SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 11, 2013 Azi ma simt....deci exist.............
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 11, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2013 sunt banuitoare... sa inteleg ca tu erai clientul Nu, dar mi-as fi dorit, asa de misto a scris Amada. Si na! ca m-am intristat. Trebuie sa te vizitez sa-mi treaca.
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Postat Iulie 11, 2013 Desi azi am avut o MANA buna ( Leonidas, scuza ma, mi a intrat careu de asi ;) ) , sunt putin trist pt ca realizez ca trebuie , usor-usor, sa mi bag mintile in cap. Asta ca urmare a pasului pe care l am facut.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 11, 2013 Desi azi am avut o MANA buna ( Leonidas, scuza ma, mi a intrat careu de asi ;) ) , sunt putin trist pt ca realizez ca trebuie , usor-usor, sa mi bag mintile in cap. Asta ca urmare a pasului pe care l am facut.Iphoaneeeeee...punem pariu ca lu` Leonidas i-a intrat royala???
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Postat Iulie 11, 2013 Iphoaneeeeee...punem pariu ca lu` Leonidas i-a intrat royala??? Nuuuuu, eu am impartit cartile..I-a intrat o PULA..... Leo, stii ca glumesc
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 11, 2013 Nuuuuu, eu am impartit cartile..I-a intrat o PULA..... Leo, stii ca glumesc Bwuhahaaaaaaaaaaa...deci l-ai ars la misto??? Stiinta frate stiinta Mai imi permit sa pun un ultim pariu....crezi ca maine vei fi catalogat ca si cel mai mare excroc??? Hai ti tzuc pe Iphon-ul ala de aur
omu cu iphonu de aur Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2013 Oras:in coasta ta Oras:in coasta ta Postat Iulie 11, 2013 Stiinta frate stiinta Mai imi permit sa pun un ultim pariu....crezi ca maine vei fi catalogat ca si cel mai mare excroc??? Pierzi pariul.... De maine sa fiu catalogat asa? De mult zic/cred unii asta. Cica sunt si ''baiat de cartier'', asta e cea mai tare. Oricum iubesc confuzia si magia, deci....mi se rupe (vb lui GT).
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Iulie 11, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 11, 2013 Bwuhahaaaaaaaaaaa...deci l-ai ars la misto??? Stiinta frate stiinta Mai imi permit sa pun un ultim pariu....crezi ca maine vei fi catalogat ca si cel mai mare excroc??? Hai ti tzuc pe Iphon-ul ala de aur
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 11, 2013 Pierzi pariul.... De maine sa fiu catalogat asa? De mult zic/cred unii asta. Cica sunt si ''baiat de cartier'', asta e cea mai tare. Oricum iubesc confuzia si magia, deci....mi se rupe (vb lui GT).tre` sa fii mandru...majoritatea dintre noi am crescut in blocurile gri...cei care au crescut in vile,ii numaram pe degete frate Chris73 este exceptia care sfideaza regula
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2013 Nu, dar mi-as fi dorit, asa de misto a scris Amada. Si na! ca m-am intristat. Trebuie sa te vizitez sa-mi treaca. Sunt trista,,, pentru ca nu va avea ocazia Cpt.Picard sa ma viziteze
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2013 Nu se stie niciodata.
leonidas Reputație: 719 Postat Iulie 11, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Iulie 11, 2013 Nuuuuu, eu am impartit cartile..I-a intrat o PULA..... Leo, stii ca glumesc Stiu, stiu ) On topic-in continuare ma simt minunat (si nu e de la MAINI), de mult nu m-a mai tinut asa mult starea asta
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 11, 2013 Stiu, stiu ) On topic-in continuare ma simt minunat (si nu e de la MAINI), de mult nu m-a mai tinut asa mult starea asta ca sa va raspund in spiritul forum-ului.......``de unde atata rautateeeeeeeeeeeeee..........``
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 11, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 11, 2013 Eu astazi nu ma simt bine.Culmea e ca psihic sunt foarte bine,insa fizic nu prea.Dar nu e nici o problema.Dupa un somnic adanc imi refac puterile,deoarece Tomorrow is another day. P.S.Si moi,Annona.Si moi.
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2013 mda.... ca un ... ce conteaza... sunt de acord cu Scarlett O'Hara
Jery Reputație: 38 Postat Iulie 11, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 11, 2013 azi in puii mei sunt foarte obosit ........ si nu pot dormi de nu va stresez putintel........
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 12, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 12, 2013 Azi ma simt minunat dupa o noapte ....nedormita in cel mai frumos mod. Exact, am fost la o fata all night!Hai va pup!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iulie 12, 2013 Azi ma simt minunat dupa o noapte ....nedormita in cel mai frumos mod. Exact, am fost la o fata all night!Hai va pup!Sa-ti fie de bine Gogule Si io ma simt minunat....n-am un motiv anume dar ma simt................
bastion Reputație: 117 Postat Iulie 12, 2013 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Iulie 12, 2013 Eu am control la firma unde lucrez si toti din jurul meu sunt stresati. Nu am vazut un zambet de dimineata, in afara doamnei care face curat prin birouri. Oamenii simpli inca mai stiu sa zambeasca. Ar trebui sa luam exemplu de la ei. O zi buna tuturor !
randunica Reputație: 6350 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 12, 2013 sunt atat de ragusita...dar ma simt super multumita si happy ca am avut ocazia sa cunosc atat de multi membrii de pe forum..nu credeam ca la o singura masa pot incapea 37 de oameni...
oviii Reputație: -494 Postat Iulie 12, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 12, 2013 Viata-i o curva...iar moartea o fute in orice pozitie .
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 13, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 13, 2013 In sfarsit un somn bun care este mai mult decat binevenit,dupa 5 zile de lucru aproape constant.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 13, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 13, 2013 In sfarsit un somn bun care este mai mult decat binevenit,dupa 5 zile de lucru aproape constant.In concluzie sa inteleg ca te simti odihnit .P.S. Scuze pentru completare.
danutza tm Reputație: 70 Postat Iulie 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 13, 2013 Astazi ma simt foarte bine si.....rasfatata
jason4u Reputație: 261 Postat Iulie 13, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iulie 13, 2013 Somnoros...nu ar strica o revitalizare....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum