lentile verzi acum, mitomane?! :laugh2 :rax2Muartea mea contrastul... :) Aaa vrei medicina? Iti dau cata vrei Noi facem scandal la spital ca stam ore in sir in camerele de garda si nu se uita nimeni la noi de murim pe capeteCauta pe ytb cand ai timp spitalul craiova sectia urologie sa vezi cam care sunt relatiile si intre personalul medical pe care noi ne varsam nervii crezand ca suntem aia care stam la usi sa ne rugam de ei si ei ne ignora band cafele
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 Daca ai bun simt castigi de pe peste tot si de la cel mai de jos om oricine ai fi Dar noi am invatat acasa o chestie ..respecta parul alb in cap daca nu omul Pai atunci zic ..Bine bre hai eu tac ca ai par alb ..Da matale iti respecti bre paru ala alb? Ca daca nu ma distreaza cand dau de dastia care se iau cu mosi si babele n clantza ca dupa aia sa urle tot ei ca au par alb ..culmea tot ei si provoaca asta cam asa este!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 3, 2019 asta cam asa este! Ehh sa speram ca intr.o zi o sa o ducem mai bine fiecare :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum