SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 11, 2013 Azi ma simt....deci exist............. Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 11, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2013 sunt banuitoare... sa inteleg ca tu erai clientul Nu, dar mi-as fi dorit, asa de misto a scris Amada. Si na! ca m-am intristat. Trebuie sa te vizitez sa-mi treaca. Link spre comentariu
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Partajează Postat Iulie 11, 2013 Desi azi am avut o MANA buna ( Leonidas, scuza ma, mi a intrat careu de asi ;) ) , sunt putin trist pt ca realizez ca trebuie , usor-usor, sa mi bag mintile in cap. Asta ca urmare a pasului pe care l am facut. Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 11, 2013 Desi azi am avut o MANA buna ( Leonidas, scuza ma, mi a intrat careu de asi ;) ) , sunt putin trist pt ca realizez ca trebuie , usor-usor, sa mi bag mintile in cap. Asta ca urmare a pasului pe care l am facut.Iphoaneeeeee...punem pariu ca lu` Leonidas i-a intrat royala??? Link spre comentariu
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Partajează Postat Iulie 11, 2013 Iphoaneeeeee...punem pariu ca lu` Leonidas i-a intrat royala??? Nuuuuu, eu am impartit cartile..I-a intrat o PULA..... Leo, stii ca glumesc Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 11, 2013 Nuuuuu, eu am impartit cartile..I-a intrat o PULA..... Leo, stii ca glumesc Bwuhahaaaaaaaaaaa...deci l-ai ars la misto??? Stiinta frate stiinta Mai imi permit sa pun un ultim pariu....crezi ca maine vei fi catalogat ca si cel mai mare excroc??? Hai ti tzuc pe Iphon-ul ala de aur Link spre comentariu
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Partajează Postat Iulie 11, 2013 Stiinta frate stiinta Mai imi permit sa pun un ultim pariu....crezi ca maine vei fi catalogat ca si cel mai mare excroc??? Pierzi pariul.... De maine sa fiu catalogat asa? De mult zic/cred unii asta. Cica sunt si ''baiat de cartier'', asta e cea mai tare. Oricum iubesc confuzia si magia, deci....mi se rupe (vb lui GT). Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Iulie 11, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 11, 2013 Bwuhahaaaaaaaaaaa...deci l-ai ars la misto??? Stiinta frate stiinta Mai imi permit sa pun un ultim pariu....crezi ca maine vei fi catalogat ca si cel mai mare excroc??? Hai ti tzuc pe Iphon-ul ala de aur Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 11, 2013 Pierzi pariul.... De maine sa fiu catalogat asa? De mult zic/cred unii asta. Cica sunt si ''baiat de cartier'', asta e cea mai tare. Oricum iubesc confuzia si magia, deci....mi se rupe (vb lui GT).tre` sa fii mandru...majoritatea dintre noi am crescut in blocurile gri...cei care au crescut in vile,ii numaram pe degete frate Chris73 este exceptia care sfideaza regula Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 11, 2013 Nu, dar mi-as fi dorit, asa de misto a scris Amada. Si na! ca m-am intristat. Trebuie sa te vizitez sa-mi treaca. Sunt trista,,, pentru ca nu va avea ocazia Cpt.Picard sa ma viziteze Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 11, 2013 Nu se stie niciodata. Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 11, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat Iulie 11, 2013 Nuuuuu, eu am impartit cartile..I-a intrat o PULA..... Leo, stii ca glumesc Stiu, stiu ) On topic-in continuare ma simt minunat (si nu e de la MAINI), de mult nu m-a mai tinut asa mult starea asta Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 11, 2013 Stiu, stiu ) On topic-in continuare ma simt minunat (si nu e de la MAINI), de mult nu m-a mai tinut asa mult starea asta ca sa va raspund in spiritul forum-ului.......``de unde atata rautateeeeeeeeeeeeee..........`` Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 11, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iulie 11, 2013 Eu astazi nu ma simt bine.Culmea e ca psihic sunt foarte bine,insa fizic nu prea.Dar nu e nici o problema.Dupa un somnic adanc imi refac puterile,deoarece Tomorrow is another day. P.S.Si moi,Annona.Si moi. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 11, 2013 mda.... ca un ... ce conteaza... sunt de acord cu Scarlett O'Hara Link spre comentariu
Jery Reputație: 38 Postat Iulie 11, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 11, 2013 azi in puii mei sunt foarte obosit ........ si nu pot dormi de nu va stresez putintel........ Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 12, 2013 Azi ma simt minunat dupa o noapte ....nedormita in cel mai frumos mod. Exact, am fost la o fata all night!Hai va pup! Link spre comentariu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Partajează Postat Iulie 12, 2013 Azi ma simt minunat dupa o noapte ....nedormita in cel mai frumos mod. Exact, am fost la o fata all night!Hai va pup!Sa-ti fie de bine Gogule Si io ma simt minunat....n-am un motiv anume dar ma simt................ Link spre comentariu
bastion Reputație: 117 Postat Iulie 12, 2013 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Partajează Postat Iulie 12, 2013 Eu am control la firma unde lucrez si toti din jurul meu sunt stresati. Nu am vazut un zambet de dimineata, in afara doamnei care face curat prin birouri. Oamenii simpli inca mai stiu sa zambeasca. Ar trebui sa luam exemplu de la ei. O zi buna tuturor ! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 12, 2013 sunt atat de ragusita...dar ma simt super multumita si happy ca am avut ocazia sa cunosc atat de multi membrii de pe forum..nu credeam ca la o singura masa pot incapea 37 de oameni... Link spre comentariu
oviii Reputație: -494 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 12, 2013 Viata-i o curva...iar moartea o fute in orice pozitie . Link spre comentariu
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 13, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Partajează Postat Iulie 13, 2013 In sfarsit un somn bun care este mai mult decat binevenit,dupa 5 zile de lucru aproape constant. Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 13, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iulie 13, 2013 In sfarsit un somn bun care este mai mult decat binevenit,dupa 5 zile de lucru aproape constant.In concluzie sa inteleg ca te simti odihnit .P.S. Scuze pentru completare. Link spre comentariu
danutza tm Reputație: 70 Postat Iulie 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 13, 2013 Astazi ma simt foarte bine si.....rasfatata Link spre comentariu
jason4u Reputație: 261 Postat Iulie 13, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Iulie 13, 2013 Somnoros...nu ar strica o revitalizare.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum