Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

In regula, facerea de bine este futere de mama mea...

Nu mai vad ce faci, ca te-ai simti nu stiu cum, nu stiu de ce...

Eu nu mai vad nimic si nu mai fac nimic

Ar fi ultima data, e de invatatura si pentru mine.

Nici nu stiam daca tu... In fine. 

E ciudat?

Nu mai deschid site-ul ceva timp...

Postat

Nici nu stiam daca tu... In fine.

E ciudat?

Dacă eu ce anume?

Nu e ciudat, e al naibii de ciudat când nu-nțeleg ce zici.

Nu mai deschid site-ul ceva timp...

Eşti pă extorcare emoțională?

Îmi place.

Vizitator white_rabbit
Reputație: 0
Postat

🇠sleepy

🇠⤠☕☕☕

Vizitator scorpion1970
Postat

ÃŽn fiecare dimineață trec prin cinci etape de trezire: negare, furie, negociere, smerenie, cafea.ðŸ˜

Vizitator marmotto
Postat

Bai, cand se reiau concertele, am sa ma duc la baietii astia sa-i vad Live ! E o fericire sa-i asculti !!!!

• Like 2
Postat

Dacă eu ce anume?

Nu e ciudat, e al naibii de ciudat când nu-nțeleg ce zici.

Eşti pă extorcare emoțională?

Îmi place.

M-am imbatat aseara...  :blushing2

Mi se parea ca nu poti fute linistit, cu mine pe creier... N-am idee de ce!  :laugh2  :blushing2

Poate stiu mai multe cand sunt beata sau aberez mai bine...  :laugh2

M-am trezit jenata, dar nu stiu de ce imi dai senzatia ca nu am de ce...

Hmmm.  :habarnam  :blushing2

Vizitator juanstein
Postat

To be or not to be........is always not to be!

Nimeni nu iti ofera sprijin sau ajutor fara a avea un interes meschin de cele mai multe ori!

Asa ca probabil acesta va fi ,,cantecul de lebada" al meu :)))))

Postat

Nimeni nu iti ofera sprijin sau ajutor fara a avea un interes meschin de cele mai multe ori!

Cu ce ai nevoie de ajutor? Fara interes. :)

Vizitator juanstein
Postat

Nu :))))) doar dezamagit de atitudinea unor oameni........care sapa sa te sape :))))))

Postat

Nu :))))) doar dezamagit de atitudinea unor oameni........care sapa sa te sape :))))))

Metoda cea mai buna cu ei nu este conflictul, lasa-i sa faca ce stiu ei mai bine pana cad in propria groapa...

Ulciorul merge la apa pana este spart... 

O minciuna este urmata de alta, pana sunt atat de multe incat nu mai tin minte ce au mintit prima data...

Da-i timp. ;)

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Tu nu ai invatat pana acum ca cele mai bune lucruri sunt alea care ti le  faci tu cu puterile tale ;) 

Postat

M-am imbatat aseara... :blushing2

Mi se parea ca nu poti fute linistit, cu mine pe creier... N-am idee de ce! :laugh2 :blushing2

Poate stiu mai multe cand sunt beata sau aberez mai bine... :laugh2

M-am trezit jenata, dar nu stiu de ce imi dai senzatia ca nu am de ce...

Hmmm. :habarnam :blushing2

Vai, domnişoară, cum v-ați permis să vorbiți cu mine dacă ați băut?

Cu restul e foarte probabil să aveți dreptate, cu mențiunea că n-am futut nimic.

Totuşi, îs curios ce-o fi fost în sufletul tău când te-ai trezit jenată.

''Doamne, ce i-am scris prostului aseară?''

Nonetheless, dacă mai bei, vin acolo, te leg de pătuț şi-ti dau apă, ceai şi înghețată cu lingurița vreo săptămână.

Să vezi cură de detoxifiere.

• Like 2
Vizitator scorpion1970
Postat

Imaginează-ți că te-ai născut în 1900.

Când ai 14 de ani

Începe Primul Război Mondial.

și se termină când ai 18

cu 22 milioane de morți.

La scurt timp după, o pandemie mondială,

o gripă numită ′′ spaniolă ",

ucide 50 milioane de oameni.

Ieși viu și nevătămat.

Ai împlinit 20 de ani.

Apoi la 29 de ani supraviețuiești crizei economice globale care a început cu prăbușirea Bursei de Valori din New York, provocând inflație, șomaj și foamete.

La ora 33 vin naziștii la putere.

Ai 39 ani când începe al doilea război mondial

și se termină când ai 45 de ani. În timpul Holocaustului (Shoáh) mor 6 milioane de evrei.

Vor fi peste 60 milioane de morți în total.

Când ai 52 ani începe războiul coreean.

Când ai 64 ani, războiul din Vietnam începe și se termină când ai 75 ani.

Un copil născut în 1985 crede că bunicii lui habar nu au cât de dificilă este viața,

și supraviețuitorii diferitelor războaie și dezastre au supraviețuit.

Un băiat născut în 1995 și astăzi 25 ani crede că este sfârșitul lumii când pachetul său Amazon durează mai mult de trei zile să ajungă sau când nu primește mai mult de 15 '' like-uri '' pentru publicarea sa Poză pe Facebook sau Instagram...

În 2020 mulți dintre noi trăim în confort, avem acces la diferite surse de divertisment acasă și adesea avem mai mult decât ne trebuie.

Dar oamenii se plâng pentru orice.

Și totuși au electricitate, telefon, mâncare, apă caldă și acoperiș deasupra capului.

Nimic din toate astea nu existau în trecut.

Dar omenirea a supraviețuit unor circumstanțe mult mai grave și nu a pierdut niciodată bucuria de a trăi.

Poate e timpul să fii mai puțin egoist, să nu te mai plângi și să plângi.

(Anonim)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

M-au surprins clopotele azi... 

Pisi, am de ales intre job cu extra efort sau frecatul pe bani putini... O sa aleg banii.

Merci, oricum. :)

nu pe bani putini amada

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator white_rabbit
Postat

Dorințe: ðŸ‡ðŸ¥³ðŸ‘¯

Realitate: ðŸ‡ðŸ–¥ï¸ðŸ˜¡

• Oras:Ping 3 ms
Postat

nu pe bani putini amada

Să nu cumva s-o faci moderatoare pe toanta năpăstuită de alcohol şi dă soartă de Amada, ptr că nu are discernământ când se umflă testosteronu-i cu votcă în ea, sau pe javra "contabilă" ce țese ițe infecte peste tot locul prin jurul lui nimfo cu acoliții ei, beluga cu apucături de dominatrix nefutută de mult, numita IzabellaBDSM. 

Cheers @admin, am toată încrederea în judecata ta imparțială şi echidistantă. Keep up the good work.

Forul tău a fost şi este despre părerile noastre despre jagardele. Aşa să rămână, nu? Iar prostituatele, speța cea mai joasă şi josnică, ar face bine să-şi facă treaba şi să nu se mai afirme pe nicăieri la DG înainte să-şi clătească gura de sperma înghițită a celui dinaintea scrierilor lor.

Cum plm se trezesc nişte scursuri umane să dialogheze cu noi? Răspunsul e simplu: le curăță la bot şi la mij de smacolină celebrii lingăi septuagenari, gen Boul Grande Ferdinand şi alți lingăi... :)))
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu m-am linistit , si obisnuit , ca n-o prinde a doua luna .

Mintenas il cearta pe bosulache si isi pune traista-n bat

Apoi vine din nou aici si se victimizeaza , ceva de genul : munca multa , bani putini...biroul nu accepta sa se suduie doua pers. ....in fine ...ie grea munca , adica nici asa orice  activitate injositoare nu-i ptr. oricine.

Postat
Ce-mi pare amuzant de penibil este că,  la topicul "Cum te simți astăzi" al Paraschivei de Oly, vreo 5-6 papagali nu se rezumă la a spune o dată pe zi cum se simt, ci se simt impertubabil de importanți cu "simțămintele" lor zilnice de 10x.

Se simt tot timpul "cumva", de parcă ne-ar durea pe noi în pluă cum se simt ei... Expun nonstop muzică şi vorbe de duh copiate de pe net.

Sugi plua în context cu această ocazie şi tu "fiecaşule" de Scorpion70, 10 gât cu toată tagma ta de postaci oportunişti! :))))

• Minus 1
Postat

Vai, domnişoară, cum v-ați permis să vorbiți cu mine dacă ați băut?

Cu restul e foarte probabil să aveți dreptate, cu mențiunea că n-am futut nimic.

Totuşi, îs curios ce-o fi fost în sufletul tău când te-ai trezit jenată.

''Doamne, ce i-am scris prostului aseară?''

Nonetheless, dacă mai bei, vin acolo, te leg de pătuț şi-ti dau apă, ceai şi înghețată cu lingurița vreo săptămână.

Să vezi cură de detoxifiere.

Am zis "Iar am aberat pe nimfo!"  :laugh2  :slap2  :blushing2

Nu vorbeam cu tine daca erai prost, prostia plictiseste... ;)

Ieri mi-am dat seama cine ma bombarda cu tot felul de mizerii... spiritual vorbind. Nu aveai tu treaba cu asta. 

Si tu daca te imbeti, ce se intampla? :)

nu pe bani putini amada

:*

• Oras:,,,
  • Oras:,,,
Postat

Ce-mi pare amuzant de penibil este că,  la topicul "Cum te simți astăzi" al Paraschivei de Oly, vreo 5-6 papagali nu se rezumă la a spune o dată pe zi cum se simt, ci se simt impertubabil de importanți cu "simțămintele" lor zilnice de 10x.

Se simt tot timpul "cumva", de parcă ne-ar durea pe noi în pluă cum se simt ei... Expun nonstop muzică şi vorbe de duh copiate de pe net.

Sugi plua în context cu această ocazie şi tu "fiecaşule" de Scorpion70, 10 gât cu toată tagma ta de postaci oportunişti! :))))

Cine esti matale, seful organizatiei de partid, in numele cui vorbesti?  Sunteti mai multi, bipolarul dracului!? Vrei sa pari interesant dar nu esti decat un jeg. Ti-am mai zis ca Printul Miskin ma face sa rad si are o inteligenta pe care tu nu o ai. Esti doar un plagiator, atat. Crezi ca stii tu ceva, dar stii o pul(p)a! Ai baut apa dupa Vasile.

Eu sunt Paraschiv si Oly e Oly. 

Să nu cumva s-o faci moderatoare pe toanta năpăstuită de alcohol şi dă soartă de Amada, ptr că nu are discernământ când se umflă testosteronu-i cu votcă în ea, sau pe javra "contabilă" ce țese ițe infecte peste tot locul prin jurul lui nimfo cu acoliții ei, beluga cu apucături de dominatrix nefutută de mult, numita IzabellaBDSM. 

Cheers @admin, am toată încrederea în judecata ta imparțială şi echidistantă. Keep up the good work.

Forul tău a fost şi este despre părerile noastre despre jagardele. Aşa să rămână, nu? Iar prostituatele, speța cea mai joasă şi josnică, ar face bine să-şi facă treaba şi să nu se mai afirme pe nicăieri la DG înainte să-şi clătească gura de sperma înghițită a celui dinaintea scrierilor lor.

Cum plm se trezesc nişte scursuri umane să dialogheze cu noi? Răspunsul e simplu: le curăță la bot şi la mij de smacolină celebrii lingăi septuagenari, gen Boul Grande Ferdinand şi alți lingăi... :)))

Iar sunteti mai multi? Vezi ce se intampla  daca nu iti iei medicamentele in fiecare zi?!

Ia cara-te tu de aici, ai confundat forumul, fratele meu! Nu e forumul lu domna ma-ta si  nu erau femeile astea ramaneai cu optiunea dreapta sau stanga, asa ca mai usor cu sarcasmul asta de doi bani ca nu ai niciun haz!  Amarata viata trebuie sa ai ca sa te iei de niste femei! 

Postat
Paraschiveee, eşti o javră cu mai multe fețe. Ştii asta la fel de bine ca şi noi, nuuu?  ;)

Tu ce plm cauți de fapt pe un for de curvari??? Dacă nu eşti silfiduță la produs şi nici bagabont futăcios mascul, ce gm eşti? Îți spun eu ce eşti: ori o hoaşcă ieşită din uz, ori un mutant hermafrodit cu mâncărimi cinefile în coor! :)))

Câtă neruşinare poate încăpea în capul tău blond? E mândră familia ta de tine, parşivenie Pârtsaschivă?

PS. Ce-i drept, acu' depinde şi de ce crezi tu că vezi în oglindă, ca să-ți stabilim ulterior noi clinic vârsta şi organul sexual ce-l ai biologic în chiloți vs sexul frumos ce-l ai doar în mintea-ți. Nu te vezi corect în oglindă, sau ți-e oglinda spartă, Parastaschivuțule...
  • Minus 1
Vizitator scorpion1970
Postat

Ce-mi pare amuzant de penibil este că, la topicul "Cum te simți astăzi" al Paraschivei de Oly, vreo 5-6 papagali nu se rezumă la a spune o dată pe zi cum se simt, ci se simt impertubabil de importanți cu "simțămintele" lor zilnice de 10x.

Cum să recunosti un idiot:

-El a trăit totul; -El a văzut totul; -El cunoaste totul; -El este cel mai mândru; -El nu acceptă niciun sfat; El te contrazice la orice spui;

-El se consideră buricul pământului !!

Sugi plua în context cu această ocazie şi tu "fiecaşule" de tolerans_yok

Postat

Cum să recunosti un idiot:

-El a trăit totul; -El a văzut totul; -El cunoaste totul; -El este cel mai mândru; -El nu acceptă niciun sfat; El te contrazice la orice spui;

-El se consideră buricul pământului !!

Sugi plua în context cu această ocazie şi tu "fiecaşule" de tolerans_yok

"Fiecaşii"... spune povestea... că sunt retardații ce trimit contactelor lor pe fb şi nu numai, mesaje la fiecare sărbătoare religioasă, video-uri şi mesaje ce încep cu "Fie ca şi" Lumina Dhomnului/ "Fie ca şi" Lumina Cerească/ "Fie ca şi" de aş fi fost un meteor, aş vrea să cad grămadă peste capul tău, prostalău guraliv şi analfabet!  :))) 

Acum uită-te în scroll invers ce imbecil urează de Paşti, de Sf Mărie şi de Sf Pulii mele mesaje lingincuriste pe nimfo, "fiecaşule" , as la fazan, bancuri şi la vorbe înțelepte copiate de pe net :)))

PS. Uncheşule Picoño, mai bine muşcă-mă direct de coaie în "interpeleuri" pe for, decât să aplauzi parşiv specimene asemenea tembelului ăstuia scorpion ce nu-i în stare să scrie nicio frază coerentă în care să nu se trădeze că e analfabet, făr' de corectorul de pe mobil, Word de pă PC sau gugăl translate pe net... :)))  Fii bărbat până la capăt! ;)
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...