? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 ma simt deceeu in clipele lui fericite ma simt marean no 1 inainte de gratar cu 2 minute ma simt
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Inginere? Neeee, constiinta ta pe care o tot ignori...
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Neeee, constiinta ta pe care o tot ignori... Hai ca deja o dai in lalele violete ...vezi sa nu-ti scape energiile din lesa!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Hai ca deja o dai in lalele violete ...vezi sa nu-ti scape energiile din lesa! Sa-mi bag ceva! Ma mir ca mai poti scrie... vinovata, ok. What a fuck e cu dansatoarele alea... balerine... plm! Ok, eu nu fac nimic impotant, dar cel mai important nu mai citesc asta... Cu scuzele de rigoare...
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Sa-mi bag ceva! Ma mir ca mai poti scrie... vinovata, ok. What a fuck e cu dansatoarele alea... balerine... plm! Ok, eu nu fac nimic impotant, dar cel mai important nu mai citesc asta... Cu scuzele de rigoare... What a fuck,what 2 fucks ...au iesit energiile alea bune,le-ai scapat,si au intrat altele,paranoice?
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Hai ca deja o dai in lalele violete ...vezi sa nu-ti scape energiile din lesa! Nu am vazut lalele, prin tine doar niste dansatoare... Te las, nu e de rau, incerc sa incurajez... dar nici real nu pare... De data asta eu fac pasi inceti, dar siguri...
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Nu am vazut lalele, prin tine doar niste dansatoare... Te las, nu e de rau, incerc sa incurajez... dar nici real nu pare... De data asta eu fac pasi inceti, dar siguri...
r0bert_st0ica Reputație: 716 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 19, 2015 da' tu ai 'xperimentat chestia de care zici, cu Lana? Spune'mi ca tu ai experimentat cu dece'u si cu Marean
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 What a fuck,what 2 fucks ...au iesit energiile alea bune,le-ai scapat,si au intrat altele,paranoice? Intr-o zi (scriu ca m-am plictisit ) am primit un tip, nici acum nu am uitat ce user are aici... nu am uitat nici cum are corpul, nici ca are tatuaje, nici ca are o pula... forma, dimensiunea, pozitia in care am stat... A fumat "ceva" inainte sa vina... l-am simtit atat de bine (desi eu sunt contra si nu o sa accept) incat dupa ce a plecat, am stat cel putin juma de ora ametita... A spus ceva de flori si culori... Ce am vrut sa spun: Simt si nu o sa incetez... PS. Am pus aiurea fraza cu florile, a venit cu ele, in toate culorile si am discutat legat de influenta culorilor... Nu mai vorbesc de unul care mi-a sfasiat sufletul... Eu am crezut ca ma iubeste, dar el era de fapt high...
mosu44 Reputație: 3240 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Aprilie 19, 2015 Spune'mi ca tu ai experimentat cu dece'u si cu Marean no, n-am experimentat ni'ic cu deceeu sau cu marean! dar...ei sunt unii din prietenii mei...si asta este: marturisesc! ps: deceeu este un...filozof...care are clipe de fericire, uneori (nespuse aici )iar Marean (cu M Mare) ...seamna otzarica cu mine: e fericit la 2 minutele inainte de gratar (bine, el fiind Boss, are parte de gratare mai multe, mai gustoase si mai stropite cu...habar n-am cu ce, doar el stie )
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 19, 2015 Intr-o zi (scriu ca m-am plictisit ) am primit un tip, nici acum nu am uitat ce user are aici... nu am uitat nici cum are corpul, nici ca are tatuaje, nici ca are o pula... forma, dimensiunea, pozitia in care am stat... A fumat "ceva" inainte sa vina... l-am simtit atat de bine (desi eu sunt contra si nu o sa accept) incat dupa ce a plecat, am stat cel putin juma de ora ametita... A spus ceva de flori si culori... Ce am vrut sa spun: Simt si nu o sa incetez... nu sint prea multi fumatori de iarba de calitate ,care sa-i faca sa spuna despre flori si culori.iarba buna, bine folosita , iti deschide simturi latente.atunci cind esti impreuna cu persoana potrivita.probabil ca la fel vei scrie si despre mine dupa ce te voi vizita incognito.
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 nu sint prea multi fumatori de iarba de calitate ,care sa-i faca sa spuna despre flori si culori.iarba buna, bine folosita , iti deschide simturi latente.atunci cind esti impreuna cu persoana potrivita.probabil ca la fel vei scrie si despre mine dupa ce te voi vizita incognito..... Cum pula mea vrei tu sa ma vizitezi incognito? Ai fumat ceva de calitate, se vede. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Intr-o zi (scriu ca m-am plictisit ) am primit un tip, nici acum nu am uitat ce user are aici... nu am uitat nici cum are corpul, nici ca are tatuaje, nici ca are o pula... forma, dimensiunea, pozitia in care am stat... A fumat "ceva" inainte sa vina... l-am simtit atat de bine (desi eu sunt contra si nu o sa accept) incat dupa ce a plecat, am stat cel putin juma de ora ametita... A spus ceva de flori si culori... Ce am vrut sa spun: Simt si nu o sa incetez... PS. Am pus aiurea fraza cu florile, a venit cu ele, in toate culorile si am discutat legat de influenta culorilor... Nu mai vorbesc de unul care mi-a sfasiat sufletul... Eu am crezut ca ma iubeste, dar el era de fapt high...Nu inteleg ce vrei sa zici,sau ce insinuezi(nu consum spirtoase)...habar n-am,insa te-as ruga tare mult,si as aprecia,sa nu ma mai compari,#sauasemanare,cu toti martalogii tai,sau toti aia pe care i-ai lovărit tu,si te-au dat la cacat!Baută placuta,in tihna,si cheers!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Nu inteleg ce vrei sa zici,sau ce insinuezi(nu consum spirtoase)...habar n-am,insa te-as ruga tare mult,si as aprecia,sa nu ma mai compari,#sauasemanare,cu toti martalogii tai,sau toti aia pe care i-ai lovărit tu,si te-au dat la cacat!Baută placuta,in tihna,si cheers! Esti la fel de idiot... Ti-am expus unul din motive pentru care eu nu tolerez o persoana fumata...Tu poti sa-ti bagi fum si pe fund!In ce privesc spirtoasele, nu vad relevanta in nici una din mentiuni facute de tine...Care martalogi?! Eu de cativa ani buni am doar prospetime... initial 2 ani, apoi 3, apoi 8, de curand 12... Mai trage un fum! E mai grav de mine ca am inceput in alta parte sa dau in bobi...
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 19, 2015 Esti la fel de idiot... Ti-am expus unul din motive pentru care eu nu tolerez o persoana fumata...Tu poti sa-ti bagi fum si pe fund! In ce privesc spirtoasele, nu vad relevanta in nici una din mentiuni facute de tine...Care martalogi?! Eu de cativa ani buni am doar prospetime... initial 2 ani, apoi 3, apoi 8, de curand 12... Mai trage un fum! E mai grav de mine ca am inceput in alta parte sa dau in bobi... Ăăăm,era sa zic ca ma doare in pula de viata ta,pe cine tolerezi tu,si pe cine nu,si ce iubesti si cum o faci,dar nu,nu ma doare! ....sunt total dezinteresat insa,pentru ca nu te-a ajutat soarta sa fii altceva,cu siguranta eu nu pot sa te ajut cu nimic,nici daca as vrea. Lasa bobii,da in căcat de dihor,poate o sa ai noroc!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 Ăăăm,era sa zic ca ma doare in pula de viata ta,pe cine tolerezi tu,si pe cine nu,si ce iubesti si cum o faci,dar nu,nu ma doare! ....sunt total dezinteresat insa,pentru ca nu te-a ajutat soarta sa fii altceva,cu siguranta eu nu pot sa te ajut cu nimic,nici daca as vrea. Lasa bobii,da in căcat,poate o sa ai noroc! Unde vezi tu ca ti-am cerut ceva? Eu sunt genul care aduna bucatile de inimi imprastiate de cei ca tine ca sa fiti mai putin frustrati... De ce?Sunt altii la rand sa vi le distruga... Mda, un job naspa, dar cineva trebuie sa-l faca!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Nu stiu ce are (aproape) toata lumea astazi. Pe (aproape) orice topic exista balci si harmalaie de nedescris, lume nervoasa, furioasa, dezamagita, nemultumita, parca suntem la piata !
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2015 din cauza de...planete
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 19, 2015 Dezamagire mare ca a pierdut Steaua azi
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 19, 2015 wZYYw6U.jpg To be cut off? I only take, I am not being given... PS. Nu mai cauta recenzii sa-mi demonstrezi, nu eu le-am scris... Nu stiu ce are (aproape) toata lumea astazi. Pe (aproape) orice topic exista balci si harmalaie de nedescris, lume nervoasa, furioasa, dezamagita, nemultumita, parca suntem la piata ! Sa fie la ei!
acdc Reputație: 188 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2015 nerabdator
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2015 Postat Aprilie 19, 2015 Dezamagire mare ca a pierdut Steaua azi Mda, ce sa zic astia tari ca... otelu' de la noi, joaca cand au ei chef. Dupa ce ca retrogradeaza, s-au gandit si ei sa dea 2 goluri... Vax...
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Aprilie 19, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 19, 2015 Jucători slabi la Steaua si clar ca trebuie schimbat antrenorul.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum