Administrator pisicuts Reputație: 114365 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 8, 2020 Nice of you to ask. :)Ma gandesc sa iau un job maine de stat 15 ore minim in picioare... Daca platesc, as sta. Nu ma face aspirina bine, dar mi-am reparat coloana mai devreme, poate ma tin picioarele acum...Am draci pe mine. :( :hug1 amada te platesc eudaca intr-adevar trebuiedesi nu ma incanta ideea
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 amada te platesc eudaca intr-adevar trebuiedesi nu ma incanta ideea Trebuie sa fiu platita cand muncesc.Daca e ceva pentru care as merita o remunerare, spune-mi, fac sa merite banii, doar sa nu fie sexual... ;)Nici part time n-ar fi rau. :hug1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2020 La multi ani Marine, Marinica, Mariane, Maria, Mariuca, Mariana si Marina ! 3 1
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 M-au surprins clopotele azi... Pisi, am de ales intre job cu extra efort sau frecatul pe bani putini... O sa aleg banii.Merci, oricum. :)
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Aş alege dragostea, nu banii.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Aş alege dragostea, nu banii. Ai fost si tu la biserica azi? :laugh2Cine ne-ar iubi cum suntem? Serios. Daca nu faci ce se cere...Le-am suflat in cur la primii, pana la 20 si ceva, tineam casa financiar, gatit bunicel, spalat, etc... in pat eram nebuna! :laugh2La ce bun?! Asa se cuvenea! Tentativa mea sa primesc si eu ceva, penibila cum era, nu a luat un scuipat!Dragostea este temporara, de fapt este obsesie, iubirea este cea cautata de noi toti. Eu am renuntat.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Juram ca nu ma schimb!Cand lesini de la pierderea de sange dupa chiuretaj in fata spitalului... ceva te schimba!Nu am avut ocazia sa rup gatul unuia dupa... Nu stiu ce as fi facut daca ramaneam iar...16 ani sa fie. Dragostea este retardata!
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Nu dragă, n-am fost la biserică, pentru că pe mama o cheamă Ana sau p-aproape, aşa c'-am zis s-o las moale azi. Nu mai fi în veci bleagă cu gătitul şi spălatul, pentru că toate-s luate-n râs, da' poți să detaliezi ce-nseamnă nebună în pat. Aici devine interesant.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Sau p-aproape? :laugh2Mai conteaza ce faceam? Nu am obiectul, ca nu mai pot spune "sufletul", cu care sa ma desfasor... ;)Lumea este rece, cruda, parsiva... ne adaptam fiecare cum putem... Tu faci ca ploua, eu ii fut in gura! Oh, nu raman fututa pana nu folosesc straponul cel mai mare! :laugh2Altfel sunt o pupacioasa, pardon, eram. :)
Administrator pisicuts Reputație: 114365 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 8, 2020 Trebuie sa fiu platita cand muncesc.Daca e ceva pentru care as merita o remunerare, spune-mi, fac sa merite banii, doar sa nu fie sexual... ;)Nici part time n-ar fi rau. :hug1in fisa postului amada este inclus si sexul oral/normal/anal/gangbang/facial/latext fetish/threesome/facefuck/deepthroat/stockings/roleplay si multe altele care vor veni pe parcurs.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 in fisa postului amada este inclus si sexul oral/normal/anal/gangbang/facial/latext fetish/threesome/facefuck/deepthroat/stockings/roleplay si multe altele care vor veni pe parcurs. Pot sa aleg eu cu ce te imbraci? De latex vorbesc. Altfel fisa postului tau suna apetisant! :)
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Sau p-aproape? :laugh2 Anişoara, pă boletin, dacă-ți place precizia. Auzi, statul în ploaie, râzând şi fără umbrelă e tot şarmul meu. Ce, vrei să mă agit? Dacă slăbesc?
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Nu dragă, n-am fost la biserică, pentru că pe mama o cheamă Ana sau p-aproape, aşa c'-am zis s-o las moale azi. Nu mai fi în veci bleagă cu gătitul şi spălatul, pentru că toate-s luate-n râs, da' poți să detaliezi ce-nseamnă nebună în pat. Aici devine interesant.Maine sunt Sf. Ioachim si Ana (parintii Sf. Fecioare Maria). :)
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Anişoara, pă boletin, dacă-ți place precizia. Auzi, statul în ploaie, râzând şi fără umbrelă e tot şarmul meu. Ce, vrei să mă agit? Dacă slăbesc? Paradoxal, ma faci sa ma simt mai bine...Pana si remarca lui Pisi m-a facut sa rad! :laugh2Nu te schimba, kile sau altfel, eu am nevoie de tine cum esti! ;)
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Maine sunt Sf. Ioachim si Ana (parintii Sf. Fecioare Maria). :)Nu-i urez nimic, bre. Nici azi, nici mâine, nici în 50 ani. Ca să-nțelegi de ce, m-a sunat săptămâna asta, ca să-mi reamintească despre recenta pensionare şi m-a-ntrebat când mă-nsor. I-am zis amabil că la pulivară, iar dânsa a binevoit să zică: ''Eşti mai prost decât tac'tu!Dacă ştiam ce iese, nu mă mai bucuram de banii de la concediul de maternitate''. Să se mai ia vreun erou în gură cu muierile.Eu ştiu că n-o mai fac.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Nu-i urez nimic, bre. Nici azi, nici mâine, nici în 50 ani. Ca să-nțelegi de ce, m-a sunat săptămâna asta, ca să-mi reamintească despre recenta pensionare şi m-a-ntrebat când mă-nsor. I-am zis amabil că la pulivară, iar dânsa a binevoit să zică: ''Eşti mai prost decât tac'tu!Dacă ştiam ce iese, nu mă mai bucuram de banii de la concediul de maternitate''. Să se mai ia vreun erou în gură cu muierile.Eu ştiu că n-o mai fac. Ti-am spus ca lumea nu ne iubeste pentru ce suntem, dar hai sa-i dam credit, nu are cu ce sa inteleaga... :hug1
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 :laugh2 :laugh2 Numai amuzant nu a fost. Pe tine nimic nu te mai pune pe pamant iar, este?Mi-am pus intrebarea oribila, cum ar fost daca ai mei traiau, dar nu cum as fi crezut in familie...Cand nu sunt poti sa-ti imaginezi ce vrei... Eu nu cred ca as fi de acord cu ei, stiu destul....Prostovane, nu e de ras!
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Te-ai trezit, am trimis pe cineva sa te ridice...Pot multe, nu-mi place sa te vad in grota... Daca eram egoista, nu puteam, nu?Stai linistit, o sa te sustina cat este cazul.Ti-am spus ca am nevoie de tine cum esti, ai nevoie de putere, eu nu duc lipsa... :) :hug1
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Nu, e doar panica ta, nimeni nu sta in calea somnului tau...Ai incredere in nebunia mea. :)Nu te-as rani.
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Iubirea vieții mele, tu n-ai nevoie de putere. Ai nevoie de un monitor bulletproof şi somnifere când o să vezi o poză cu mecla mea.
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Iubirea vieții mele, tu n-ai nevoie de putere. Ai nevoie de un monitor bulletproof şi somnifere când o să vezi o poză cu mecla mea. Nu-mi fac planuri marete...Dar prin absurd, nu am pus pret pe fizic vreodata, problema oricui este cat de mult ma minte, nu cum arata...Am crescut subapreciata, asa am ramas. Ani dupa ma uitam la poze si intelegeam... Oh, da, ca barbat....Acum nu sunt femeie, nici barbat, ajut unde pot, distrug unde trebuie...Dormi linistit, cineva tzine la tine! ;)
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Sunt o simpla femeie in razna?In regula.Retrag. Cum e? Fii barbat, nu asta vrei? M-ai enervat. Bun. Faci ce vrei.
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Viata te invata mereu cateceva nou..........si fie el un lucru bun si minunat sau fie unul rau.......intotdeauna este o noua lectie!Lectie pe care ti o poti insusi sau pur si simplu sa o ignori si...........
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum