Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

indragostita :X de el  :cry2  :drool

Stii ca numele lui este...Marean,da?

• Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stii ca numele lui este...Marean,da?

numele lui este: Siddharth Shukla,marean este deja luat ;) este casatorit ;)

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

numele lui este: Siddharth Shukla,marean este deja luat ;) este casatorit ;)

Ceacala Sukaritul asta ie tigan? :laugh2

Vizitator
Postat

Este indian, actor Bollywood-ian. Un tiganel mai mititel asa. Amu' de cand cu arestarea lui Salman Khan, au sanse sa se ridice astia mai mititei :laugh2 :laugh2

Postat

hai ma, da' tiganii de unde ie? =)))

Vizitator
Postat

Dă ici-dă colo =)) =)) =))

• Oras:Oriunde
Postat

Proprietara apartamentului unde stau s-a atasat mult de mine, pe de o parte o framanta ca-mi ia niste bani, pe alta parte nu-si permite sa vina ca o prietena (probabil tot din cauza banilor)... :(

Ma simt naspa pentru ca nici eu nu-mi permit sa o invit... :(

La ce bun stii mai mult cand te face sa te simti mai rau....  :no2

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

Indian, tigan tot aia e...crapa-le-ar rasa  :pope

ma tot surprinzi incontinuu...asa Domnisoara manierata...asa limbaj...asa simtiri...ntz, ntz, ntz...

Postat

Indian, tigan tot aia e...crapa-le-ar rasa  :pope

Intr-o frumoasa zi o sa crapi pentru felul tau de a fi...

Rau face orice natie/etnie...

Sa studiezi psihologia, dar sa vrei sa lucrezi in fitness, sa sari de cur in sus ca nu mai suporti proshtii, dar sa scrii o gramada de aberatii...

Sa condamni vocabularul urat, dar sa vorbesti mai rau ca o tiganca...

Crapa ca sa nu (te) mai chinui.

Postat

tziganii nu ie oameni.

sunt cele mai urate animale in viata. dovada clara ca maimutele s-au futut cu sconcsii.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

tziganii nu ie oameni.

sunt cele mai urate animale in viata. dovada clara ca maimutele s-au futut cu sconcsii. 

Cam toate tarile (majoritatea) vad romanii ca tigani. :)

Partea interesanta este ca in loc ca, conducerea sa puna la punct traiul loc, romanii au inceput sa gandeasca ca ei... :)

Romania e plina de tigani albi fara cearcane la ochi si piele mai inchisa la culoare... dar e plina de mentalitate tiganeasca... :)

Cum si mandra de mai sus... :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Este indian, actor Bollywood-ian. Un tiganel mai mititel asa. Amu' de cand cu arestarea lui Salman Khan, au sanse sa se ridice astia mai mititei :laugh2 :laugh2

gusturiile nu se discuta ;)

Reputație: 5026
  • Oras:sud
Postat

Proprietara apartamentului unde stau s-a atasat mult de mine, pe de o parte o framanta ca-mi ia niste bani, pe alta parte nu-si permite sa vina ca o prietena (probabil tot din cauza banilor)... :(

Ma simt naspa pentru ca nici eu nu-mi permit sa o invit... :(

La ce bun stii mai mult cand te face sa te simti mai rau....  :no2

Incerc si eu o prostie: muta-te si atunci o vei putea vizita ca prietena sau fa show lesbi cu ea( daca e o stupizenie ce-am zis n-o lua in seama)

Postat

Cam toate tarile (majoritatea) vad romanii ca tigani. :)

Partea interesanta este ca in loc ca, conducerea sa puna la punct traiul loc, romanii au inceput sa gandeasca ca ei... :)

Romania e plina de tigani albi fara cearcane la ochi si piele mai inchisa la culoare... dar e plina de mentalitate tiganeasca... :)

Cum si mandra de mai sus... :)

Cam toate tarile (majoritatea) vad romanii ca tigani.  :)

Partea interesanta este ca in loc ca, conducerea sa puna la punct traiul loc, romanii au inceput sa gandeasca ca ei...  :)

Romania e plina de tigani albi fara cearcane la ochi si piele mai inchisa la culoare... dar e plina de mentalitate tiganeasca...  :)

Cum si mandra de mai sus...  :)

Nu stiu bre. Sunt moldovean. Bunicile rusoaice. Alb ca varul, blond-saten, ochi albastri, inalt, atletic si tonifiat, fara burta si mirosuri.

Tot ce e brunet, creol, manelist, shukar, jmen, scuipa seminte, e tiganie pentru mine.

Dar vorbim mai multe pe privat, pe id-ul ala de mess, Physico, sau ceva de genul, care ziceai tu ca te manipuleaza. =)))))

"White and proud" pana la capat.

http://i62.tinypic.com/300a81g.jpg

• Minus 2
Postat

Incerc si eu o prostie: muta-te si atunci o vei putea vizita ca prietena sau fa show lesbi cu ea( daca e o stupizenie ce-am zis n-o lua in seama)

Ne pupam si ne luam in brate de fiecare data, e calda... :)

Azi am simtit ca sufera... E posibil sa fie un pic bi, dar ce are ea nevoie acum nu e tocmai sex cu o femeie... :)

Las sa ne mai slefuim, cu timpul... cred ca o sa-mi fie o foarte buna prietena de suflet... :D

Daca o bag in pat, stric tot.  :blushing2

Nu stiu bre. Sunt moldovean. Bunicile rusoaice. Alb ca varul, blond-saten, ochi albastri, inalt, atletic si tonifiat, fara burta si mirosuri.

Tot ce e brunet, creol, manelist, shukar, jmen, scuipa seminte, e tiganie pentru mine.

Dar vorbim mai multe pe privat, pe id-ul ala de mess, Physico, sau ceva de genul, care ziceai tu ca te manipuleaza. =)))))

"White and proud" pana la capat.

Daca tot ce e mai rau ar trebui sa poarte in eticheta un tigan... tu nu esti roman. :)

Reputație: 5026
Postat

E posibil sa fie un pic bi, dar ce are ea nevoie acum nu e tocmai sex cu o femeie...  :)

daca cu un barbat ma sacrfic eu. Cum arata , in afara de cap intre urechi si picioare pana in pamant?

Postat

daca cu un barbat ma sacrfic eu. Cum arata , in afara de cap intre urechi si picioare pana in pamant?

Vezi prima mea postare:

Proprietara apartamentului unde stau s-a atasat mult de mine, pe de o parte o framanta ca-mi ia niste bani, pe alta parte nu-si permite sa vina ca o prietena (probabil tot din cauza banilor)...  :(

Ma simt naspa pentru ca nici eu nu-mi permit sa o invit...  :(

La ce bun stii mai mult cand te face sa te simti mai rau....   :no2

Unde am spus eu ceva de sex? Mai gandim si capul de pe umeri? :)

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Dupa ce am vazut asta ...http://nimfomane.com/forum/topic/43541-sclavsexual-total/ .....ma simt rau , rau de tot.....mi-a murit pula pentru cateva momente bune .

Te uiti la toate anunturile cu pizde frumoase si dai de unu ca asta .... :pope , si te trezesti vorbind cu pula singur   ””” haide pula scola-te , trezeste-te la viata , a fost doar un simplu anunt , hai baiatu zi ceva .......si ma alarmez tipand disperat la femeie sa vina sa imi dea o mana de ajutor ( o laba ) si sa ii faca o respiratie gura la gura ( un oral din suflet ) , ca mi-a murit baiatul , si sa il bage cu capul in pizda ca tremura si acum de frica ””” 

Doamne ...Numai Nebuni  Pe Lumea Asta..........auzi la el sclav sexual.... :slap2  :slap2  :slap2 

Postat

Daca tot ce e mai rau ar trebui sa poarte in eticheta un tigan... tu nu esti roman. :)

Nu. Sunt idolul femeilor.

Vizitator
Postat

Dupa ce am vazut asta ...http://nimfomane.com/forum/topic/43541-sclavsexual-total/ .....ma simt rau , rau de tot.....mi-a murit pula pentru cateva momente bune .

Te uiti la toate anunturile cu pizde frumoase si dai de unu ca asta .... :pope , si te trezesti vorbind cu pula singur   ””” haide pula scola-te , trezeste-te la viata , a fost doar un simplu anunt , hai baiatu zi ceva .......si ma alarmez tipand disperat la femeie sa vina sa imi dea o mana de ajutor ( o laba ) si sa ii faca o respiratie gura la gura ( un oral din suflet ) , ca mi-a murit baiatul , si sa il bage cu capul in pizda ca tremura si acum de frica ””” 

Doamne ...Numai Nebuni  Pe Lumea Asta..........auzi la el sclav sexual.... :slap2  :slap2  :slap2 

nu merge link.ul...eram curioasa sa vad despre ce este vorba ;)

Postat

Tu te chinui s-o ridici, el s-o culce... :)

Sau mai bine spus: ce te culca - il ridica...  :laugh2

Nu. Sunt idolul femeilor.

In visele tale... :D

nu merge link.ul...eram curioasa sa vad despre ce este vorba ;)

Unul care tot saruta talpile zeitelor... :)

Nu-mi suna rau deloc...  :laugh2

:hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...