Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

37 minutes ago, claudiupalan said:

Dă-mi voie sa le recomand să meargă la mă-ta 😅😅🤣 

Asa te exprimi cand esti retardat si analfabet;csf,n-ai csf,nici ma-ta n-a fost bucuroasa sa te aiba,dar macar mai treci pe la scoala,poate iti ridici standardul de la spalator de parbrize la santerist necalificat ;)

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Acum 3 minute, Muzicutza a spus:

Ma simt foarte bine, multumesc celor care mi-au apreciat continutul ieri, vad ca am mai castigat inca o zi 🏆

@CharonIV asai ca mori de invidie si de ciuda?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sa-mi fie ciuda ca un taximetrist da plusuri unui analfabet care il linge cur, de pe conturi cu 0 continut ,duaaa ,mor ,stii cum 🤣🤣🤣

tot mai 'doare' plusurile pe care le-a luat alienu ,ca mai aveai putin si iti stergeai contul de nervi ,ce curve de prieteni mai are si moldoveanul ,jurr 🤣

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Chiar acum, Muzicutza a spus:

@pisicuts putine puncte de reputatie pui la astia saraci, pana la urma ma obligi sa iti dau 50 lei😂😂😂😂

pentru cei care zic ca mananc cacat si ca muzicutza nu este o trompeta de-a lui @elprofesoare ,ii invit sa vada de la cine primeste el like-uri la fiecare postare:)

🖕

Link spre comentariu
  • Oras:Forum
Acum 2 minute, CharonIV a spus:

mai ales pe tine daca ai deschis topic sa plangi de ce are @extraterestru78 100000 de puncte 🤣🤣🤣

Iti repet, nu m-am plans, am inceput sa rad de imbecilitatea lui, cum pl sa platesti pentru niste amarate de puncte?😂😂😂😂😂😂😂😂 

Bine era fumat si acum ii pare rau ca a facut magie😂😂😂😂😂

Hocus Pocus, au disparut banii de pe card😂😂😂😂😂😂

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Acum 6 minute, Muzicutza a spus:

Iti repet, nu m-am plans, am inceput sa rad de imbecilitatea lui, cum pl sa platesti pentru niste amarate de puncte?😂😂😂😂😂😂😂😂 

vrei sa-ti aduc aminte ca primul care a deschis topic despre clone ai fost chiar tu ,dar pe atunci te minusau si te durea 😭 dupa ce ai inceput sa-i lingi in cur ,te-au lasat in pace ,ba chiar te-au rasplatit ca pe un catel cuminte ce esti 

asta e diferenta dintre mine si tine pisatule ,ca tu ,ai doar contul asta amarat si atat ,mie mi se rupe ,comentez ce vreau ,despre cine vreau si cand vreau pentru ca eu n-am stapani cum o ai tu pe tanti @elprofesoare :))))

m-ai tot facut sclav ,dar cred ca rade ciob de oala sparta 

tu traiesti ca sa primesti plusuri ,esti cel mai bine dresat caine din cati am vazut pizdicutza 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Acum 2 minute, Muzicutza a spus:

Serios a plătit  ? Dacă e asa înseamnă că era vânat rău de tot iar acum rade de vânători de îl doare burta privind cum îl minunează 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 3 minute, CharonIV a spus:

vrei sa-ti aduc aminte ca primul care a deschis topic despre clone ai fost chiar tu ,dar pe atunci te minusau si te durea 😭 dupa ce ai inceput sa-i lingi in cur ,te-au lasat in pace ,ba chiar te-au rasplatit ca pe un catel cuminte ce esti 

asta e diferenta dintre mine si tine pisatule ,ca tu ,ai doar contul asta amarat si atat ,mie mi se rupe ,comentez ce vreau ,despre cine vreau si cand vreau pentru ca eu n-am stapani cum o ai tu pe tanti @elprofesoare :))))

m-ai tot facut sclav ,dar cred ca rade ciob de oala sparta 

Nu trebuie sa imi aduc aminte de nimic, am trecut peste si nu am mai zis nimic de aceea am scapat, dar tu ii sacai cu tag-urile tale pe foarte multi membrii, fara rost, asa ca iti meriti soarta, sclavule😂😂😂😂😂😂

Iar mai apoi ma doare la pula de plusuri, poti sa incepi sa imi dai minusuri ca nu am sa plang ca tine, peste tot si la toata lumea😂😂😂😂😂😂

Parca aveam mai multe conturi, foarte multe, cum ai ajuns la concluzia ca am doar unul? 😂😂😂😂😂😂

Ti-a trecut paranoia?😂😂😂😂😂

Acum 2 minute, IndianuSibiu a spus:

Serios a plătit  ? Dacă e asa înseamnă că era vânat rău de tot iar acum rade de vânători de îl doare burta privind cum îl minunează 🤣

Da a platit, foarte mult.

Nu stiu cine rade mai bine, cred ca "vanatorii"😂😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Acum 4 minute, Muzicutza a spus:

Nu trebuie sa imi aduc aminte de nimic, am trecut peste si nu am mai zis nimic de aceea am scapat, dar tu ii sacai cu tag-urile tale pe foarte multi membrii, fara rost, asa ca iti meriti soarta, sclavule😂😂😂😂😂😂

Iar mai apoi ma doare la pula de plusuri, poti sa incepi sa imi dai minusuri ca nu am sa plang ca tine, peste tot si la toata lumea😂😂😂😂😂😂

Parca aveam mai multe conturi, foarte multe, cum ai ajuns la concluzia ca am doar unul? 😂😂😂😂😂😂

Ti-a trecut paranoia?😂😂😂😂😂

Da a platit, foarte mult.

Nu stiu cine rade mai bine, cred ca "vanatorii"😂😂😂😂😂😂

hai ca am vazut ce ai trecut peste ,de aia i-ai deschis topic alienului si n-ai mai intrat 2 saptamani pe forum de ciuda 🤣🤣🤣

vezi doamne ,ma si doare pe mine in pula daca sacai vreunul din gunoaiele care isi fac veacul pe aici ,crezi ca mi-e frica de niste labagii care isi baga banii de pe curse in conturi sp ca sa dea plusuri la sclavetii lor devotati 😂😂😂

ma amuzi

Link spre comentariu
Chiar acum, CharonIV a spus:

hai ca am vazut ce ai trecut peste ,de aia i-ai deschis topic alienului si n-ai mai intrat 2 saptamani pe forum de ciuda 🤣🤣🤣

vezi doamne ,ma si doare pe mine in pula daca sacai vreunul din gunoaiele care isi fac veacul pe aici ,crezi ca mi-e frica de niste labagii care isi baga banii de pe curse in conturi sp ca sa dea plusuri la sclavetii lor devotati 😂😂😂

ma amuzi

Nu am mai intrat 2 saptamani? Adevarul e ca nu sunt asa obsedat de forum cum esti tu😂😂😂😂😂😂😂😂

Unu dintre aia care "isi fac veacul" esti chiar tu😂😂😂😂😂😂

Hai sa ne uitam cine vrea sa faca 5000 de postari sa prinda culoare noua😂😂😂😂😂😂😂

Cine o fi oare, cine oare?😂😂😂😂

Tu de abea astepti sa iti scrie cineva ca imediat ii raspunzi, daca nu iti scrie nimeni te bagi tu in seama cu omul, cu jeapca😂😂😂😂😂

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Acum 4 minute, Muzicutza a spus:

Nu am mai intrat 2 saptamani? Adevarul e ca nu sunt asa obsedat de forum cum esti tu😂😂😂😂😂😂😂😂

Tu de abea astepti sa iti scrie cineva ca imediat ii raspunzi, daca nu iti scrie nimeni te bagi tu in seama cu omul, cu jeapca😂😂😂😂😂

vorbeste sclavul care astepta comanda de la stapan cand sa vorbeasca🤣🤣🤣

esti cel mai penibil caine din cati am vazut ,ba pizdicutza ,lingi pana lustruiesti curul stapanului 

vezi ca isi cauta liviu nume de caine ,sa nu-i vina vreo idee creata 🤭

Link spre comentariu
3 minutes ago, Muzicutza said:

1 hour ago, CharonIV said:

ce face tarfa asta mica pe nestiutorul :))))))))) 

pai ba rahatule cu ochi ,credeai ca n-o sa aflu pana la urma de ce cacatul de prieten al tau @elprofesoare mi-a dat mie minusuri 

era o fractura de logica intre conturile sp si cearta de la sibiu ,pana m-a ajutat cineva sa o umplu (ai fost injunghiat pe la spate ratatule ,mai pe scurt)

acum ce o sa mai spui ,ca apa nu e uda🤣🤣🤣

si cu mine s-a bagat in seama singur aiurea, credeam ca are ceva cu mine.
ce rol au culorile, si plusurile ,minusurile ca vad ca e mare tam tam 

Aici nu am inteles ce a vrut sa zica, ca nu cred ca s-a pus el sa caute 80 de postari si sa dea plusuri sa isi ajute fratele minusat😂😂😂
Serios acum sa imi explice si mie cineva ce e cu minusurile si cu culorile de care vorbiti voi

2 hours ago, CharonIV said:

lucas al vostru era pe minus cateva sute ,eu l-am scos pe 0 ,astia l-au tinut intr-un minus 80 asa la sto 

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Acum 2 minute, lorena96 a spus:

Aici nu am inteles ce a vrut sa zica, ca nu cred ca s-a pus el sa caute 80 de postari si sa dea plusuri sa isi ajute fratele minusat😂😂😂
Serios acum sa imi explice si mie cineva ce e cu minusurile si cu culorile de care vorbiti voi

wow , s-au intalnit 2 troli ,ce veselie in familia de moldoveni nesplati ,bine a zis alienu cand a zis ca ma cert cu toate clonele posibile si imposibile🤦‍♂️...... 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, lorena96 a spus:

Cu cat ai mai multe pct cu atat o ai mai mare.

• Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...