Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Am un chef nebun de viata 😀😃😄 Te iubesc, @pisicuts ❤ Cam tarziu da' merge. Sunt dator cu o bauta 😀 Link spre comentariu
andydry Reputație: 441 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Ca ieri,doar ca e miercuri😂! Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Sex si cozonaci, cu Ana Lesko ! 😃😅😂 (Chiar i-au iesit destul de bine, cozonacii adica) 1 Link spre comentariu
darkxtr Reputație: 141 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 1 oră, JocelynEon a spus: Cu cât punem preț pe lucruri materiale cu atât valorăm mai puțin ca oameni! Mă simt inspirat 🤭. 10 👏 1 Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 3 ore, breakingbad a spus: Eu scriu fara cratima si tine 😀 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Fac un apel la colindători, să renunte la ultimele două versuri! "Si la anul, când venim Tot asa să vă găsim!"😎 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Un inger vindecator, cu atingeri terapeutice... 1 1 1 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 5 ore, Indecisu a spus: Am un chef nebun de viata 😀😃😄 Te iubesc, @pisicuts ❤ Cam tarziu da' merge. Sunt dator cu o bauta 😀 Poate cu o bătută !!🤣🤣 2 1 3 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Mai aproape 🤫 2 3 Link spre comentariu
gallo Reputație: -1313 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Provence Oras:Provence Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Perfect! 1 2 Link spre comentariu
bertus Reputație: -296 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 excelent 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Norocos! Au ieșit numerele la loto🥂. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 4 minutes ago, JocelynEon said: Norocos! Au ieșit numerele la loto🥂. Ai devenit milionar ,boss ? Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 1 minute ago, CharonIV said: Ai devenit milionar ,boss ? Aproximativ 😋! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Femeia e Sfântă! De aia, noi, barbatii, seara, de obicei, plecăm în pelerinaj prin locurile sfinte...😇 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Mi-a casunat exact astazi sa iau de la Penny niste Toblerone, o cutie cu bomboane de ciocolata elvetiana si o sticla de J&B Rare. Ajuns, vazut ca randul celor care asteptau la coada era muullttt afara din magazin, bagat pwla, plecat ! Se pot lua si dupa Craciun, nu-i bai.... 1 Link spre comentariu
kitkatlove Reputație: 2697 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 8 minute, horny_gooner a spus: Mi-a casunat exact astazi sa iau de la Penny niste Toblerone, o cutie cu bomboane de ciocolata elvetiana si o sticla de J&B Rare. Ajuns, vazut ca randul celor care asteptau la coada era muullttt afara din magazin, bagat pwla, plecat ! Se pot lua si dupa Craciun, nu-i bai.... Auzi, da'........ Pastrau si distanta de 1.5 metri intre ei, sau isi puneau mana pe umar ca la inmormantare? Stai ca am eu o idee, fac comanda de cumparaturi acasa. Booon, notat, deci, ca si necalificat, ospatar pe timpul verii la mare, livrator la sarbatori... Si apoi strang toti banii si fac recenzii aici.🤣 Ce?? Scuze, gandeam cu voce tare.🤣 2 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 1 minute ago, kitkatlove said: Auzi, da'........ Pastrau si distanta de 1.5 metri intre ei, sau isi puneau mana pe umar ca la inmormantare? Stai ca am eu o idee, fac comanda de cumparaturi acasa. Booon, notat, deci, ca si necalificat, ospatar pe timpul verii la mare, livrator la sarbatori... Si apoi strang toti banii si fac recenzii aici.🤣 Ce?? Scuze, gandeam cu voce tare.🤣 La cati bani dau la curieri in fiecare zi ,chiar ar fi afacere :)))) Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 7 minutes ago, kitkatlove said: Auzi, da'........ Pastrau si distanta de 1.5 metri intre ei, sau isi puneau mana pe umar ca la inmormantare? Stai ca am eu o idee, fac comanda de cumparaturi acasa. Booon, notat, deci, ca si necalificat, ospatar pe timpul verii la mare, livrator la sarbatori... Si apoi strang toti banii si fac recenzii aici.🤣 Ce?? Scuze, gandeam cu voce tare.🤣 Daca ma gandeam din timp, era o treaba "cu cu"rierul ! Dar daca comand astazi prin curieri, ajunge (probabil) tot luni sau (marti), cred ca saracii curieri sunt zilele astea mai rau decat Speedy Gonzales, 🤣asa ca mai bine ma duc eu luni sau marti la cumparaturi si termin balciul ! 😂 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 1 minute ago, horny_gooner said: Daca ma gandeam din timp, era o treaba "cu cu"rierul ! Dar daca comand astazi prin curieri, ajunge (probabil) tot luni sau (marti), cred ca saracii curieri sunt zilele astea mai rau decat Speedy Gonzales, 🤣asa ca mai bine ma duc eu luni sau marti la cumparaturi si termin balciul ! 😂 Max 2 ore le ia daca zic 59 min Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 3 minutes ago, CharonIV said: Max 2 ore le ia daca zic 59 min Nu-i bai, lasa ca am destule altele prin casa, astea o sa mearga si pentru dupa Craciun ! 1 Link spre comentariu
herbert west Reputație: 421 Postat Decembrie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Eu sunt personal dezamagit de potențialul sexului de a te face fericit pe termen lung. 1 Link spre comentariu
bertus Reputație: -296 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 doar cu chef de a sta acasa 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Vin vin...kilogramele vin kilogramele vin...vin vin! 1 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 34 minute, JocelynEon a spus: Vin vin...kilogramele vin kilogramele vin...vin vin! A venit smartphonu’ nou? Hățțț cu 5G-ul!! 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum