phoenix Reputație: -585 Postat Mai 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2015 indragostita de el Stii ca numele lui este...Marean,da? 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Postat Mai 10, 2015 Stii ca numele lui este...Marean,da?numele lui este: Siddharth Shukla,marean este deja luat este casatorit
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 numele lui este: Siddharth Shukla,marean este deja luat este casatorit Ceacala Sukaritul asta ie tigan?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Postat Mai 10, 2015 Este indian, actor Bollywood-ian. Un tiganel mai mititel asa. Amu' de cand cu arestarea lui Salman Khan, au sanse sa se ridice astia mai mititei :laugh2
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 hai ma, da' tiganii de unde ie? )
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 10, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 10, 2015 Proprietara apartamentului unde stau s-a atasat mult de mine, pe de o parte o framanta ca-mi ia niste bani, pe alta parte nu-si permite sa vina ca o prietena (probabil tot din cauza banilor)... Ma simt naspa pentru ca nici eu nu-mi permit sa o invit... La ce bun stii mai mult cand te face sa te simti mai rau....
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2015 Indian, tigan tot aia e...crapa-le-ar rasa 2
eros 29 Reputație: 161 Postat Mai 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2015 Excelent
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 10, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Mai 10, 2015 Indian, tigan tot aia e...crapa-le-ar rasa ma tot surprinzi incontinuu...asa Domnisoara manierata...asa limbaj...asa simtiri...ntz, ntz, ntz...
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 10, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 10, 2015 Indian, tigan tot aia e...crapa-le-ar rasa Intr-o frumoasa zi o sa crapi pentru felul tau de a fi...Rau face orice natie/etnie...Sa studiezi psihologia, dar sa vrei sa lucrezi in fitness, sa sari de cur in sus ca nu mai suporti proshtii, dar sa scrii o gramada de aberatii...Sa condamni vocabularul urat, dar sa vorbesti mai rau ca o tiganca...Crapa ca sa nu (te) mai chinui.
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 tziganii nu ie oameni.sunt cele mai urate animale in viata. dovada clara ca maimutele s-au futut cu sconcsii. 1 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 10, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 10, 2015 tziganii nu ie oameni.sunt cele mai urate animale in viata. dovada clara ca maimutele s-au futut cu sconcsii. Cam toate tarile (majoritatea) vad romanii ca tigani. Partea interesanta este ca in loc ca, conducerea sa puna la punct traiul loc, romanii au inceput sa gandeasca ca ei... Romania e plina de tigani albi fara cearcane la ochi si piele mai inchisa la culoare... dar e plina de mentalitate tiganeasca... Cum si mandra de mai sus... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Postat Mai 10, 2015 Este indian, actor Bollywood-ian. Un tiganel mai mititel asa. Amu' de cand cu arestarea lui Salman Khan, au sanse sa se ridice astia mai mititei :laugh2gusturiile nu se discuta
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 10, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 10, 2015 Proprietara apartamentului unde stau s-a atasat mult de mine, pe de o parte o framanta ca-mi ia niste bani, pe alta parte nu-si permite sa vina ca o prietena (probabil tot din cauza banilor)... Ma simt naspa pentru ca nici eu nu-mi permit sa o invit... La ce bun stii mai mult cand te face sa te simti mai rau.... Incerc si eu o prostie: muta-te si atunci o vei putea vizita ca prietena sau fa show lesbi cu ea( daca e o stupizenie ce-am zis n-o lua in seama)
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Cam toate tarile (majoritatea) vad romanii ca tigani. Partea interesanta este ca in loc ca, conducerea sa puna la punct traiul loc, romanii au inceput sa gandeasca ca ei... Romania e plina de tigani albi fara cearcane la ochi si piele mai inchisa la culoare... dar e plina de mentalitate tiganeasca... Cum si mandra de mai sus... Cam toate tarile (majoritatea) vad romanii ca tigani. Partea interesanta este ca in loc ca, conducerea sa puna la punct traiul loc, romanii au inceput sa gandeasca ca ei... Romania e plina de tigani albi fara cearcane la ochi si piele mai inchisa la culoare... dar e plina de mentalitate tiganeasca... Cum si mandra de mai sus... Nu stiu bre. Sunt moldovean. Bunicile rusoaice. Alb ca varul, blond-saten, ochi albastri, inalt, atletic si tonifiat, fara burta si mirosuri.Tot ce e brunet, creol, manelist, shukar, jmen, scuipa seminte, e tiganie pentru mine.Dar vorbim mai multe pe privat, pe id-ul ala de mess, Physico, sau ceva de genul, care ziceai tu ca te manipuleaza. ))) "White and proud" pana la capat.http://i62.tinypic.com/300a81g.jpg 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 10, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 10, 2015 Incerc si eu o prostie: muta-te si atunci o vei putea vizita ca prietena sau fa show lesbi cu ea( daca e o stupizenie ce-am zis n-o lua in seama) Ne pupam si ne luam in brate de fiecare data, e calda... Azi am simtit ca sufera... E posibil sa fie un pic bi, dar ce are ea nevoie acum nu e tocmai sex cu o femeie... Las sa ne mai slefuim, cu timpul... cred ca o sa-mi fie o foarte buna prietena de suflet... Daca o bag in pat, stric tot. Nu stiu bre. Sunt moldovean. Bunicile rusoaice. Alb ca varul, blond-saten, ochi albastri, inalt, atletic si tonifiat, fara burta si mirosuri.Tot ce e brunet, creol, manelist, shukar, jmen, scuipa seminte, e tiganie pentru mine.Dar vorbim mai multe pe privat, pe id-ul ala de mess, Physico, sau ceva de genul, care ziceai tu ca te manipuleaza. ))) "White and proud" pana la capat. Daca tot ce e mai rau ar trebui sa poarte in eticheta un tigan... tu nu esti roman.
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 10, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 10, 2015 E posibil sa fie un pic bi, dar ce are ea nevoie acum nu e tocmai sex cu o femeie... daca cu un barbat ma sacrfic eu. Cum arata , in afara de cap intre urechi si picioare pana in pamant?
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 10, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 10, 2015 daca cu un barbat ma sacrfic eu. Cum arata , in afara de cap intre urechi si picioare pana in pamant? Vezi prima mea postare: Proprietara apartamentului unde stau s-a atasat mult de mine, pe de o parte o framanta ca-mi ia niste bani, pe alta parte nu-si permite sa vina ca o prietena (probabil tot din cauza banilor)... Ma simt naspa pentru ca nici eu nu-mi permit sa o invit... La ce bun stii mai mult cand te face sa te simti mai rau.... Unde am spus eu ceva de sex? Mai gandim si capul de pe umeri?
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 10, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 10, 2015 Dupa ce am vazut asta ...http://nimfomane.com/forum/topic/43541-sclavsexual-total/ .....ma simt rau , rau de tot.....mi-a murit pula pentru cateva momente bune .Te uiti la toate anunturile cu pizde frumoase si dai de unu ca asta .... , si te trezesti vorbind cu pula singur ””” haide pula scola-te , trezeste-te la viata , a fost doar un simplu anunt , hai baiatu zi ceva .......si ma alarmez tipand disperat la femeie sa vina sa imi dea o mana de ajutor ( o laba ) si sa ii faca o respiratie gura la gura ( un oral din suflet ) , ca mi-a murit baiatul , si sa il bage cu capul in pizda ca tremura si acum de frica ””” Doamne ...Numai Nebuni Pe Lumea Asta..........auzi la el sclav sexual....
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 10, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 10, 2015 Daca tot ce e mai rau ar trebui sa poarte in eticheta un tigan... tu nu esti roman. Nu. Sunt idolul femeilor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Postat Mai 10, 2015 Dupa ce am vazut asta ...http://nimfomane.com/forum/topic/43541-sclavsexual-total/ .....ma simt rau , rau de tot.....mi-a murit pula pentru cateva momente bune .Te uiti la toate anunturile cu pizde frumoase si dai de unu ca asta .... , si te trezesti vorbind cu pula singur ””” haide pula scola-te , trezeste-te la viata , a fost doar un simplu anunt , hai baiatu zi ceva .......si ma alarmez tipand disperat la femeie sa vina sa imi dea o mana de ajutor ( o laba ) si sa ii faca o respiratie gura la gura ( un oral din suflet ) , ca mi-a murit baiatul , si sa il bage cu capul in pizda ca tremura si acum de frica ””” Doamne ...Numai Nebuni Pe Lumea Asta..........auzi la el sclav sexual.... nu merge link.ul...eram curioasa sa vad despre ce este vorba
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 10, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Mai 10, 2015 nu merge link.ul...eram curioasa sa vad despre ce este vorba http://nimfomane.com/forum/topic/43541-sclavsexual-total/
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 10, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 10, 2015 Dupa ce am vazut asta ...http://nimfomane.com/forum/topic/43541-sclavsexual-total/ .....ma simt rau , rau de tot.....mi-a murit pula pentru cateva momente bune .Te uiti la toate anunturile cu pizde frumoase si dai de unu ca asta .... , si te trezesti vorbind cu pula singur ””” haide pula scola-te , trezeste-te la viata , a fost doar un simplu anunt , hai baiatu zi ceva .......si ma alarmez tipand disperat la femeie sa vina sa imi dea o mana de ajutor ( o laba ) si sa ii faca o respiratie gura la gura ( un oral din suflet ) , ca mi-a murit baiatul , si sa il bage cu capul in pizda ca tremura si acum de frica ””” Doamne ...Numai Nebuni Pe Lumea Asta..........auzi la el sclav sexual.... Tu te chinui s-o ridici, el s-o culce... Sau mai bine spus: ce te culca - il ridica... Nu. Sunt idolul femeilor. In visele tale... nu merge link.ul...eram curioasa sa vad despre ce este vorba Unul care tot saruta talpile zeitelor... Nu-mi suna rau deloc...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum