Tandem3 Reputație: -2363 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Mai rău de unu că nu își da seama cât de distrus a ajuns. Așa ceva !!🤣🤣 1 Link spre comentariu
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 16, 2022 Oras:service Oras:service Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 2 minute, scorpion1970 a spus: Scuză-mă, eu recunosc..nu sunt normal😂, dar după ce am discutat cu dom' doctor... a concluzionat ca trebuie neaparat sa va vadă, pe toti!!!! 😁 Eu dau pantalonii jos si poa sa vina dom doctor sa ma vada.......sau asta-i altu? 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Chiar acum, hunterxxl a spus: Doar pe ala care vorbește singur de pe conturi multiple 🙈 Pai...mai prins și recunosc... "EU SUNT" 😀 Ps. Lăsând gluma la o parte, eu nu judec pe nimeni, nu voi analiza pe cineva anume...voi aprecia orice user care "atașează ceva interesant, glumite, acele recenzii tip pamflet cu un subiect anume... 😀 🥂" Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 15 minute, elicoidal a spus: Eu dau pantalonii jos si poa sa vina dom doctor sa ma vada.......sau asta-i altu? 😂 În nemernicia ta de "câine turbat", tu ai nevoie de o asistenta! 😁 Sau ai nevoie de un "doctor proctolog"?! 😀 Link spre comentariu
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 16, 2022 Oras:service Oras:service Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 2 minute, scorpion1970 a spus: În nemernicia ta de "câine turbat", tu ai nevoie de o asistenta! 😁 Sau ai nevoie de un "doctor proctolog"?! 😀 Un doctor cu sani, se poate?........de fapt nu-i cer diploma.....asistenta sa fie,,,,, Stabilim la fata locului care ce studiaza.........sau pipaie...... Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 4 minute, elicoidal a spus: Un doctor cu sani, se poate?........de fapt nu-i cer diploma.....asistenta sa fie,,,,, Stabilim la fata locului care ce studiaza.........sau pipaie...... DI. "pacient" cererea dvs a fost înregistrată și veti primi răspuns conform legii...in 30 de zile! 😁 Ps. Unde doriți...la stat sau la privat? 😀 Link spre comentariu
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 16, 2022 Oras:service Oras:service Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 5 minute, scorpion1970 a spus: DI. "pacient" cererea dvs a fost înregistrată și veti primi răspuns conform legii...in 30 de zile! 😁 Ps. Unde doriți...la stat sau la privat? 😀 Link spre comentariu
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta. Si o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu: - Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut. - Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta. Zis si facut. Pune Dracu oglinda si se insoara. Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Februarie 16, 2022 Azi mă plictisesc uitandu-ma pe forum, nici o ceartă ca lumea, nici o aroganță de la fete jmekere ( se știu ele care sunt) , doar înțepături între unii care dau minusuri și plusuri. Parcă e astenie de primăvară pe site 1 1 Link spre comentariu
elicoidal Reputație: 1152 Postat Februarie 16, 2022 Oras:service Oras:service Partajează Postat Februarie 16, 2022 Acum 1 minut, disjokey a spus: Azi mă plictisesc uitandu-ma pe forum, nici o ceartă ca lumea, nici o aroganță de la fete jmekere ( se știu ele care sunt) , doar înțepături între unii care dau minusuri și plusuri. Parcă e astenie de primăvară pe site da-i tag la marcus 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Februarie 16, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Februarie 16, 2022 20 minutes ago, elicoidal said: da-i tag la marcus Dă-i tu, ia vezi cum te descurci cu el 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 The problem with humanity is that intelligent people are usually shy and antisocial. Meanwhile dumb people are full of confidence and famous. Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Februarie 17, 2022 Ca un rege, pă tron 👑 🤭😁🤣😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60344 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Februarie 17, 2022 :))) 12 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 O tânăra geloasă vrea să iși testeze soțul și să vadă dacă acesta o inșela. Așa că i-a scris o scrisoare în care i-a spus că s-a săturat de el și că l-a părăsit, a lăsat-o la vedere, apoi s-a ascuns sub patul din dormitor. Bărbatul a ajuns acasă, a citit scrisoarea, a scris ceva, apoi a început să cânte și să danseze.Și-a luat telefonul și a sunat pe cineva. – Bună, iubito, tocmai îmi schimb hainele și vin la tine. Cât despre proasta cealaltă, s-a prins în sfârșit că îmi băteam joc de ea și a plecat. Am făcut o greșeala imensă când m-am însurat cu ea. Îmi doresc să te fi întâlnit mai devreme. Ne vedem în curând, iubito!”, a spus soțul femeii, apoi a părăsit camera. Plângând, femeia a ieșit din ascunzătoare și a citit ce i-a scris soțul ei: “Ți se vedeau picioarele, idioato. Mă duc după pâine”…🙈 Link spre comentariu
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 In fata unei usi: - Deschide, iubito! - Nu pot, sunt dezbracata. - Nu-i nimic, sunt singur! - Eu nu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Apogeul beției e când vine tortul la nuntă și tu întrebi a cui e ziua.🙈 Link spre comentariu
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Sotia unui vames facea sex cu amantul cand aude cheia in usa. - Ascunde-te repede in dulap ca a venit barbatul meu acasa , ii spuse aceasta amantului. Sotul intra in casa si miroase in stanga in dreapta si spune : - Spune unde e ca-l simt , spune unde l-ai ascuns, stiu ca e pe aici , si se apuca sa-l caute pe amant. Se uita sub pat: - Aici nu este! Se uita in baie: - Aici nu este! Se uita in dulap , din care iese o mana cu o bancnota de 100$: - Aici nu este! Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Un cuc către o păsărică: - Dacă mă scol la tine praf te fac! 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11831 Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Fericit că a ieșit biletul ăla forță 🍾🍾🍾! Să vină banii, să vină banii...ăia mulți 🤪🤣! Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Februarie 17, 2022 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Agora Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Good days give you happiness and bad days give you experience ☺️ Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Luați pastile pentru slăbit? - Da. - Şi câte luați pe zi? - Până mă satur! Link spre comentariu
Vizitator yourdreams90 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 O femeie superba are un accident grav: masina ei se ciocneste cu a unui barbat. Din masinile lor au mai ramas niste epave. Se tarasc afara din gramezile de fiare si femeia intra in vorba: - Dumneavoastra sunteti un barbat iar eu o femeie. Uitati-va putin la masinile noastre. N-a ramas nimic din ele si totusi noi nu avem nici o zgarietura. E un semn ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim si sa devenim prieteni. - Sunt de acord , raspunde barbatul flatat. Trebuie sa fie un semn. Dupa un moment de tacere, femeia continua: - Ia uitati, inca un semn. Toata masina mea e facuta praf, dar sticla de vin din interior este intacta. Dumnezeu a vrut cu siguranta sa bem in cinstea acestei sanse de-a fi ramas in viata si de a ne fi intalnit,,,Ia sticla si o intinde omului. Barbatul .....o deschide suspicios.. si, pana la urma, bea jumatate din ea si o intinde femeii inapoi. Ea o ia, ii pune dopul la loc si o da din nou barbatului. - Dumneavoastra nu vreti? intreaba acesta mirat. - Nu... Eu cred ca o sa astept Politia. Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 Aşadar bărbații pot fi mame... S-a dus dracului şi principala, înjurătură din limba română... 🤫 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum