mosu44 Reputație: 3240 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Aprilie 17, 2015 Ma uit la mine si sunt ok... ma uit la ea si e bine... ma uit la ai mei si ii vad linistiti... ma uit la cei din jur si ii vad pe drumul lor. Totul e bine. Astept dezastrul. Nu astepta dezastrul. Mai bine provoaca-l tu Macar atunci nu trebuie sa astepti 1
r0bert_st0ica Reputație: 698 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 17, 2015 Protestanti, de drept si Reformati, de fel
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 17, 2015 Simti ca ai...sifi? Am,si e prietenul/prietena meu/mea? 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 17, 2015 mai ales,circula numai cu gandul la pulaAi boală și dușmănie pă Lana, se vede cu ochiu'liber 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Aprilie 18, 2015 Suna cam patetic dar aseara am auzit pentru prima oara in multi ani o privighetoare .... si am ramas impietrit pana a terminat. Azi urasc si compatimesc oamenii care isi mascheaza , ascund sau infraneaza sentimentele. Poate pentru ca eu nu prea stapanesc arta asta. 2
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Aprilie 18, 2015 Cu chef de gatit dar strapunsa de lene
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Momentan ok...........urmeaza grataru'++++ garniturile de rigoare..........
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Momentan ok...........urmeaza grataru'++++ garniturile de rigoare.......... Ce mişto...asparagus sau arpagic,ca si garnitura? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Ce mişto...asparagus sau arpagic,ca si garnitura? Rucola 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 19, 2015 Momentan ok...........urmeaza grataru'++++ garniturile de rigoare.......... Alea-s plusuri sau crucile de la sifilis? Radem, glumim, da' Tina e dată dispărută cu tot cu analize 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Alea-s plusuri sau crucile de la sifilis? Radem, glumim, da' Tina e dată dispărută cu tot cu analize Doua plusuri si doua cruci Tina e' cu Sofia in Germania la Madrid 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Alea-s plusuri sau crucile de la sifilis? Radem, glumim, da' Tina e dată dispărută cu tot cu analize Ai fost recent la ea si...morcovul? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Ai fost recent la ea si...morcovul? Vanatoru'......... 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Vanatoru'......... De recompense venerice! 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 De recompense venerice! Cam da
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Ma simt diabolic de bine! Mi-am restaurat energiile...Nu m-ar crede nimeni (prostimea) cat de bine functioneaza! PS. Incepuseram sa dau detalii oarecum, dar intre timp a facut exact ce ma asteptam... pe langa inca o persoana... De data asta nu este vorba de alcool, doar inca o scara trecuta in sus... Fuck, I am good at this! 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Ma simt diabolic de bine! Mi-am restaurat energiile...Nu m-ar crede nimeni (prostimea) cat de bine functioneaza! PS. Incepuseram sa dau detalii oarecum, dar intre timp a facut exact ce ma asteptam... pe langa inca o persoana... De data asta nu este vorba de alcool, doar inca o scara trecuta in sus... Fuck, I am good at this!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Ma simt diabolic de bine! Mi-am restaurat energiile...Nu m-ar crede nimeni (prostimea) cat de bine functioneaza! PS. Incepuseram sa dau detalii oarecum, dar intre timp a facut exact ce ma asteptam... pe langa inca o persoana... De data asta nu este vorba de alcool, doar inca o scara trecuta in sus... Fuck, I am good at this! I am not too social exactly because I know what people think...Why do you think I like you sometimes? You search, but don't see it clearly... Not a bad person, just upset sometimes...Disappointed in people, but still looking for a reason to live because living among the kind of people you had been in touch with... makes you loose a reason to live...We are all around you, just not too social, now maybe you know why... 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 I am not too social exactly because I know what people think...Why do you think I like you sometimes? You search, but don't see it clearly... Not a bad person, just upset sometimes...Disappointed in people, but still looking for a reason to live because living among the kind of people you had been in touch with... makes you loose a reason to live...We are all around you, just not too social, now maybe you know why... Hai sictir!
mosu44 Reputație: 3240 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Aprilie 19, 2015 ma simt deceeu in clipele lui fericite ma simt marean no 1 inainte de gratar cu 2 minute ma simt 1
r0bert_st0ica Reputație: 698 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 19, 2015 ma simt deceeu in clipele lui fericite ma simt marean no 1 inainte de gratar cu 2 minute ma simt mosule, daca nu te simti putin si Lana, e in van 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Aprilie 19, 2015 mosule, daca nu te simti putin si Lana, e in van da' tu ai 'xperimentat chestia de care zici, cu Lana?
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Hai sictir! Most-people-dont-listen-with-the-intent-to-understand-500x530.jpg Uhuuuu! Ce fricos esti... Seamana a sacal pe langa tigru...Dar aici te lipesti de orice blana vezi... Sunt epilata si daca nu as fi, as spune la fel: Poti fi oricand ce esti, jalnic e ca esti orice ti se cere... Se poate altfel, dar eu nu cred ca poti."Incurajarea" mea te-a adus la crime in gandul tau... sinuciderea e solutia!
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Uhuuuu! Ce fricos esti... Seamana a sacal pe langa tigru...Dar aici te lipesti de orice blana vezi... Sunt epilata si daca nu as fi, as spune la fel: Poti fi oricand ce esti, jalnic e ca esti orice ti se cere... Se poate altfel, dar eu nu cred ca poti."Incurajarea" mea te-a adus la crime in gandul tau... sinuciderea e solutia! Inginere?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum