Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 8 minute, chiareu21 a spus: scuze domnilor pt confuzia creata Stai liniștit! Sa potrivit, de minune! 😉 Acum 3 minute, nicieu a spus: E clar, sunt mai confuz decat imi imaginam! 🤣🤣🤣 On-topic, ma simt confuz!😅 Mie...imi spui.... 😀 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 3 minute, scorpion1970 a spus: Stai liniștit! Sa potrivit, de minune! 😉 Mie...imi spui.... 😀 Aaah gata ma am inteles... eu sunt "nicieu" si el este "chiareu21" 🤣🤣🤣 dar nu este eu 🤣🤣 Mama @Bruneta168, chiar ma tripasem putin ca m-ati bagat in ceata rau 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Sincer sa fiu si eu m-am inspirat de la cineva de pe forum @nimenieu 😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 2 minutes ago, nicieu said: Aaah gata ma am inteles... eu sunt "nicieu" si el este "chiareu21" 🤣🤣🤣 dar nu este eu 🤣🤣 Mama @Bruneta168, chiar ma tripasem putin ca m-ati bagat in ceat rau 🤣🤣🤣 Ti-am zis eu ca trebuie sa mai crești 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Ti-am zis eu ca trebuie sa mai crești 😂😂😂 Aaah, acum ai dat in mine 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 @chiareu21 zi sincer, te-am inspirat putin in alegerea nick-ului? Sau pur si simplu asa a fost sa fie? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 3 minute, nicieu a spus: Aaah, acum ai dat in mine 🤣🤣🤣 Hai vine la mine, ca să te antrenez corespunzator....ca bruneta este de categorie grea! 😁 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Hai vine la mine, ca să te antrenez corespunzator....ca bruneta este de categorie grea! 😁 Acum stau si ma gandesc la faptul ca, @chiareu21 ar putea merge la @Bruneta168 si sa se dea drept nicieu... ce ma fac? 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 3 minute, nicieu a spus: Acum stau si ma gandesc la faptul ca, @chiareu21 ar putea merge la @Bruneta168 si sa se dea drept nicieu... ce ma fac? 🤣🤣🤣 Pai dacă face treaba buna...sa te mândrești. Dacă nu..."ai belit-o..sa ma ierti!!!" 😁 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Fetelor, în loc de busuioc, vă recomand Busuioacă de Bohotin. Ca să visati inclusiv noaptea nuntii! 😁 Link spre comentariu
chiareu21 Reputație: 334 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 1 hour ago, nicieu said: @chiareu21 zi sincer, te-am inspirat putin in alegerea nick-ului? Sau pur si simplu asa a fost sa fie? 🤣 asa a fost sa fie, daca e sa spun asa 🙃 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Chiar acum, chiareu21 a spus: asa a fost sa fie, daca e sa spun asa 🙃 Si daca ar fi sa spui altfel? 🤣🤣🤣 glumesc... spor sa ai! Link spre comentariu
chiareu21 Reputație: 334 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 2 minutes ago, nicieu said: Si daca ar fi sa spui altfel? 🤣🤣🤣 glumesc... spor sa ai! mersi , toate bune si voua ! Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Ianuarie 6, 2022 Partajează Postat Ianuarie 6, 2022 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Azi, mare sarbatoare. loane, pregateste-te sa faci cinste. Venim sa-ti uram de bine!😎 Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Link spre comentariu
chiareu21 Reputație: 334 Postat Ianuarie 7, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 33 minutes ago, breakingbad said: hahaha 🤣 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 Barbatul: In sfarsit! Am asteptat asta atâta timp! Femeia: Vrei sa plec? Barbatul: Ai innebunit? Nici sa nu te gândești la asta Femeia: Ma iubesti? - Barbatul: Bineinteles! Tot timpul! Femeia: M-ai inselat vreodata? Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu. Femeia: O sa faci sex numai cu mine? Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie. Femeia: O sa ma lovesti vreodata? Barbatul: Ai innebunit? Femeia: Pot sa am incredere in tine? - Barbatul: - Da! Femeia: - lubitule acuma citeste de jos in sus :)))))😎 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 O femeie care te iubește va sta lângă tine, indiferent cât de mult o minți sau înșeli. Mă rog, la capul tău, cu o lumânare în mână. Dar astea sunt doar mici detalii.👿 Link spre comentariu
Vizitator MihaiTgF Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Partajează Postat Ianuarie 7, 2022 La 14.03.2021 la 18:22, snakee a spus: Puternic si ambițios Du-te mă în grădină și ascute sapa!😂 Link spre comentariu
xDrive69 Reputație: 270 Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Ucenic,curvar ucenic😁! Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 - Banii n-aduc fericirea! - Osho - Ce mă? - Femeia lui Osho 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Îmi zice mama odată: "Dacă nu poti să uimesti lumea cu inteligenta ta, zăpăcestei cu tâmpeniile tale!" Am ales a doua variantă! 😉 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 1 minut, scorpion1970 a spus: Îmi zice mama odată: "Dacă nu poti să uimesti lumea cu inteligenta ta, zăpăcestei cu tâmpeniile tale!" Am ales a doua variantă! 😉 Chiar ne-ai uimit!😂 Neața🙋♂️ 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 13 minute, extraterestru78 a spus: Chiar ne-ai uimit!😂 Neața🙋♂️ Încă una...si ma duc! 😁 Mi-a scris una în privat: "Dacă mă vezi, uiţi să mai respiri!" Am blocat-o! Sănătatea este mult mai importantă😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum