siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 23, 2020 https://mirel.ro/wp-content/uploads/2018/04/la-multi-ani-de-sf-gheorghe-6_567a4c6755b1ea1.jpg 2
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 23, 2020 Amada, orice bărbat visează la un singur lucru: s-o găsească pe sfânta care e dispusă să-i cumpere d-astea la începutul relației. https://www.emag.ro/dopuri-de-urechi-siliconice-set-2-bucati-smallgear-5949096245139/pd/DWSHL6BBM/?X-Search-Id=1ef898a5d7a1cef878d9&X-Product-Id=55743577&X-Search-Page=1&X-Search-Position=13&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Pai, va puteti cumpara icoane si va puteti umple toti peretii si toata casa de sfinte. 1 2
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Amada, orice bărbat visează la un singur lucru: s-o găsească pe sfânta care e dispusă să-i cumpere d-astea la începutul relației. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 Nu stiu ce fel de experiente ai avut tu cu femeile, dar cu unele e chiar placut sa discuti, daca vrei surd, la ce-ti mai trebuie una? Obiecte cu gaura sunt multe! :laugh2 :rax2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 23, 2020 Sa fiti sanatosi si fericiti !La multi ani ! https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/94305641_2875908712488626_3868963869460267008_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=C1GzimcjfbUAX8q_uiu&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=eccb07fbcca4b67ef7d8dd1ca1e57f58&oe=5EC78D5B 1
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Nu va faceti iluzii, va urasc pe toti. :)Cei care ma irita prin prostie, dar si cei care ma incita prin intelect...Eu stiu ca nu exista sansa sa rezist o luna cu vreo categorie, oricare ar fi... Ma plictisesc, ma bulverseaza, ma enerveaza,..Aveti tentinda bolnava de a lua totul personal.Cascati ochii, nu la mine, cei din jur, vi se cam scarbeste dupa ce ati avut de dat? :laugh2Well, mai ales acum, mai putin orgoliu si mai multa omenie ar fi cazul.Nu fatza de mine, va mut capul, aveti suflete...Dezbinarea de dupa comunism nu credeam ca o sa fie atat de radicala ca acum.... Ce nu ne omoara... Sa va vad!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Nu va faceti iluzii, va urasc pe toti. :)Cei care ma irita prin prostie, dar si cei care ma incita prin intelect...Te minți singură :P Nu ai nici un motiv să mă urăști. Nu te-am iritat nici prin prostie și nu te-am incitat nici prin intelect. Sunt doar un om normal, cu bune și cu rele, așa cum ți-am explicat deja... Eu stiu ca nu exista sansa sa rezist o luna cu vreo categorie, oricare ar fi... Ma plictisesc, ma bulverseaza, ma enerveaza,..Teoretic ai dreptate. Practic, întotdeauna se găsește cineva să aibă ac de cojocul tău :P Trebuie doar să ai răbdare :) Chiar la nesfârșit, dacă e cazul. Dezbinarea de dupa comunism nu credeam ca o sa fie atat de radicala ca acum....Din păcate am ajuns la concluzia că mentalitatea cultivată de comunism va mai dăinui multă vreme printre noi :( Ce nu ne omoara... Sa va vad!Trăiești în continuare... Să te văd! :P
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Nu va faceti iluzii, va urasc pe toti. :)Cei care ma irita prin prostie, dar si cei care ma incita prin intelect...Te minți singură :P Nu ai nici un motiv să mă urăști. Nu te-am iritat nici prin prostie și nu te-am incitat nici prin intelect. Sunt doar un om normal, cu bune și cu rele, așa cum ți-am explicat deja... Eu stiu ca nu exista sansa sa rezist o luna cu vreo categorie, oricare ar fi... Ma plictisesc, ma bulverseaza, ma enerveaza,..Teoretic ai dreptate. Practic, întotdeauna se găsește cineva să aibă ac de cojocul tău :P Trebuie doar să ai răbdare :) Chiar la nesfârșit, dacă e cazul. Dezbinarea de dupa comunism nu credeam ca o sa fie atat de radicala ca acum....Din păcate am ajuns la concluzia că mentalitatea cultivată de comunism va mai dăinui multă vreme printre noi :( Ce nu ne omoara... Sa va vad!Trăiești în continuare... Să te văd! :P Este chiar atat de important pentru tine sa insemni ceva pentru un strain?Te asigur ca asta ma scarbeste!Crezi ce vrei in celula ta mica si redusa la ce poti... Nu ai face fatza sa vorbesti cu o femeie care poseda creier, nu vorbesc vreodata despre mine, taria barbatului este sa ridice... Ce fac cei ca tine este sa coboare mai jos de mizeria la care te afli.Cauta o proasta, ar fi fascinata de poveste pana adoarme!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Nu ai face fatza sa vorbesti cu o femeie care poseda creierPunem pariu? Bagă o adresă de email și postăm aici toate discuțiile dintre mine și femeia cu creier care se pare că te consideri, și te consider și eu, cu observația că nu știi sa-l folosești... Și vom ajunge să ne îmbogățim de pe urma lui pisicuts, că ne va plăti regește pentru traficul generat :P
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Ok, la modul serios...Mama o sa fie bine inca mult timp, te stresezi prea mult pe tema asta.Tu?Cand te intrebi de viitor, crezi ca ti-ar cadea in poala, ca si cum nu ai nimic de facut pentru asta... Nici nu raspund la asta.Ai devenit prea rasfatat sa-ti pese pe deplin de un alt om, nu ma refer de relatiile tale de sex, tu nu faci diferenta intre sex si sentimente...Nu am solutii, fiecare alege ce vrea.Dar daca vrei, taie din sex pe bani si obtine o relatie pentru merit. ;) Punem pariu? Bagă o adresă de email și postăm aici toate discuțiile dintre mine și femeia cu creier care se pare că te consideri, și te consider și eu, cu observația că nu știi sa-l folosești... Și vom ajunge să ne îmbogățim de pe urma lui pisicuts, că ne va plăti regește pentru traficul generat :P Iubire, cand tu credeai ca ai creier, eu ziceam ca nici iarba nu rasare.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 am avut un moment da lucididate ;XDezvoltă-le, până vor deveni preponderente :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Pe foarte repede, vina îti aparține în cea mai mare măsură. N-ai știut să-ți selectezi clientela :P :laugh2
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 din putza gandiriihttps://nimfomane.com/forum/topic/155277-am-fost-tras-in-teapa-acum-2-zile-vreau-sa-imi-recuperez-banii-in-mod-normal-legal/page-2?do=findComment&comment=6139902https://nimfomane.com/forum/topic/155277-am-fost-tras-in-teapa-acum-2-zile-vreau-sa-imi-recuperez-banii-in-mod-normal-legal/page-3?do=findComment&comment=6139905 repede pana nu vine belescu si pocneste din degete si ma face scrum :)) Te-a futut in cur de N ori si tot nu pricepi ca aici nu vii in chiloti sau pula goala?!Cacanare, nu se cere costum, nici asta nu poti? Elita forumului te atrage! Numai sange albastru suntem! Handicapati!
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 bine balono vezi ca plange sticla de sanituza ca e goala, ar trebui sa ai faci plinu Ce spuneam, panarama, nu-mi place sa-ti vad flocii cand vorbesti cu mine.Imbraca-te, sa-mi vomit matzele nu alta! :ill
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 ... Nu ai face fatza sa vorbesti cu o femeie care poseda creier... ...Iubire, cand tu credeai ca ai creier,...Amado, eu am pus pariu pe creierul tău, nu pe al meu... dar sunt convins că pot să-i fac față :)Eu sunt un tip sincer, n-o să te iubesc niciodată... dar am alte sentimente vizavi de tine, mult mai benefice, zic eu. Și eu nu cred, ci sunt convins că am creier :P Orice om are. Depinde doar de el cum îl folosește :)
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Din cate inteleg, Pisi isi ia inca un picior in cur de la o femeie....Vrea parte din venit. Cati copii? Arh, ce mai conteaza!? Proasta, pusa de tine ca moderator... nu-mi dau seama... alt oras, alta tara? de nu are relevanta?Alt apartament de obicei este suficient.Chiar nu-mi pasa. M-ai facut curioasa sa inteleg, dar mi-a trecut destul de repede. Prea multe obligatiii.. Ai zice ... In fine. Nu ai de ales.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Punem pariu? Bagă o adresă de email și postăm aici toate discuțiile dintre mine și femeia cu creier care se pare că te consideri, și te consider și eu, cu observația că nu știi sa-l folosești... Draga mea, te bagi sau nu te bagi?În acceptarea provocărilor îți dovedești caracterul adevărat...
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Draga mea, te bagi sau nu te bagi?În acceptarea provocărilor îți dovedești caracterul adevărat... Eram trista pentriu Pisi, ce nu dai pentru baiatul tau...Ok.. Eu nu mai postez adrese aici. Fac efortul sa scot una noua. Nu vrei sa faci asta, crede-ma. Dar promit ca-ti raspund daca insisti.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Eram trista pentriu Pisi, ce nu dai pentru baiatul tau......Nu vrei sa faci asta, crede-ma. Dar promit ca-ti raspund daca insisti.Nu știu care-i treaba cu Pisi și băiatul lui, dacă chiar e vreun motiv pentru care e normal să fim triști. Dacă este, sunt alături de el și de oricine în situația lui...Și da, insist...
introaca Reputație: 59 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Nu știu care-i treaba cu Pisi și băiatul lui, dacă chiar e vreun motiv pentru care e normal să fim triști. Dacă este, sunt alături de el și de oricine în situația lui...Și da, insist... Uneori ce vad este obscurat de cineva...In regula, nu era vorba de Pisi.Ma bag in pat. Daca vrei urgent, pune un numar de tel, in 15 max ma lasi sa dorm, nu? :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 Uneori ce vad este obscurat de cineva...In regula, nu era vorba de Pisi.Ma bag in pat. Daca vrei urgent, pune un numar de tel, in 15 max ma lasi sa dorm, nu? :)Nu vreau nimic urgent, te-am lăsat în 8 minute să dormi, somn ușor :)
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Azi e o zi absolut nefastă. M-am sculat de dimineaÅ£ă, am luat cămaÅŸa ÅŸi i s-au rupt doi nasturi. Am pus mâna pe servietă - i s-a rupt mânerul. Acum mă tem să mai merg la WC...😀 😀 😀
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Azi e o zi absolut nefastă. M-am sculat de dimineaţă, am luat cămaşa şi i s-au rupt doi nasturi. Am pus mâna pe servietă - i s-a rupt mânerul. Acum mă tem să mai merg la WC... Spune-ne măcar că nu te afli,Doamne fereste, blocat și prin baieLa cât pari de " norocos" ajunge interventia cel devreme luni..
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Spune-ne măcar că nu te afli,Doamne fereste, blocat și prin baieLa cât pari de " norocos" ajunge interventia cel devreme luni..Sărut mana și mulțumesc pt grija!!Eu de felul meu sunt un optimist, și ce se intapla în viata noastră este bine, noi însă avem perspectiva și viziunea râului, ca apoi în timp sa realizam ca ce credeam a fi rău, a fost de fapt un bine... 😀 😀 😀
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Doamna Anisie de la Invatamant a vorbit iar azi si a spus ce avea in cap, destul de clar. Rezumat: "o sa fie bine, daca va fi. Probabil ca vom deschide daca se va putea. Daca nu. nu. In ambele cazuri va fi cumva, vedem cum, daca e sa vedem. Daca nu, nu. Mai vorbim atunci. Daca mai vorbim. Daca nu, ne mai auzim o data sa va zic ce v-am zis azi. Poate.Trebuie sa intelegeti ceva cat se poate de serios: vom face intr-un fel pentru ca noi avem absolut tot clar in cap! Daca ne vom razgandi, nu va fi in acel fel, ci altfel. Clar? Alta intrebare!"Huo, tampitilor care nu ati inteles!Numai prostii nu au inteles, doamna Anisie! Ma numar printre ei...... 🤣 😠🤣
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2020 Postat Aprilie 24, 2020 Doamna Anisie de la Invatamant a vorbit iar azi si a spus ce avea in cap, destul de clar. Rezumat: "o sa fie bine, daca va fi. Probabil ca vom deschide daca se va putea. Daca nu. nu. In ambele cazuri va fi cumva, vedem cum, daca e sa vedem. Daca nu, nu. Mai vorbim atunci. Daca mai vorbim. Daca nu, ne mai auzim o data sa va zic ce v-am zis azi. Poate.Trebuie sa intelegeti ceva cat se poate de serios: vom face intr-un fel pentru ca noi avem absolut tot clar in cap! Daca ne vom razgandi, nu va fi in acel fel, ci altfel. Clar? Alta intrebare!"Huo, tampitilor care nu ati inteles!Numai prostii nu au inteles, doamna Anisie! Ma numar printre ei...... Acu va fi ce-o să fie, știe ea, dna Anisie și ne va spune când va conștietiza că știe... sau când o va anunța cineva că va trebui să constientizeze și chiar să mimeze ... că știe .Deocamdată se face brainstorming, fără brain, că nu a trimis Papa cu ventilatoarele.Copii, stati online, vă mai căutăm noi...in statistici.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum