Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:service
Acum 2 minute, scorpion1970 a spus:

Scuză-mă, eu recunosc..nu sunt normal😂, dar după ce am discutat cu dom' doctor... a concluzionat ca trebuie neaparat sa va vadă, pe toti!!!! 😁 

Eu dau pantalonii jos si poa sa vina dom doctor sa ma vada.......sau asta-i altu?  😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Chiar acum, hunterxxl a spus:

Doar pe ala care vorbește singur de pe conturi multiple ;)

🙈 Pai...mai prins și recunosc... "EU SUNT" 😀 

Ps. Lăsând gluma la o parte, eu nu judec pe nimeni, nu voi analiza pe cineva anume...voi aprecia orice user care "atașează ceva interesant, glumite, acele recenzii tip pamflet cu un subiect anume... 😀 🥂

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 15 minute, elicoidal a spus:

Eu dau pantalonii jos si poa sa vina dom doctor sa ma vada.......sau asta-i altu?  😂

În nemernicia ta de "câine turbat", tu ai nevoie de o asistenta! 😁 Sau ai nevoie de un "doctor proctolog"?! 😀 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, scorpion1970 a spus:

În nemernicia ta de "câine turbat", tu ai nevoie de o asistenta! 😁 Sau ai nevoie de un "doctor proctolog"?! 😀 

Un doctor cu sani, se poate?........de fapt nu-i cer diploma.....asistenta sa fie,,,,,

Stabilim la fata locului care ce studiaza.........sau pipaie......

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 4 minute, elicoidal a spus:

Un doctor cu sani, se poate?........de fapt nu-i cer diploma.....asistenta sa fie,,,,,

Stabilim la fata locului care ce studiaza.........sau pipaie......

DI. "pacient" cererea dvs a fost înregistrată și veti primi răspuns conform legii...in 30 de zile! 😁 

Ps. Unde doriți...la stat sau la privat? 😀 

Link spre comentariu
Vizitator yourdreams90

Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta. Si o cauta, si o cauta... si nimic.
Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu:
- Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut.
- Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta.
Zis si facut. Pune Dracu oglinda si se insoara.

;)

Link spre comentariu
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
  • Oras:Cartierul cu 3 litere

Azi mă plictisesc uitandu-ma pe forum, nici o ceartă ca lumea, nici o aroganță de la fete jmekere ( se știu ele care sunt) , doar înțepături între unii care dau minusuri și plusuri.

Parcă e astenie de primăvară pe site 

=))

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, disjokey a spus:

Azi mă plictisesc uitandu-ma pe forum, nici o ceartă ca lumea, nici o aroganță de la fete jmekere ( se știu ele care sunt) , doar înțepături între unii care dau minusuri și plusuri.

Parcă e astenie de primăvară pe site 

=))

da-i tag la marcus

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

O tânăra geloasă vrea să iși testeze soțul și să vadă dacă acesta o inșela.
Așa că i-a scris o scrisoare în care i-a spus că s-a săturat de el și că l-a părăsit, a lăsat-o la vedere, apoi s-a ascuns sub patul din dormitor.

Bărbatul a ajuns acasă, a citit scrisoarea, a scris ceva, apoi a început să cânte și să danseze.Și-a luat telefonul și a sunat pe cineva.
– Bună, iubito, tocmai îmi schimb hainele și vin la tine.

Cât despre proasta cealaltă, s-a prins în sfârșit că îmi băteam joc de ea și a plecat. Am făcut o greșeala imensă când m-am însurat cu ea.

Îmi doresc să te fi întâlnit mai devreme.

Ne vedem în curând, iubito!”, a spus soțul femeii, apoi a părăsit camera.

Plângând, femeia a ieșit din ascunzătoare și a citit ce i-a scris soțul ei:
“Ți se vedeau picioarele, idioato. Mă duc după pâine”…🙈

Link spre comentariu
Vizitator yourdreams90

Sotia unui vames facea sex cu amantul cand aude cheia in usa.
- Ascunde-te repede in dulap ca a venit barbatul meu acasa , ii spuse aceasta amantului.
Sotul intra in casa si miroase in stanga in dreapta si spune :
- Spune unde e ca-l simt , spune unde l-ai ascuns, stiu ca e pe aici , si se apuca sa-l caute pe amant.
Se uita sub pat:
- Aici nu este!
Se uita in baie:
- Aici nu este!
Se uita in dulap , din care iese o mana cu o bancnota de 100$:
- Aici nu este!

Link spre comentariu
Vizitator yourdreams90

O femeie superba are un accident grav: masina ei se ciocneste cu a unui barbat. Din masinile lor au mai ramas niste epave. Se tarasc afara din gramezile de fiare si femeia intra in vorba:
- Dumneavoastra sunteti un barbat iar eu o femeie. Uitati-va putin la masinile noastre. N-a ramas nimic din ele si totusi noi nu avem nici o zgarietura. E un semn ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim si sa devenim prieteni.
- Sunt de acord , raspunde barbatul flatat. Trebuie sa fie un semn.
Dupa un moment de tacere, femeia continua:
- Ia uitati, inca un semn. Toata masina mea e facuta praf, dar sticla de vin din interior este intacta. Dumnezeu a vrut cu siguranta sa bem in cinstea acestei sanse de-a fi ramas in viata si de a ne fi intalnit,,,Ia sticla si o intinde omului.
Barbatul .....o deschide suspicios.. si, pana la urma, bea jumatate din ea si o intinde femeii inapoi. Ea o ia, ii pune dopul la loc si o da din nou barbatului.
- Dumneavoastra nu vreti? intreaba acesta mirat.
- Nu... Eu cred ca o sa astept Politia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...