r0bert_st0ica Reputație: 719 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 14, 2015 sunt obosita m-am plictisit, nu imi arde nici macar de friki-friki , nu pot nici sa dorm, nu are nici cine sa ma tina in brate,plm, am o stare de tot kkat-ul Parc'ai fi nevastuica'mea 1
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 sunt obosita m-am plictisit, nu imi arde nici macar de friki-friki , nu pot nici sa dorm, nu are nici cine sa ma tina in brate,plm, am o stare de tot kkat-ul http://photo1.ask.fm/200/078/256/1650003005-1r7eh8q-j8lsm1d4d823qk0/original/usor.jpg
irinapitika Reputație: 3519 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 14, 2015 nu am baut (mult)
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 nu am baut (mult) http://www.petitieonline.com/uploads/images/nuideglumit1.jpg
irinapitika Reputație: 3519 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 14, 2015 nu am baut (mult) http://www.petitieonline.com/uploads/images/nuideglumit1.jpg
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 http://r14.imgfast.net/users/1413/24/97/40/avatars/9634-5.png
acdc Reputație: 188 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 15, 2015 nerabdator
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 Multi au vazut, putini au inteles...Ma simt on topic.
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 15, 2015 Multi au vazut, putini au inteles...Ma simt on topic. Am prins ceva ceva...pai la ce te-ai gandit cand ai postat,ca te ia lumea de victima si te ajuta cu ceva? Ca o sa sară anumiti baeti rai sa te ajute,facand pe racheții?...eu zic ca sunt probleme pe care o sa le rezolvi singura,iar daca vrei o parere personala,nici macar nu ma pot gandi la una...si ai dreptate,probabil nimeni nu o sa te inteleaga,decat cei ce au trait asa ceva,sau care au simtit.Dar cum spuneam,te legi prea mult de trecut,sa-ti poti schimba in vreun fel prezentul, in bine.Probabil viitorul ti se pare la fel de sumbru,daca trecutul a fost de cacat.
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 Am prins ceva ceva...pai la ce te-ai gandit cand ai postat,ca te ia lumea de victima si te ajuta cu ceva? Ca o sa sară anumiti baeti rai sa te ajute,facand pe racheții?...eu zic ca sunt probleme pe care o sa le rezolvi singura,iar daca vrei o parere personala,nici macar nu ma pot gandi la una...si ai dreptate,probabil nimeni nu o sa te inteleaga,decat cei ce au trait asa ceva,sau care au simtit.Dar cum spuneam,te legi prea mult de trecut,sa-ti poti schimba in vreun fel prezentul, in bine.Probabil viitorul ti se pare la fel de sumbru,daca trecutul a fost de cacat. Faci parte din cei care nu au inteles, din cauza asta am sters... Un trecut nerezolvat ramane prezent pana la capat...Am rezolvat prin faptul ca am i-am demonstrat (timp de ani multi) ca nu sunt ce a crezut...Nu m-am bucurat sa vad ca asta a facut-o sa sufere...Nu sunt o victima, nu ma comport si nu gandesc ca una.Faptul ca eu tot ei ii protejez sentimentele ar fi trebui sa-ti dea de inteles asta. PS. A facut-o sa sufere faptul ca s-a purtat cum s-a purtat...
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 15, 2015 Faci parte din cei care nu au inteles, din cauza asta am sters... Un trecut nerezolvat ramane prezent pana la capat...Am rezolvat prin faptul ca am i-am demonstrat (timp de ani multi) ca nu sunt ce a crezut...Nu m-am bucurat sa vad ca asta a facut-o sa sufere...Nu sunt o victima, nu ma comport si nu gandesc ca una.Faptul ca eu tot ei ii protejez sentimentele ar fi trebui sa-ti dea de inteles asta.Da-i cu otrava in mancare(lui),si ai rezolvat-o!Asta am inteles-o?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 15, 2015 Azi ma doare-n pula(nu de la sifilis)...așa, la mișto
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 Da-i cu otrava in mancare(lui),si ai rezolvat-o!Asta am inteles-o? Bla!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 Bine, o sterg si pe asta... pfff
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2015 Postat Aprilie 15, 2015 Ca sa ma fac si mai mult de ras, cum e vorba la moda aici, azi am simtit niste spirite, mai mult decat negative...Genul unuia a fost in premiera pentru mine... Te uraste cineva, deci existi! Nu mai trimiteti prostii, nu faceti decat rau tot voua... Noapte buna! PS. Am scris asta pentru ca sunt beata, drogata si nebuna, in rest e perfect! 4
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 Plm, vesnic e cineva nemultumit... Poate stergi postarea ca cineva face spume si-mi da lectii de viata... (telepatic )Si crezi putza?! Asa chiar par nebuna!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 Nu am mai putut edita, vad ca ai dreptate si nu trebuia sa scriu asta... Sunt varza, daca erai aici poate nu aveam timp sa scriu... Ma bag in pat.
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2015 Postat Aprilie 15, 2015 Nu am mai putut edita, vad ca ai dreptate si nu trebuia sa scriu asta... Sunt varza, daca erai aici poate nu aveam timp sa scriu... Ma bag in pat. mai bine te bagi in pat ... o sa fac eu pe lupu' moralist in lipsa ta ai sa vezi ca ma pricep o s-o fac si eu pe nebunu' pe aici poate o pun si de un fan page ahh stai eu chiar sunt fumat
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 mai bine te bagi in pat ... o sa fac eu pe lupu' moralist in lipsa ta ai sa vezi ca ma pricep o s-o fac si eu pe nebunu' pe aici poate o pun si de un fan page ahh stai eu chiar sunt fumat Sunt atat de nebuna incat nu vorbeam cu tine... Oricum, bine ai revenit! Edit: Nici acum nu e bine, ma fut in pareri!
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2015 Postat Aprilie 15, 2015 Sunt atat de nebuna incat nu vorbeam cu tine... Oricum, bine ai revenit! Edit: Nici acum nu e bine, ma fut in pareri! mi-am dat seama
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 mi-am dat seama Merci, am taiat celelalte cai...
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2015 Postat Aprilie 15, 2015 si uite asa ca un vaj eu am plecatdaca nu te bagi tu in pat atunci o sa ma duc eu la culcare
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 si uite asa ca un vaj eu am plecatdaca nu te bagi tu in pat atunci o sa ma duc eu la culcare Ba vin si eu. Am senzatia ca ne cunoatem de foarte mult timp, dar ma simt ca o amnezica... PS. Cei care ma tot injura, sa luati tot ce mi-ati trimis inapoi inzecit!Cine face figuri in pulover inchis la culoare, maroniu? Ai rezolvat ceva cu asta?!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 15, 2015 Sunt extrem de agitata, fara nici un motiv...Nu ma simt ca si cum nu as fi eu, nu ma recunosc, seamana cu senzatia cand am incercat sa purific pe cineva...Ptiu, urasc pestii, daca nu luptam direct apelam la metode mai....Repet, nu ajungeti nicaieri! O cioara am prins! Altceva nu a fost sau s-a retras.... Alta viata! Acum sa se roage sa i-o dau inapoi... Demonstratie ca sunt eu? Va iubesc de prea mult timp ca sa renunt la forum, dependenta.... Of, bine ca s-a terminat. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 15, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 15, 2015 Wtf?Amada,esti ok?Ai baut ceai de salvie,dar altfel de salvie?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum