Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Nu nu am nimic cu tine nustiu ca chiar nu am citit atent nu prea mai am incredere, ba uitw asta ce i am zis eu ca e in virsta uite dupa recenzile lui si altele merg la sigur dupa recenzia lui cunosc fete ce le viziteaza ba dao in pula mea ca asta are pula Marcus tu ai prostul obicei de a judeca gresit persoana dupa caterinca pe care o face pe forum... trebuie sa intelegi ca forumul asta asa este acum. Este un amalgam de glume, caterinca, poze sexy, rexenzii, chat, si nu e nimic rau in asta... mai rau este ca in loc sa ne intelegem, ne injuram unii pe altii ca la usa cortului. Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Boss ,tu mai ai 600 si devii mov Am auzit ca userii mov primesc pensie de pe forum! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Niceu la pvara eu vin in constanta si te invit ka unamica Pvara, este pulivara cumva? 🤣🤣🤣 descreteste-te Marcus! Glumesc! Sa fim noi sanatosi si sa vedem pe unde om fi la pulivara 🤣 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Marcus tu ai prostul obicei de a judeca gresit persoana dupa caterinca pe care o face pe forum... trebuie sa intelegi ca forumul asta asa este acum. Este un amalgam de glume, caterinca, poze sexy, rexenzii, chat, si nu e nimic rau in asta... mai rau este ca in loc sa ne intelegem, ne injuram unii pe altii ca la usa cortului. Nu vreau sa fiu rau sau ceva ,da tu rationezi cu unu care are cel mult 8 clase si sta pe banii babacilor ,fara suparare marcus Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Nu vreau sa fiu rau sau ceva ,da tu rationezi cu unu care are cel mult 8 clase si sta pe banii babacilor ,fara suparare marcus Si tu faci la fel! Judeci dupa aparente! Daca ti-as spune ca Marcus e trecut de 35 de ani, ce spui? Probabil ca da, sta pe banii parintilor, or avea pensii speciale, as vrea si eu asa parinti 🤣 n-as mai munci. Eu interactionez cu toata lumea atata timp cat am un dialog civilizat. Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Si tu faci la fel! Judeci dupa aparente! Daca ti-as spune ca Marcus e trecut de 35 de ani, ce spui? Probabil ca da, sta pe banii parintilor, or avea pensii speciale, as vrea si eu asa parinti 🤣 n-as mai munci. Eu interactionez cu toata lumea atata timp cat am un dialog civilizat. Omu asta injura de 3 zile ,baga-mi-as pula in el de dialog civilizat :))))) Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 @CharonIV invatati sa nu mai judecati o carte dupa coperta (iar is plin de intelepciune 🤣) stii care-i faza? Eu nu am inca 30 de ani si pot interactiona cu aproape oricine! Pentru ca nu judec... eu doar ma distrez. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Si tu faci la fel! Judeci dupa aparente! Daca ti-as spune ca Marcus e trecut de 35 de ani, ce spui? Probabil ca da, sta pe banii parintilor, or avea pensii speciale, as vrea si eu asa parinti 🤣 n-as mai munci. Eu interactionez cu toata lumea atata timp cat am un dialog civilizat. Băăă stiu ca sti ceva dar sa srau pe bani lu mama jur ca ramin aste fara motoeina😂 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Omu asta injura de 3 zile ,baga-mi-as pula in el de dialog civilizat :))))) Vad ca acum nu injura! Vrei sa injure? Ia scrie-mi in privat in pusca mea sa iti explic cum sta treaba in general! Ca ai un fix si tu! Astept. Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, marcus6 a spus: Băăă stiu ca sti ceva dar sa srau pe bani lu mama jur ca ramin aste fara motoeina😂 Bai baeti eu muncesc pentru bani exact ca si voi Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Băăă stiu ca sti ceva dar sa srau pe bani lu mama jur ca ramin aste fara motoeina😂 Nu stiu nimic! Mi-am dat doar cu presupusul! Poti sa ai 18 sau 28 sau 38 sau 48, etc. E treaba ta... nicieu nu imi afisez varsta! Nu vreau! Cat despre mosteniri, as vrea si eu asa ceva 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Bai baeti eu muncesc pentru bani exact ca si voi Eu ma prostituez pentru banii pe care ii castig! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Eu ma prostituez pentru banii pe care ii castig! 🤣🤣🤣 Hai multani si sanatate lor si la familia lor eu o sa ma retrag unpic Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Hai multani si sanatate lor si la familia lor eu o sa ma retrag unpic Sanatate si tie Marcus! Descreteste-ti fruntea, nu mai trata totul in serios! Aici se mai si rade frate! Vreau sa cred ca esti destul de matur sa intelegi chestia asta! Ti-o spune unul destul de tanar! 😉 (poate esti mai tanar sau mai batran, putin conteaza) distreaza-te! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 In concluzie, astazi ma simt intelept 🤣🤣🤣 sunt plin de intelepciune! Si cred ca am salvat doi oameni de la autodistrugere 😊😁 spor in toate! Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 4 minute, nicieu a spus: Sanatate si tie Marcus! Descreteste-ti fruntea, nu mai trata totul in serios! Aici se mai si rade frate! Vreau sa cred ca esti destul de matur sa intelegi chestia asta! Ti-o spune unul destul de tanar! 😉 (poate esti mai tanar sau mai batran, putin conteaza) distreaza-te! Intreabo pe Emazii daimi scrie, si nu e doar ea dar sa o lasam asa Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Acum 21 minute, marcus6 a spus: Intreabo pe Emazii daimi scrie, si nu e doar ea dar sa o lasam asa Marcus ai punctat bine! Sa o lasam asa! Nu am intrat aici pe forum sa cunosc detalii personale despre useri! Vreau sa cunosc fete! Si sa ma simt bine cu ele. Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat Decembrie 25, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Decembrie 25, 2021 Craciun fericit tuturor! 3 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Decembrie 25, 2021 Partajează Postat Decembrie 25, 2021 Vine vine primăvara 🌺🌸💮... mă simt de Crăciun ca în ziua de Paște! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2021 Partajează Postat Decembrie 25, 2021 Femeia care își răsfață soţul cu bani.. cadouri.. şi amante frumoase.. ajunge în rai fără să stea la rând..😉 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Decembrie 25, 2021 Partajează Postat Decembrie 25, 2021 Mănânc cornulețe cu gem! Link spre comentariu
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Ca după a doua zi de Crăciun 😀 Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Acum 33 minute, Indecisu a spus: Ca după a doua zi de Crăciun 😀 Cred că le-ai decalat puțin imprecisu 🙂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Certurile în cuplu pot fi evitate, dacă bărbatul nu contrazice și nu tace ostentativ.😎 Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum