Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

Esti prea naiv.

Pizda americana, daca halea vreo proasta ce aberezi, nu te mai intindeai ca o balega pe forum!

N-ai bani de pizda, visezi la idioata care face tot, plus bani!

Vise, cocalare, vise!

Cocalar nea filofteiu ? De ce bre nu vezi ca ti face curte non stop ce faci asa pe inabordabila cu el ? 

Link spre comentariu

Cocalar nea filofteiu ? De ce bre nu vezi ca ti face curte non stop ce faci asa pe inabordabila cu el ? 

in regula, sa vorbim serios:

Eu, fraierul zilei, vreau să-mi explice Amada din ce postură trebuie să critic alegerea cuiva.

C-o fi pâinea pe care o mănâncă, de unde îşi face cumpărăturile, cu cine se fute sau orice în general.

Pizda, ai tendinta sa faci misto de lucruri de care eu nu ma ating pentru ca le consider serioase...

Ai chef de glume proaste, esti liber sa le faci cu cine vrei, fara sa creada cei

Amada, n-am nevoie de bani. Eu primesc de pomană. De toate.

Mâncare, în general, pentru că-s mic şi pricăjit. Poate ocazional şi pizdă, cur, d-astea.

Să ştii că nu-i usor. Mereu la mila altora :))))

Fa rost de bani! Tie iti iau pentru sedinte de psihologie cand tac!  :laugh2  :rax2

"destepti" ca tine cum ca as avea ceva cu tine....

Pe scurt, xtreme, nu se mananca tot ce zboara!

• Like 1
Link spre comentariu

in regula, sa vorbim serios:

Pizda, ai tendinta sa faci misto de lucruri de care eu nu ma ating pentru ca le consider serioase...

Ai chef de glume proaste, esti liber sa le faci cu cine vrei, fara sa creada cei

Fa rost de bani! Tie iti iau pentru sedinte de psihologie cand tac!  :laugh2  :rax2

Pe scurt, xtreme, nu se mananca tot ce zboara!

Pai cine din noi 3 nu vb serios aici ? 

Amada am o investitie de facut luna asta care vine si e destul de consistenta cu urmatoarea ocazie promit ca strang banii si ii dau cui are nevoie de aici ;) 

• Like 1
Link spre comentariu

Pai cine din noi 3 nu vb serios aici ? 

Amada am o investitie de facut luna asta care vine si e destul de consistenta cu urmatoarea ocazie promit ca strang banii si ii dau cui are nevoie de aici ;)

Nu vorbeam de bani cu tine.

Ti-as propune centre pentru copii, macar ceva sa rasara cu educatie...  :pope

• Like 1
Link spre comentariu

Nu vorbeam de bani cu tine.

Ti-as propune centre pentru copii, macar ceva sa rasara cu educatie...  :pope

Da da mai bine azile de batrani dar si alea cu ?

Tot ce se primeste drept ajutoare la orfelinate si azile sunt matrasite de angajati deci mai bine lipsa ...Daca e sa ajut un batran sau un copil il ajut dar nu dau la institutii ca sa si traga ei parte din ce dau si la nevoiasi sa dea ramasitele 

Link spre comentariu

Da da mai bine azile de batrani dar si alea cu ?

Tot ce se primeste drept ajutoare la orfelinate si azile sunt matrasite de angajati deci mai bine lipsa ...Daca e sa ajut un batran sau un copil il ajut dar nu dau la institutii ca sa si traga ei parte din ce dau si la nevoiasi sa dea ramasitele 

Daca suferi de paranoia, mergi si cunoaste... Cu niste bomboane macar.

Apoi orice aduci poate fi pentru cei selectati... Intrebi daca au primit.

Problema este ca o sa vezi si restul... cei...

Trimite bani, n-ai tarie pentru asta.

Link spre comentariu

Trimit botswana ;)

Link spre comentariu

Da daca vad eu niste amarati pe strada si le fac niste pachete in care pun si un 10 un 50 de lei are ceva? Sau ce e treaba asta sa o faci intr.un mod organizat ?

Link spre comentariu

Trimit botswana ;)

Da daca vad eu niste amarati pe strada si le fac niste pachete in care pun si un 10 un 50 de lei are ceva? Sau ce e treaba asta sa o faci intr.un mod organizat ?

Vezi ca am o varsta si principii, sa nu-ti fie rusine.

Ma gandeam sa pedepsesc... Nu o fac nu pentru ca tu nu crezi ca o sa ai copii... Nu e corect.

Ai sanse sa fii un sot si tata... Nu ma enerva.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Sincer, nu as da la cei de pe strada. Multi din ei sunt masa de manevra pentru niste minti intunecate din spatele lor, care de regula le iau 95% din ce aduna zilnic. Mai bine, daca nu vrei sa dai a caminele de copii sau la azilurile de batrani, da de pomana pachete la cei din cimitire, la sarbatorile mari (de exemplu la Pastele Blajinilor, la Mosii de iarna-primavara-vara-toamna, la Sarbatoarea tuturor mortilor, de Sf. Maria, de Sf. Const. si Elena sau cand faci pomana la mormantele rudelor din cimitire) sau la cei ce cersesc la biserica, duminica, cand te duci la slujba ! ;)

Link spre comentariu

Vezi ca am o varsta si principii, sa nu-ti fie rusine.

Ma gandeam sa pedepsesc... Nu o fac nu pentru ca tu nu crezi ca o sa ai copii... Nu e corect.

Ai sanse sa fii un sot si tata... Nu ma enerva.

Deocamdata nu prefer viata nonconformista si libertina ;)

Link spre comentariu

Sincer, nu as da la cei de pe strada. Multi din ei sunt masa de manevra pentru niste minti intunecate din spatele lor, care de regula le iau 95% din ce aduna zilnic. Mai bine, daca nu vrei sa dai a caminele de copii sau la azilurile de batrani, da de pomana pachete la cei din cimitire, la sarbatorile mari (de exemplu la Pastele Blajinilor, la Mosii de iarna-primavara-vara-toamna, la Sarbatoarea tuturor mortilor, de Sf. Maria, de Sf. Const. si Elena sau cand faci pomana la mormantele rudelor din cimitire) sau la cei ce cersesc la biserica, duminica, cand te duci la slujba ! ;)

Mai mult in strainatate se practica ..Bineinteles cu mana de lucru din Romania ..aici e la mijloc si un santaj afectiv ..nu zic unii chiar au probleme altii sunt doar comozi sunt total apti pentru fel de fel cu toate astea prefera sa cerseasca si sa si bea banii in detrimentul unui loc de munca ..Care se gaseste dar nah e mai usor sa nu faci nimic si sa te plangi 

Link spre comentariu

Amada, nu mai am bani. I-am băgat pă toți în viitorul tău loc de muncă. Vezi că-i folia pe frigider. 

Acolo o să plângi, mestecând în oale.

https://i.imgur.com/0atbJVf.jpg

Hai lasă psihologia, că au încercat şi altele să mă facă bine. Evident, au eşuat.

În schimb, poți să-mi arăți cine-i şefa în pat.

Link spre comentariu

Te mint dupa ce adormi ca atunci cand esti treaza esti mult prea in alerta la orice  :laugh2

:laugh2

:2qm40hg

S-a adunat oboseala...

Tu esti cum esti, nu mai exagera, nu te mai subestima...

Ai suferit cateva esecuri, esti tanar, ai loc, asa cresti!  :laugh2

:hug1

Amada, nu mai am bani. I-am băgat pă toți în viitorul tău loc de muncă. Vezi că-i folia pe frigider. 

Acolo o să plângi, mestecând în oale.

https://i.imgur.com/0atbJVf.jpg

Hai lasă psihologia, că au încercat şi altele să mă facă bine. Evident, au eşuat.

În schimb, poți să-mi arăți cine-i şefa în pat.

Pizda, nu stii unde lucrez. Vorbesc 3,5 limbi si am prea multe calificari fara diploma...

Tu ai o gura mare de frustrare.

Link spre comentariu

:laugh2

:2qm40hg

S-a adunat oboseala...

Tu esti cum esti, nu mai exagera, nu te mai subestima...

Ai suferit cateva esecuri, esti tanar, ai loc, asa cresti!  :laugh2

:hug1

Pizda, nu stii unde lucrez. Vorbesc 3,5 limbi si am prea multe calificari fara diploma...

Tu ai o gura mare de frustrare.

Un sut in fund e un pas inainte nu ?  :laugh2  Esecul sau reusita depinde si de tine intr.un fel nu numai de celalalt 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...